reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
EWA1981 - ale śliczna Karolcia! A jaka gimnastyczka!
kasiajanicka - z tymi dwoma dniami opieki to zgadzam się z Gosiągro, trzeba je wykorzystać w danym roku,a jak nie to przepadają. Życzę aby imprezka była udana:-) No i zdrówka dla Filipka!!!!
konniczynka - ale ładniutka Emilka, wygląda na o wiele większą niż 6 kg.!
agast, gosiagro - ja wkładałam woreczek z moczem do pojemnika, bez przelewania
zyrraffka - ja wstawałam dziś rekordowo 7 razy.. Aż się boję o kolejną nockę
anecznik - kasiulka już Ci odpowiedziała, Ja nie dostałam żadnej paczki jeszcze ( a ankiety wypełniłam w szpitalu), a czytałam, że Wy dostajecie i z Hippa i z Bobovity, więc napisałam i tu i tu pytanie:tak: Z Bobovity mi odpisali i dostane teraz jedną,a drugą jak mała skończy 11 miesięcy,a z Hippa olali moje pytanie

A mój mąż się rozłożył... Wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu ????:szok::szok::szok::-D:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
A mój mąż się rozłożył... Wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu ????:szok::szok::szok::-D:szok::szok::szok:

Chory mężczyzna to gorzej niż chore dziecko :-) a ponoć to ta silniejsza płeć :-) dużo zdrówka życzę :-)

Wysłałabym tą ankietę ale umówiłam się kiedyś z mężem, że nie będziemy brać udziału w akcjach gdzie trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych :-(

Witajcie:) u nas nocka ok chyba wszystko wraca do normy Ksawerek zasnol o 20 pierwsza pobudka o 00:45 nastepna o 4 i kolejna o 6.30 i od tej pory nie spi od 2 godz próbuje cos napisac niestety nie odpisze nikomu bo maly strasznie marudzi ciagle wyciaga sobie smoka i w ryk i tak latam od kapa do lozeczka
wyjezdzamy na 2 dni do mojej mamy na wies bo maz ma urlop dzis wiec do zobaczenia:)

acha Agast22 - u nas nie mozna przelewac moczu z woreczka do pojemnika musi byc w woreczku wlozony do pojemniczka

dziekuje za zaproszenia na nk

pozdrawiam do jutra buziolki

Witajcie, ja na chwileczkę wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia. Mam dzisiaj sporo spraw do zalatwiania i jeszcze na basen z Wiktorią jadę po południu.

Własnie rozmawiałam z moimi kadrami - i u nas też nie chca mi dać tych dwóch dni okolicznościowego - a jest to duza firma do tego budżetówka - nie mam co wiele walczyc bo zmieniła nam się główna szefowa i kazdy portami trzęsie więc podejrzwam ze kadrowa nawet w tej sprawie nie pójdzie gadać:wściekła/y:

Milego dnia ja uciekam "na miasto":-D

Bym zapomniała : superaśne dzieciaczki na superaśnych zdjęciach!

Kasiulka- gratuluję ząbeczka;-)
AniaCh- dobrze, że malec był dzielny. Współczuję niepewności i trzymam kciukasy, żeby wszystko było dobrze.
iiwka- głowa do góry, musi być dobrze
Ewelina78- witamy
EWA1981- ale śliczna moja immienniczka
konniczynka- słodziak!! piękne fotki
zyrraffka- to jakaś bzdura z tą opieką. Jak chcesz to możesz 2 dni na raz wiąść i niech się walą. Co za chamstwo
Lencja- dzięki za linka

U nas nocka ok. Jedzonko o 23 i 4 rano;-) potem pobudka o 8 i od 9 do teraz śpi;-)
Jak wstanie to lece na zakupki z małą- trzeba wydać chrzcielną kasę;-)

A to nawet nie wiedziałam z tym moczem, ja przelałam z woreczka do pojemnika, w laboratorium nic nie mówili, ze źle czy coś:confused: ale wyniki wyszły dobre

Kurcze kiepsko macie z tymi kadrami:-( a jak byście powołały się na konkretne artykuły z kodeksu pracy, wkurza mnie takie coś ze ktoś nie chce dać tego co się należy:wściekła/y:

Lencja
- o matko, chory mąż w domu:no::no: współczuje

agusia - miłego pobytu u rodziców:tak:

Mała zapakowana do spacerówki marysi pojechała na spacer nie jest jeszcze najgorzej włożyłam ją w taki ciepły śpiwór od jej wózka i jakoś muszę pare dni przetrwać:-)

dziewczyny gdzie to się składa o dwa tygodnie dodatkowego macierzyńskiego w zusie czy u pracodawcy bo już się zamotałam:baffled:

Witam sie i ja!
U nas noc ok!...Polcia przez te dziąsełka padła wczoraj o 18.45 i wstała o 4.30....zjadła , usnęła i wstała 7.30.....i teraz spi juz od godziny!!!!...U nas dzis paskudna pogoda....wrrrrrrrrrrr a ja siedzę z @....Troszkę boli ale najważniejsze ze jest...hehehe ...i pomyśleć że rok temu o tej porze poryczałabym się gdyby przyszła....
iwwka - Kochana na pewno bedzie dobrze...posłuchaj co mówi Lencja...i głowa do góry!!!
lencja - współczuje chorego męża....Czyli masz teraz dwójkę dzieci w domku!!!
kasiajanicka - miłej zabawy
klementinka - porażka z tymi przesyłkami...ale walcz Kochana...skoro nic nie podpisałaś....to jakaś sprawiedliwość musi być!!!
zdec, zyrraffka, - wsółczuję nocy...
lenka - a Tobie gratuluję dobrej nocki...Jaki zuch z Gai...a jak tam jej kaszelek bo nie wiem czy nie doczytałam????
ewa1981, konniczynka - piękne córcie!!!
kasiu - gratuluję pierwszego ząbka Hani!!!
karo85 - miłego wydawania chrzcielnych pieniążków....
ewelina78 - witaj na forum...Czekamy na fotki Twojego Skarbeczka!

Moja mała pewnie wstanie zaraz z rykiem , bo zasnęła przed jedzeniem....no narazie śpi a ja Was czytam i pije kawusie....

reklama
witam sie babeczki:-) wczoraj tak sie wciągnełam że dziś od rana do was przyszlam. Wyperałam już dwa prania, michaś niedawno wstał po drzemce i zaraz trzeba coś na obiad szykować... za oknem pada śnieg z deszczem więc o spacerze mogę zapomnieć...

witam się i ja
jakoś ciężko mi byc ostatnio na bieżąco:zawstydzona/y:
nawet nie próbuje nadrabiać zaległości, tak na szybko wczoraj wieczorem i dziś poczytałam zaledwie kilka ostatnich stron:tak::-(

ale widzę że magdalena79 się pojawiła, super że znajdujesz choć chwilę a jak u Was z wodniaczkiem, bo chyba nie doczytałam albo mi gdzieś umknęło?:-:)tak:

a co u nas? bardzo imprezowo i sentymentalnie
tak w dużym skrócie w piątek mała imprezka po weselna z przyjacielem mojego A.
a jeszcze od 2 dni próbujemy uczyć Tomusia picia z butli i marnie to idzie, podawaliśmy ja jak był głodny przed cycem, po cycu, na śpiocha, nawet mój próbował, ech...a moje dziecko jest anty butelkowe i jak tylko poczuje smoka w buzi to dostaje takiej wścieklizny że ciężko go utrzymac jedną ręką:tak:

teraz dopiero widze ze miałaś ślub niedawno a więc spóźnione życzenia dużoszczęścia, miłości i zdrówka dla Was i dzieci:-)
Jeśli chodzi o butle to u nas to samo, Michałek ma odruch wymiotny na smoka, a ja próbuje co jakiś czas bo przecież zaraz powrót do pracy i co on biedaczek zrobi bez cycusia:-D Zakupiłam butelke z firmy LOVI z zakładaną łyżeczką, która ma w środku dziurkę i jak nacisnie się na butelke to pokarm wychodzi na łyżeczkę, zobaczymy jak to się sprawdzi. Ma też ona smoczek w kształcie sutka ale Michaś tylko go gryzie nie umie zassać:no:.
A Ty podajesz już nowe pokarmy oprucz cyca?
Jestem zadziwiona i miło mi że pamiętasz naszego wodniaczka:szok::-) bo tak rzadko się udzielam...mi się wydaje że troche się wchłonął ale z oceną zaczekam do jutra bo mamy szczepienie i zapytam pediatry:tak:

agast mi kazali przyniesc woreczek z moczem "w ręku" nigdzie nie przelewac zeby nie dostało sie nic

Ostatnia edycja:
Do góry