reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mąż mnie wiózł na wózku takim do zakupów - masakra.
Nie no wybacz ale sie porechotałam.

hej dziewczyny, mi cos ostatnio szwankuje wytrzymalosc bo ciagle bym spala...normalnie masakra jakas !
To co o tej godzinie na kompie robisz??? Nyny.
Czas zmienili i sie dziwnie czuje...musi sie organizm przystosować...Do tego zatkało mi ucho. Na zmiane mi zimno i goraco z przewaga gorąco, mam wrażenie, że sie poce ale wcale nie...Do tego znowu zgaga...Ludzie jaka ze mnie maruda...A może to juz przekwitanie he he he he.

reklama
Czas zmienili i sie dziwnie czuje...musi sie organizm przystosować...Do tego zatkało mi ucho. Na zmiane mi zimno i goraco z przewaga gorąco, mam wrażenie, że sie poce ale wcale nie...Do tego znowu zgaga...Ludzie jaka ze mnie maruda...A może to juz przekwitanie he he he he.
ja podobnie, mam tak dość że w jakąs deprechę popadnę:(...czuje się fatalnie, przeziębienie które niby mi mineło, ciągle powraca, boli m nie wszystko, zatoki, płuca, tchawica, mam dość charcholenia, a po prostu zaje....iście że mamy niedziele a jutro święto i nawet do lekarza nie mam jak pójść...

tak w ogóle to witam i miłego dnia życzę!

Witajcie brzuchatki i witaj Beacia;-)Ja dzisiaj jestem do niczego bo moj M mnie wczoraj tak wkurzal ze az sie poryczalam i mam dzisiaj depreche:-(Wkurza mnie, bo jego zdaniem nie mam prawa sie zdenerwowac ani podniesc glosu bo wtedy albo cos buczy pod nosem albo przy dziecku cos do mnie nie milego powie a pozniej moj synek to samo do mnie powtarza jak sie na niego zdenerwuje.Wybaczcie mi moje narzekanie z rana ale z kim mam pogadac jak nie z wami?;-)Milego haloween:-)

Witajcie brzuchatki i witaj Beacia;-)Ja dzisiaj jestem do niczego bo moj M mnie wczoraj tak wkurzal ze az sie poryczalam i mam dzisiaj depreche:-(Wkurza mnie, bo jego zdaniem nie mam prawa sie zdenerwowac ani podniesc glosu bo wtedy albo cos buczy pod nosem albo przy dziecku cos do mnie nie milego powie a pozniej moj synek to samo do mnie powtarza jak sie na niego zdenerwuje.Wybaczcie mi moje narzekanie z rana ale z kim mam pogadac jak nie z wami?;-)Milego haloween:-)

nie bardzo kumam:/ - On krzyczy na ciebie za to że sie złościsz?????

mam do was pytanie. ma ktoras moze takie bole w okolicy pachwin ? co one moga ozaczac ?
pewnie brzuś rośnie;)

Beacia witaj wśród grudniowych mam,pisz dużo:-)

Dziewczyny ja mam takie szczęście że u dentysty nic nie płacę,bardzo dobrze robi,kanałowe jakbym miała płacić to bym majątek straciła bo trzy razy mi zatrówała w tym raz z antybiotykiem,dopiero za czwartym mam zrobionego ząbka:-)

Sunnflower przepraszam że się nabijałam wczoraj ale jakoś nie mogłam się powstrzymać:-p

Przez to przestawianie zegarów to jestem jakaś zakręcona,jak wstałam to niewiedziałam która jest:-p
Miłego dzionka dziewczęta:-)

Asia ty się facetem nie przejmuj,aaaaaaaaaaa i powiedz mu że nie życzysz sobie takich odzywek do siebie bo mały potem powtarza. Normalnie skandal,nie powinno się nieodpowiednio mówić o partnerze przy dziecku,ja raz powiedziałam z nerwów do mojego że jak chce ma wyjść i nie wracać to potem Oliwka jak wymienialiśmy głośniej poglądy też mu to powiedziała.

Ostatnia edycja:
mam do was pytanie. ma ktoras moze takie bole w okolicy pachwin ? co one moga ozaczac ?
W oklicy pachwin to moga byc rozciagajace sie więzadła.
Sarka kurcze to nieciekawie...A nie masz gdzies lekarskiego dyżuru?? U mnie w poradni jest własnie taki dyżur w świeta i po 18...Ja to chyba sama sobie wywołuje te objawy bo jak sie denerwuje to sie nasilaja a jak o nich nie myśle to ich nie ma...Do tego nie wiem co z tym moim powietrzem bo Mały zdrowy ale czasem kaszlnie, ewidetnie jakby mu coś przeszkadzało. Albo to wina mojego M...Zrobie mu kiedys krzywde za te palenie...
Ja tam halooween nie obchodze...Mnie osobiście wkurza, ale to moje zdanie. No nic, jutro rano na grób Babci...Kawał drogi dziś więc odpoczynek...
A wiecie co najciekawsze, że jak w szpitalu lezałam tylko, pod nos mi podstawiali, to ja sie fizycznie czułam duuuzo lepiej. No ale w domu nie ma tak dobrze....

Lwiczka norma, ja się poważnie zastanawiałam o, której tabletki wziąść...Dobrze, że mój tel. sie automatycznie przestawił bo ja nigdy nie kumam, w która strone te zegarki przestawiamy ha ha ha ha ha ha.Musiałabym pupe podnieść a mi się nie chce...

reklama
cześć dziewczynki...
no tak ja tu umieram a Wy się nabijacie ;) ale rzeczywiście widok był dosyć zabawny jak taka wielka gruba baba wmontowana w wózek popyla po Ikei.
Dziś już troszkę lepiej.
Fajnie że zmiana czasu - ja tą wolę zdecydowanie. Zjadłam rogal marciński - pycha.
Witam nową mamę - toż to cud że uchowałaś się tylko na bólu pachwin ;) pewnie więzadła się rozciągają.
Plan na dziś -nic nie robić - może tylko poprasuję te ciuszki co wyschły.
A mąż może jak wróci z pracy to skręci komodę - jakaś strasznie ciężka - ma 4 szuflady i waży 45 kilo- porażka
Aaaa bo dzisiaj to dziwne amerykańskie święto - już mnie w zeszłym roku wmurowało jak zadzwonił dzwonek a za drzwiami stała gromada dzieciakó w dziwnych czapkach po cukierki - nie specjalnie rozumiem to święto i nie specjalnie mi się to podoba - no ale co kto lubi.
Miłego dzionka

Do góry