reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej.
Jakoś weny nie mam na pisanie.
Byliśmy w sobotę na echu serca no i Alanek ma niedomykalność zastawki trójdzielnej i zastawki płucnej obie w I stopniu:-:)-:)-( Jak to stwierdziła kardiolog-narazie operacji nie trzeba:szok::-:)-( i do 2 lat samo powinno wszystko dojść do normy,ale będziemy mieć częste kontrole:-(.Cały sobotni wieczór przeryczałam:-( a i teraz jak sobie przypomnę to łzy mi napływają do oczu:-(
jakaś totalna lipa...W środę mamy szczepienie to może pediatra mi coś wytłumaczy bo tej kardiolog jakoś się nie chciało za bardzo:szok::wściekła/y: no i wychodzi NFZ!!!!Szlak by to wziął!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i nie wiem co pisać i chyba Was nie nadrobię-przepraszam...

reklama
Czesć mamuski. Ja ne mam czasu was czytacv,tylko po kilka postow wieczorewm przed snem a odp juz nie dam rady.
W piatek w CZD za wiele sie nie dowiedzielismy. Boshe ile tam dzieci. Wyjechalam stamtad oczywiscie z deprecha jak sie napatrzylam na tyle ludzkich nieszczesc... :(
Filipowi probowali zrobic pewne badanie,ale nie udalo sie ono poniewaz ma za male zyłki,ktore pekły pod naciskiem wenflonu, w zwiazku z tym 3.grudnia jedziemy ponownie... Ponownie na to samo badanie,wtedy zbadaja mu przpeływ miedzy komorami i przedsnikami serca i powiedza nam czy zabieg jest konieczny, czy teraz i w razie czego to kiedy... Szkoda,ze tak wyszlo ;( chcialabym jzu wiedziec na czym stoimi dokładniej. Moj synek jest taki dzielny. ponad3godzinna podroz zniosl rewelacyjnie, pieknie jadł,spał i usmiechal sie wciaz i do nas i pozniej do wszystkich lekarzy. Nawet tak bardzo nie plakał przy kłuciu,ale ja przy tym nie dalam rady byc i tatus z nim zostal,az mi sie rece ze stresu trzesly. dobra,nie smece juz. Ide ululac Małego,bo marudzi w łóżeczku,leouej niech sie jeszcze przespi do kapania...pa

Wierzę że wszystko będzie dobrze z serduszkiem Filipka. Trzymam za to kciuki!

Kasiulka moze napisz cos na temat zabka Hani na watku o zabkowaniu? zaobserwowalas cos szczegolnego w zachowaniu etc?alej calkiem fajne to :-)

Ostatnio była marudna, ale jakoś nieszczególnie mocno.

Ale dzisiaj jak ją karmiłam to poczułam lekkie ugryzienie w sutek, hehe i tak mnie coś tknęło i sprawdziłam

Hej.
Byliśmy w sobotę na echu serca no i Alanek ma niedomykalność zastawki trójdzielnej i zastawki płucnej obie w I stopniu:-:)-:)-( Jak to stwierdziła kardiolog-narazie operacji nie trzeba:szok::-:)-( i do 2 lat samo powinno wszystko dojść do normy,ale będziemy mieć częste kontrole:-(.Cały sobotni wieczór przeryczałam:-( a i teraz jak sobie przypomnę to łzy mi napływają do oczu:-(
jakaś totalna lipa...W środę mamy szczepienie to może pediatra mi coś wytłumaczy bo tej kardiolog jakoś się nie chciało za bardzo:szok::wściekła/y: no i wychodzi NFZ!!!!Szlak by to wziął!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam, niedomykalność zastawki trójdzielnej ma stwierdzoną mój mąż i pod tym kątem było badane nasze dziecko - na szczęście wszystko ok. Nie znam się na stopniach tej wady (piszesz że Twój synek ma I stopień), w każdym razie mojemu mężowi nie przeszkadza ona w życiu, więc nie martw się na zapas i dopytaj ewentualnie lekarzy.

Może przedstawię się skoro zdecydowałam się wtrącić swoje trzy grosze. Jestem mamą Martynki - to moje pierwsze wyczekane dziecko, forum czerwcówek poczytuję w zasadzie od początku ale z róznych powodów nie odzywałam się. A teraz tak jakoś nabrałam odwagi... Witam Was wszytskie i mam nadzieję nie będziecie miały nic przeciwko gdy czasami cos skrobnę. Teraz dopiero widze jak wazna jest wymiana doświadczeń i ile daje w codziennej opiece nad maluchem.

iwwka przykre:( Ale mam nadzieję że jeszcze się unormuje i operacja rzeczywiście nie będzie potrzebna... a jak znalazłaś się u kardiologa?

koriander nie jeszcze w 4 nie chodzimy, ale ostatnio jak była podobna promocja w Tesco to nakupiłam 2 sporo i została mi jedna duża paczka(ponad 100szt) więc teraz stwierdziłam że lepiej kupić tak żeby nic nie zostało, a 4 są już od 7kg, więc wcale nie jakoś daleko w razie czego:)

Lencja - kupiłam naklejki tutaj: AFRYKA -NAKLEJKI ŚCIENNE+MIERNIK WZROSTU GRATIS!! (1259252566) - Aukcje internetowe Allegro
Perfecta - powodzenia w rozmowie
Agusia - fajne zdjęcia :) To drugie to jacussi?
Perfecta - ja mieszkałam w Jozefowie, ale teraz mnie do Pruszkowa wywiało, więc trochę za daleko.
magdalena79 - nasz Krystianek ostatnio zasypia w łóżeczku. Wcześniej wolał zasypiać w naszym łóżku, ale teraz bierzemy go na przetszymanie i jak go kładziemy, to jest tak śpiący (po 2 i pol godz), że nawet nie zapłacze :) Jeszcze czasem tak robie, że siedze koło niego, zeby mnie widział, ale np. dzisiaj posiedziałam tylko 3 min. i padł.
Agusia - super ściana :) Ktoś Ci malował, czy to tapeta?
zyrraffka - ja od 1,5 miesiąca nie podaje wit. K
Kasiulka - gratuluje ząbka :)
AniaCh - trzymam kciuki za Filipka, żeby wszystko było ok
Agentka - gratuluje przewracania :)

Doczytałam was, ale nie mam siły napisać co u nas. Pije cytrynówke ze Sprite, bo boli mnie kazdy miesien ciała (za dużo ostatnio wysiłku fizycznego). Najgorsze, ze jeszcze obowiazki czekają :( No dobra...uciekam i do jutra

IIwka, AniaCh trzymam kciuki za wasze Bable

Lencja chyba wczoraj przeslalas mi troche tego twojego powera bo dzisiaj wysprzatalam cale mieszkanie
sprzatanie z umyciem podlog zajelo mi 1,5 godz, jak nigdy:)

Kasiulka gratulacje zabka, a czas to ja mam, moge czekac, ciekawe co mi napisza
ide z mezem popic pivka, ja bezalkoholowe ale zawzse milo

Ewelina witamy, pisz czesciej

Ostatnia edycja:
Tak. Złożyłam reklamację i czekam... czekam...

Dziewczyny, mamy pierwszy ząbek :-D

SUPEROWO. GRATULUJĘ!!!! Uważaj teraz na cycusie :):-)

Czesć mamuski. Ja ne mam czasu was czytacv,tylko po kilka postow wieczorewm przed snem a odp juz nie dam rady.
W piatek w CZD za wiele sie nie dowiedzielismy. Boshe ile tam dzieci. Wyjechalam stamtad oczywiscie z deprecha jak sie napatrzylam na tyle ludzkich nieszczesc... :(
Filipowi probowali zrobic pewne badanie,ale nie udalo sie ono poniewaz ma za male zyłki,ktore pekły pod naciskiem wenflonu, w zwiazku z tym 3.grudnia jedziemy ponownie... Ponownie na to samo badanie,wtedy zbadaja mu przpeływ miedzy komorami i przedsnikami serca i powiedza nam czy zabieg jest konieczny, czy teraz i w razie czego to kiedy... Szkoda,ze tak wyszlo ;( chcialabym jzu wiedziec na czym stoimi dokładniej. Moj synek jest taki dzielny. ponad3godzinna podroz zniosl rewelacyjnie, pieknie jadł,spał i usmiechal sie wciaz i do nas i pozniej do wszystkich lekarzy. Nawet tak bardzo nie plakał przy kłuciu,ale ja przy tym nie dalam rady byc i tatus z nim zostal,az mi sie rece ze stresu trzesly. dobra,nie smece juz. Ide ululac Małego,bo marudzi w łóżeczku,leouej niech sie jeszcze przespi do kapania...pa

Nie ma nawet innej opcji. BĘDZIE DOBRZE!!!:tak:

Hej.

WIERZE ,ŻE NASZE KCIUKI JAK ( ZWYKLE TO BYWA) PRZYNIOSĄ SAME DOBRE WIEŚCI!!!:tak:

reklama
Jeeeeeeeeeeeeeest staaaaaaaaaaaaary usnął!!!!!!!!!!!!
Mogę M jak miłość obejrzeć, już nie pamiętam kiedy robiłam to ostatni raazzzzzzzz!!!!!!!!!!!!:):)

Do góry