reklama
B
beacia858
Gość
moze byc tak jak piszecie. choc na ostatniej wizycie lekarz stwierdzil u mnie skracajaca sie szyjke. kazal lerzec i brc witaminy i magnez. jesli n nastepnej wizycie nic sie nie poprawi to bedze szpital ;/ i czytalam gdzies na jakiejs stronie ze ten bol w pachwinie to moze byc objaw przedwczesnego porodu. dlatego wolalam sie was zapytac zeby sie nie stresowac.. mam nadzieje ze ten bol przejdzie, no ale i tak powem o nim w czwartek n wizycie
agaj44
Fanka BB :)
Witajcie!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"
i to ma być zabawne jakby ktoś nie wiedział....Zawsze jak mam inne zdanie na jakiś temat czy po prostu zły humor to od razu słyszę tekst że mi odbija, że mnie nosi etc.
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!
Witajcie!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"i to ma być zabawne jakby ktoś nie wiedział....Zawsze jak mam inne zdanie na jakiś temat czy po prostu zły humor to od razu słyszę tekst że mi odbija, że mnie nosi etc.
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają![]()
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!![]()
Witaj w gronie;-)
bodzinka ja ci powiem że nadal nie za bardzo wiem która godzina,bo pewne sprzęty przestawiają ją sobie same,część nie więc mam różne godziny wszędzie.jak się połapie to poprzestawiam:-)
:-d:-d:-d
sarka
trójkowa mama
pociesz sie że Twój przynajmnie zauważa że cos nie tak u ciebie,.... mój to jak Ci opisywani przez Was ludzie w tramwaju - udaje że nie widzi:/Witajcie!
Ja dziś wciąż jakoś w fatalnym humorze, najchętniej bym ryczała cały czas...albo się wkurzała...A wsparcie mojego faceta polega na pytaniu "widzę że znowu cie nosi, chcesz w czaszeczkę?"i to ma być zabawne jakby ktoś nie wiedział....Zawsze jak mam inne zdanie na jakiś temat czy po prostu zły humor to od razu słyszę tekst że mi odbija, że mnie nosi etc.
Ech to sobie ponarzekałam...no nic, zbieramy się do Kościoła...może mi przejdzie, albo się rozkleję i znowu poryczę, bo te pieśni kościelne tak nastrajają![]()
Buziaki i miłego niedzielnego leniuchowania!![]()
Co do haloween to my tego nie "czujemy" bo dla nas to nowe, ale dla mnie ma cos w sobie, szczególnie działa na dzieciaki
agaj44
Fanka BB :)
Sarka nooo fakt dobrze że zauważa
Mam zamiar z nim porozmawiać co mi leży na serduchu, bo wiem że moje milczenie nic mu nie pomoże, bo w końcu jasnowidzem nie jest
Ale jakoś chcę spokojnej chwili, czyli wieczorkiem, bo póki jest z nami jego córa to nie ma chwili spokoju
Swoją drogą nie jest to dla niego pierwsza ciąża więc coś powinnien wiedzieć nt.nastrojów w ciąży...no ale nie można za dużo wymagać od faceta
Swoją drogą nie jest to dla niego pierwsza ciąża więc coś powinnien wiedzieć nt.nastrojów w ciąży...no ale nie można za dużo wymagać od faceta
reklama
B
beacia858
Gość
dopiero sobie przypomnialam ze nic o sobie nie napisalam. wiec pewnie bede tu najmlodsza mama,bo mam 18 lat. mieszkam na mazurach. w moim brzuszku mieszka sobie Kacperek. termin z ostatniej miesiaczki przypada na26 grudnia. ostatnio na USG lekarz powiedzial ze moze 2 stycznia bede dopiero rodzic. no to tylko o nas 
Podziel się: