reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pojechałam dzisiaj do reala m.in. po pampki, przy dwóch pakach wychodzi po 40zł i co????I całe sterty pieluszek i ani jednej paki w rozmiarze 4!!!!!Później mi się przypomniało że jeszcze w lidlu jest promo, pojechałam do lidla i znowu du*, wszystkie rozmiary poza 4!!!!Grrrrrr

Avena- zapraszam do mnie na kawkę i po pampki u nas w realu cała sterta 4 jest :) za to chusteczek w promocji nie ma, dupki położyli czteropaki chusteczek pod plakatem z promocją 4+2 paczki chusteczek i myslą, że ludzie ślepi albo analfabeci :)

Kajdusia- bigos pychota, jak się do czwartku uchowa to przywiozę Ci :p ale watpie, że mi sie uda coś zawekować lub zamrozic, pomimo, że w największym garze zrobiłam jaki mam- mąż już dwa podejścia robił do tego bigosiku....
a własnie- w czwartek jade do Bydzi do lekarza a potem chcę zakupki zrobić w tej galerii przy dworcu PKS, masz ochote i czas się spotkać?

Ostatnia edycja:
Koniczynka wiem jak te dziecko unieruchamiaja , glowa w cos a'la imadlo a cialko w przescieradlo jak mumia...

Ewelinka moze na wszelki wypadek obłóż ta soda

Eagle Olaf tez pierwszy raz probowal soczku z gerbera zdjecie mamy no i wyszlo tak ze pol roku byl na cycu na wszystko inne mial odruch wymiotny dlatego z erciem troche czekamy

Avena u nas nawet sladu zebow :)) a u Ciebie az dwa !!

mamakubulki a jak Kubus zniosl rozstanie z mama ??

U nas dzien i noc spokojna Ercio grzeczny z Olafem powoli wychodzimy na dwor a na dworze u nas bylo dzis cudnie i dwa kolejne dni tez maja takie byc :))

reklama
o jaka tu cisza! pogadalabym z Wami na zamknietym, ale czekam z niecierpliwoscia na akceptacje, ile to zwykle trwa? wyslalam prosbe juz kilka dni temu, a moze trzeba spelniac specjalne warunki, bo ja to nowicjuszka jestem i troche jeszcze wszystkiego nie ogarniam ;)

minał wlasnie rok od momentu, w ktorym dowiedzialam sie ze jestem w ciąży, eh a wydaje mi sie ze to było wczoraj -> najszczesliwszy dzien mojego życia, a drugi najszczesliwszy jak sie Kuboleusz urodził ;)

dzisiaj mężuś sam siedział z naszym Bąblem jak poszłam do pracy, mimo, że teściowa mówiła, ze przyjedzie i pomoze mu sie dzieckiem zajac!!!!!!! ale sie przeziebila i nie dojechala ;)
zaczne od konca:

anecznik: zamienmy sie!!! tak bardzo chcialabym być z Kubusiem w domu i nie chodzic do pracy, rano jak wychodziłam, aż się rozplakalam, najchetniej zabralabym go ze soba,a mój mąż jak zobaczył, ze tak ryczę pękal ze smiechu, brutal!

avena
hehe tylko w kanałach dłubałam, nie wiem co gorsze.... ;D mam kurteczke, oprocz śpiworka, wprawdzie troche babska jak na chłopaka, bo po dziewczynce, ale cóż... Kubie pewnie bez różnicy ;)

konniczynka moj maż ostatnio przeczytal kawalek orum, bo było wlaczone i jest swiecie przekonany ze konniczynka to ja buhahahahah i teraz mowi do mnie per koniczynko!!!!! za kazdym raze wybucham smiechem ;)

Kasiek ja też się pisze!
ewa szok!

klementynka
Eliza zdrowiejcie szybciutko
nadina prawdopodobnie to wezły chłonne, zwykle fizjologicznie wyczuwalne, to nic złego

agusia bidulka, musisz to bardzo przezywac, a mozecie pojechac wszyscy razem? ja wpadlam dzis w rozpacz jak musialam dziecko zostawic na 7 godzin z wlasnym ojcem!!! heheh
perfecta u nas w szkole rodzeni amowili, ze najlepsze materace gryczano-kokosowe, wiec kupilismy takowy ;) jest ok

zdec u nas dynia też robi furrore

iiwka
megida
zdec

mój królewicz cholerka nie chce sie przekrecic na plecki, czekam i czekam..... a jak już sie to stanie to oszaleje z zachwytu! poki co tylko na brzuszek sie kreci

Anik wyrywa włosy na potęge!!!! mimo, ze samoistnie prawie wszytkie straciłam, bo wypadaja jak po chemioterapii, a on resztke wyrwie....

Do góry