reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

magdalena-moja też nie tolerowała butelek mam z 5 z których nie chciała i kupiłam lovi zwykłą i z niej zaczeła pic herbatke teraz od paru dni tą butelką daje jej kaszke na noc i wypija 150 jak szalona tyle że do kaszki wygryzłam zębami większą dziurke:-Da herbatke już zaczeła i z aventa pic jestem ucieszona że sie nauczyła bo dwie poprzednie córcie bez butli i smoków sie wychowały tez nie chciały

reklama
Kochana, spokojnie. My mamy dokładnie to samo. Póki co chodzimy na częste wizyty i będziemy tak do 2 lat chodzić, do wtedy powinno się wszystko samo pozamykać. Jeżeli nie to nie operacja tylko zabieg, dość prosty w swej formie i wykonywany teraz bardzo często. Mnie mocno uspokoił teść w tym temacie. Nie ma co panikować, płakać itp nie jest to żadna wrodzona wielka wada serca, która pozostanie na całe życie. Głowa do góry, po coś mamy tych lekarzy by nam pomagali! A to, że nasze dzieci potrzebują pomocy lekarskiej nie oznacza końca świata!
Dzięki:tak::tak:
Zobacz załącznik 294823Zobacz załącznik 294824Zobacz załącznik 294825
Sa obiecane zdjecia :-)

iiwka I stopien to nie jest tak zle, a jak kardiolog mowi, ze powinno dojsc do normy, to moze nie trzeba sie tak bardzo martwic?
Ale śliczna i jak ładnie siedzi.
To może i ja dodam zdjęcia na gorąco zrobione dopiero:-)
Śliczne!!!

iwwka przykre:( Ale mam nadzieję że jeszcze się unormuje i operacja rzeczywiście nie będzie potrzebna... a jak znalazłaś się u kardiologa?
Kiedyś na kontroli u pediatry stwierdziła ze ma szmery i że mamy XXI wiek i lepiej to sprawidzić i tak się znaleźliśmy na wizycie u kardiologa 3 miesiące temu i kazała nam zrobić echo serca w październiku.. no i tak wyszło.

Ostatnia edycja:
magdalena-moja też nie tolerowała butelek mam z 5 z których nie chciała i kupiłam lovi zwykłą i z niej zaczeła pic herbatke teraz od paru dni tą butelką daje jej kaszke na noc i wypija 150 jak szalona tyle że do kaszki wygryzłam zębami większą dziurke:-Da herbatke już zaczeła i z aventa pic jestem ucieszona że sie nauczyła bo dwie poprzednie córcie bez butli i smoków sie wychowały tez nie chciały

ale dajesz jej kaszkę na mleku modyfikowanym czy na swoim odciągniętym?

Koniczynka - jaka radosna Emilka, ja mam ramki z glinką już ze 2 miesiące stoją jak nie dłużej i nie wiem jak to mam zrobić:wściekła/y:instrukcja jakoś do mnie nie przemawia

Agentka - to na bank ząbki:tak::tak::tak:

eagle - imprezowiczka:-D i dobrze, przynajmniej rozrywka jakaś, a zdjęcia świetna sprawa, dopiero po nich widać jak dzieciaki rosną

Ewelinka - u pracodawcy wniosek składasz

A ja szaleję na allegro:szok:

dziewczyny gdzie to się składa o dwa tygodnie dodatkowego macierzyńskiego w zusie czy u pracodawcy bo już się zamotałam:baffled:

Ja dostałam druczek do wypełnienia od moje kadrowej w zasadzie jedno zdanie prosze o udzielenie mi dodatkowego urlopu macierzyńskiego w wymiarze 2 tyg tj. od ... do... bezpośrednio po urlopie macierzyńskiem który kończy się dnia.....

magdalena-daje jej gotowa ryżową z mlekiem i bananami nie chce mi się zciągac swojego i tak jje je cały czas to jeden posiłek niech będzie z mm mimo że pediatra kazała dawać tylko cyc do 6m ale ja już wiem że teraz ostatni dzwonek żeby z butli nauczyc bo jak poprzednim córciom zaczełam dawac po 6m to juz tylko łyżka chciały jeść a wtedy trzeba się natrudzic żeby dziecko zjadło wiecej niz 100 a z butli to jest moment

magdalena-daje jej gotowa ryżową z mlekiem i bananami nie chce mi się zciągac swojego i tak jje je cały czas to jeden posiłek niech będzie z mm mimo że pediatra kazała dawać tylko cyc do 6m ale ja już wiem że teraz ostatni dzwonek żeby z butli nauczyc bo jak poprzednim córciom zaczełam dawac po 6m to juz tylko łyżka chciały jeść a wtedy trzeba się natrudzic żeby dziecko zjadło wiecej niz 100 a z butli to jest moment

a może i ja spróbuję tak... jakiej firmy kupujesz, bobovity czy nestle? bo to rzeczywiście chyba ostatni dzwonek

reklama
Tak Was czytam czytam o tych przedłużonych urlopach , dodatkowych dniach...a ja w ogóle o tym jeszce nie myśle bo mam macierzyński do marca.....hehehehe....

Do góry