xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny zaskoczylyscie mnie z tym pokoikiem Oliverka. Nie przypuszczalam ze az tak Wam sie bedzie podobac ;-)
Anadri milo Cie widziec znowu na BB!!!!
Anadri milo Cie widziec znowu na BB!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...
a tu obiecane zdjecia pokoiku
robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254
No i klamka zapadła z rezygnuje z rysunku. Popatrzyłam na allegro i chyba zdecyduje sie na fototapete z kubusiem puchatkiem. Bedzie taniej i zawsze łatwiej usunąć ze ściany , nawet wyczyścić można. A wiec zastanawiam sie nad tymi dwoma bo innych nie znalazlam :
1. FOTOTAPETY FOTOTAPETA TAPETA TAPETY !!!!DISNEY!!!! (1290770141) - Aukcje internetowe Allegro
2. FOTOTAPETY FOTOTAPETA TAPETA TAPETY !!!!DISNEY!!!! (1290770149) - Aukcje internetowe Allegro
Raczej sie zdecyduje na tę 2 bo jasniejsza ;-) No chyba że znajde jakies inne hehe
2 ladniejsza:-)
Dziewczyny co lepsze do okna karnisz czy szyna??okna u bachorkow mam male bo ogolnie otwor okienny jest 150cm wiec jak karnisz to dlugosc 100cm...a szyna idzie w takim przypadku od sciany do sciany...doradzcie:-)
Gosiu, my mamy w salonie taki: KARNISZ CUADRO I 160 cm pojedynczy KARNISZE MARDOM (1276751257) - Aukcje internetowe Allegro i je można obciąć do każdej długości. My przerobiliśmy je na 130 cm i wyglądają super))
sliczne!!!! Nie widzialam wczesniej kwadratowych karniszy! Zajeb.....!!!! pewnie stylowo wygladaja ;-)