Zyrafka - ja już nie podaję wit K odkąd mała skończyła 3 m-ce
Kasiulka - gratuluję ząbka
Kasiek - Iga czasem zaśnie na uszku, jak się obudzi to ma całe odciśnięte na buźce, ale uszko wraca do swojego położenia. Uszka są z chrząstki więc chyba taka ich uroda że przylegają bardziej lub mniej
Aniach - kurcze szkoda że to badanie nie wyszło, i znowu kilka tygodni niepewności, ale Filipek dzielny chłopczyk, następnym razem się uda i mam nadzieję że będą pozytywne wieści
iiwka - dobrze że jest szansa że się unormuje bez operacji. Bądź dobrej myśli a tak się stanie
Ewelina78 - witaj:-)
Magdalena79 - a jakie kropelki miałaś na kanaliki?I jak robiłaś masaż? Iga też miała zatkane, byłam u okulisty w przychodni kazała masować robiąc "S" od górnej powieki w stone noska i na policzek i jakis antybiotyk przepisała...g***no to pomagało. Pojechałam z mała do kliniki gdzie sa okulisci dziecięcy i po badaniu lekarka odrazu powiedziała że masaż był źle robiony i nie dziwi się że kanalik nadal zatkany, kazała masować od kącika oczka do skrzydełka nosa i zapisała kropelki chibroxin - przeszło dosłownie po 2 dniach. Rozpisałam się ale może jak masz mozliwość uderz do jakiegoś dobrego okulisty dziecięcego żeby uniknąć tego przetykania.
Ewa - z Karoli niezła akrobatka, i ta czuprynka!!!Jak mi się podobaja maluchy z takimi czuprynami, Iga dopiero porasta
Milka - moja Iga tak miała badane dno oka, zawinięta w prześcieradło, w oczku 3 rodzaje kropli i jeszcze taki pierdzielny instrument który odsłaniał powieki

W życiu bym nie pomyślała że to tak będzie wyglądać. Była spokojniutka, nie płakała
kasiajanicka - a co z tym pół etatu?