Cześć Dziewczyny!Ja mam termin na 16 grudnia, będę miała synka
Czy mogę do Was dołączyć?
![]()
moj maz za to jest z 16 grudnia i tez jest dobry i fajny, wiec mozesz rodzic 16, ale jak przenosisz na 18 tez się przeciez nic nie stanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny!Ja mam termin na 16 grudnia, będę miała synka
Czy mogę do Was dołączyć?
![]()
i jeszcze mąż mlaska przy obiedzie albo siada nie wytartymi do końca nogami po kąpieli na łóżko i zostawia tłuste plamy po oliwce ( bo namiętnie stosuje na "suchą" skórę ) do tego " ma nalot na języku - jak twierzdzi - odezwała się wątroba - trzeba by przebadać" i nie wkurzysz się??
ewa dezynsekcja swoją drogą, ale jakoś średnio pomogła. W oknach są moskitiery i w tych szybach wentylacyjnych takie siateczki (trzeba często myć, aby był przewiew). Poza tym miliony róznych środków na insekty. Ten, który kupiliśmy jako ostatni chyba pomógł najbardziej. Niestety nazwy nie podam bo to mój S. kupował te wynalazki. Wiem tylko, że to wtedy była jakaś nowość. Poza tym notoryczne odsuwanie mebli i innych szafw celu dokładnego sprzątnięcia i wysmarowania tymi kremami na insekty. W szafkach kuchennych wszystko pozabezpieczane (aby nic nie wlazło) Wiadomo, że jak nie ma co jeść to też się wyniesie. Za szafkami i w trudno dostępnych miejscach wykładaliśmy całą masę tych specyfików (taka brudząca maść też była dobra, ale ją dawałam tylko w niewidocznych miejscach bo strasznie syfiła). Podam Ci później nazwę tego specyfiku po którym się wyniosły. No i może to, że mamy kota też trochę pomogło...teraz mamy całkowity spokój i normalnie nie brzydzę się we własnym domu - cudna sprawa
![]()