reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Mam nadzieję że od wczoraj za bardzo się nie rozpisałyście i uda mi się nadrobić:-)

_avena_ co to kombinezonów, to ja mam jeden kombinezon, kurteczkę białą no i różową, którą dostałam od teściowej, wszystko na 74 więc mam nadzieję że mała nie wyrośnie:-)

Magda_M no to nieciekawie:-( Nie zazdroszczę, u mnie noc w miarę, pobudka 2 i 5, ale potem od 5 to już koniec spania:-:)-(

Magdalena79 świetnie że wodniaczki się wchłonęły:-) No ale nieźle Cię lekarka podsumowała:-( Ich taryfikatory są przerażające:-(

eliza_eM życzę szybkiego powortu do zdrówka:-)

Anik79 moja od początku upodobała sobie prawą pierś, ale teraz przez to jej upodobaniem prawą mam większą od lewej:-( Mam nadzieję że jak skończę karmić to się to unormuje:-(

lena ja mam taki mikser(tzn podobny, bo inny kolor:-D;-) Ale powiem Ci że więcej stoi niż coś nim robię.... teraz jakbym miała kupować mikser, to bym tylko blender kupiła:tak:

Asnecja masakra:szok: I nikt nie chce nic zrobić?? Co za kraj!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak bym miała odkryty balkon to też bym tam dziecko wystawiała, co w tym dziwnego:wściekła/y:
Niestety nie wiem co by można zrobić:-(

megida gratulacje! Moja to jest chyba leniuszek mały, wcale jej się nie śpieszy żeby się obrócić... po co skoro mama obróci:-) Dopiero kilka dni temu zaczęła ładnie łapać zabawki, oczywiście wszystkie chce wkładać do buzi, a jak się nie mieszczą to krzyczy na nie:-D:-D

A ja miałam chwilę żeby dom ogarnąć, bo mała z babcią na spacerek poszła:-) Także spokojnie obiadek też już się robi:-)

reklama
Gosiagro- no nie zmobilizuje Cie kochana... Poległam na 33 dniu.. teraz robie co 2-3 dni jedną serie po 18..

Nie daje rady zeby byc z Wami na bieżąco..

Jagody mi nie zaszczepili bo za malo przybrala wg pani dr przez 6tyg. Przybrala 800g a "powinna"ok. 1kg. Wazy teraz 7kg wiec nie jakos malo..Dostałysmy skierowanie na badanie moczu, udalo sie zlapac, wyniki dobre :) Dzis poszlam znowu zeby zaszczepic a tu "Przychodnia dla dzieci zdrowych w dniu dzisiejszym nieczynna" wrrr

Gosiagro- no nie zmobilizuje Cie kochana... Poległam na 33 dniu.. teraz robie co 2-3 dni jedną serie po 18..

Nie daje rady zeby byc z Wami na bieżąco..

Jagody mi nie zaszczepili bo za malo przybrala wg pani dr przez 6tyg. Przybrala 800g a "powinna"ok. 1kg. Wazy teraz 7kg wiec nie jakos malo..Dostałysmy skierowanie na badanie moczu, udalo sie zlapac, wyniki dobre :) Dzis poszlam znowu zeby zaszczepic a tu "Przychodnia dla dzieci zdrowych w dniu dzisiejszym nieczynna" wrrr

to i tak daleko zaszłaś:szok: ja właśnie teraz miałam 2 dni przerwy ale dzisiaj zrobiłam, cienko to dalej widzę:baffled:

czyli szanowna pani dr wymyśla na siłę, mocz dobry, waga 7 kilo tez ok, tylko jej książka mówi inaczej:no: paranoja:no::no:

zyraffka - oni pasteryzuja słoiczki lub sterylizują - tak mówiła ta kobieta wczoraj i powiedziała że żadnych konserwantów tam nie ma. spytaj się męża czy jak jadł , je przetwory mamusi, babci z przed 2-4 lat to też tam są konserwanty?:) Może zrozumie:)
Gosiugro - Jasiek grzeczny a przemeblowanie nie wielkie bo komoda na druga stronę salonu więc dużo nie ma , co do interesu to powolutku się chyba zaczne wycofywać z nieruchomości , bo nie jest tak kolorowo jak kiedyś a i czasu u mnie nie za dużo teraz jak mam Jasia to w zasadzie mój pracownik wszystko ogarnia w terenie a ja tylko telefonicznie bo weekendy rodzinne wolę raczej mieć. Jak poświęciłam kilka sobót na pokazywanie działek to miałam straszne wyrzuty sumienia że nie jestem z moimi chłopakami:(
Teraz będziemy budowac osiedle kilku domków jednorodzinnych i chyba będzie to mój ostatni "ruch" w nieruchomościach.
Mam kilka pomysłów na interes stacjonarny w zasadzie. Mamy budynek gospodarczy na tyłach domu 200m2 więc musimy go wykorzystać w końcu. Prawdopodobnie będzie to hurtownia bielizny głównie gorsetów w rozmiarach od 44 do 52/54 ale to jeszcze wszystko w planach bo waham się nad innymi rzeczami. Muszę przeanalizowac wszystkie za i przeciw , zrobić rozeznanie rynkowe i dopiero wtedy bedę się "chwalić" na czym stanęło

Moja mama po tym programie zadzwoniła do mnie i mówi" Widziałaś na 2 rano program??" Ja mówię "widziałam" a ona " No to możesz używać tych gerberów.." Myslałam że się zesikam ze smiechu:) Pisałam że mi w poniedziałek przywiozła warzywka dla Jasia... :)
Dobre:-D:-D:-D:-D
ok to zamawiam go;)jak cos to zwale na Was;)
Spoko,jak coś to ja biorę to na "klatę":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja cały czas placki nim robię a to tak średnio wychodzi jeden na tydzień albo dwa:tak:
Wybaczcie, ale po prostu muszę się pochwalić :sorry:

Michaś zrobił dziś pierwszy przewrót na brzuszek :-D:-D:-D:-D:-D
Gratulacje!!!Super.

Ja z kawusią zasiadłam:-)
Alanek właśnie zjadł słoiczek.Ja jak już pisałam Kacprowi gotowałam wszytsko:tak: i nie uważałam słoiczków,zresztą mieszkałam na wsi i miałam wszystkie warzywa sprawdzone bo plewione własoręcznie:-D:-D i bez oprysków i powiem szczerze że mi to nie przeszkadzało:tak:
A teraz mieszkając tutaj w tym roku nie mam możliwości mieć swoich warzywek(na drugi rok będę mieć bo kupiliśmy działkę)no i narazie jestem na słoiczkach a mój mąż nie ma nic do tego,więc zdziwiło mnie że Wasi mają:szok:

Moja agentka też dzisiaj pożarła słoiczek z Dynią że jej się uszy trzęsły... natomiast jabłko, marchewka no i nawet wczoraj morele to bleeeeee... dziwne:( Ale skoro królewna tak chce, to matka idzie kupić więcej tych z Dynią, w końcu dynia zdrowa:)

u nas jak na razie najlepiej "wchodzi" zupka jarzynowa gerbera ale tez bez większego entuzjazmu. Bede musiała sprobować tych z dynią zatem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry