reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
elvie a mi się oriflame zawsze kojazyło z granatowym biały napis na granatowym tle .
ta panienka też mi tam nie pasi . wolałabym jakiś kosmetyk a nie laske

heheheh a mi się panienka z Paris Hilton kojarzy:-). Co do kolorów, jak dla mnie za jaskrawe, aż oczy bolą. No i podobnie jak sosspetosie mnie Oriflame się kojarzy z fioletem :-)

heheheh a mi się panienka z Paris Hilton kojarzy:-). Co do kolorów, jak dla mnie za jaskrawe, aż oczy bolą. No i podobnie jak sosspetosie mnie Oriflame się kojarzy z fioletem :-)

faktycznie
kolory nie halooooooooo
i na tym jednym tyle nababdzganeże napewno bym nie czytała

te zabwki wańki super są; musze zakombinować i Oli kupić

Bardzo dziękuję za wszystkie opinie!!!

No na bannerze 1m x 1,5m trochę tekstu musi być, żeby ludzie wiedzieli, co w biurze się dzieje, bo nie każdy markę kojarzy (szczególnie starsze Panie z osiedla kompletnie nie kojarzą, co to za nowa firma się otworzyła i w ogóle co oni w tym biurze robią).

Tekst - Zminimalizowałam do minimum a przynajmniej tak mi się wydawało, a teraz to już nie wiem, co tam powinno być abyście chciały czytać:-) Niby dałam wszystko co ważne, napiszcie proszę jak to wg Was zmniejszyć.

Laska - Panienki nie wybierałam, Pan od reklamy wybierał:D Można ją zmienić, ale M. się podoba i mi w sumie też - zadbana, może za bardzo opalona jak na mój gust, ale nie najgorsza:D Siebie tam przecież nie dam:D
Kosmetyku nie chciałam z uwagi na to, że reklama ma być na stałe a kosmetyki to wiadomo - co chwilę nowe opakowania i serie, więc za pół roku okazałoby się, że mam reklamę nieaktualną:/

Kolor - Logo Oriflame granatowo-białe to było sto lat temu, teraz ten groszkowy zielony to kolor firmowy i to mam akurat narzucone:/ podobno na żywo nie będzie aż tak przesadzone. No i to logo na oknach będzie ostre a nie rozmazane. Na fioletowo to Ori reklamuje produkty wellness, a ostatnio je mocno promowali, więc może dlatego tak kojarzycie.

Aaaaaaaa, teraz będzie P R O M O C J A !!
Za wyrażenie opinii każdej chętnej Kwietniówce wysyłam aktualny Katalog i zestaw próbek gratis.
Zainteresowane proszę o info na privie - podawać adresy, wysyłam pocztą.

reklama
Co do wózka, to tak waży 11 kg. Wydaje mi się, że to niedużo. Z firmy HAUCK jestem bardzo zadowolona, Igor miał i ostała mi się gondolka, którą jeżdżę z HAUCK JEEP JAGUAR. Gdyby tylko był taki sam dostępny na pewno bym kupiła.
Wózka w terenie jeszcze nie testowałam, tylko w salonie, ale prowadzi się bardzo dobrze, Koło z przodu się blokuję, więc mam nadzieje, że będzie ok. No i pieniądze śmieszne jak za taki wózek.

Dokupiliśmy za 44 zeta śpiworek, który idealnie pasuje.

Do góry