Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"i to ma być zabawne jakby ktoś nie wiedział....Zawsze jak mam inne zdanie na jakiś temat czy po prostu zły humor to od razu słyszę tekst że mi odbija, że mnie nosi etc.
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają![]()
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!![]()
bodzinka ja ci powiem że nadal nie za bardzo wiem która godzina,bo pewne sprzęty przestawiają ją sobie same,część nie więc mam różne godziny wszędzie.jak się połapie to poprzestawiam:-)
pociesz sie że Twój przynajmnie zauważa że cos nie tak u ciebie,.... mój to jak Ci opisywani przez Was ludzie w tramwaju - udaje że nie widzi:/Witajcie!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"i to ma być zabawne jakby ktoś nie wiedział....Zawsze jak mam inne zdanie na jakiś temat czy po prostu zły humor to od razu słyszę tekst że mi odbija, że mnie nosi etc.
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają![]()
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!![]()