reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejus dziewczynki

Ja to miałam noc :szok::wściekła/y: po 3 ciej rano poszlam spac,a wczesniej to biegałam po dworzu :shocked2:

Wpadli do nas znajomi ,no i nasi faceci ostro popili i postanowili pojsc poflaszke na pobliska stacje benzynową, jak poszli tak kuzwa znikneli:eek:, wiec poszlam ich szukac,a małego zostawiłam z kolezanka . Ja wychodze z chawirki,patrze ,a tam idzie moj D.sam,bez kumpla , no to si ego pytam ,gdzie jest K.a on,ze nie wiem,ze szli razem,a nagle on patrzy ,a go nie. No to zaczelismy go szukac i nic. Wrocilam sie do domu, moj D. ostal z małym,a my z kolezanka w samochod i szukałysmy. Dziewczyny takiego mialam stracha i stresa ,bo na tej ulicy głucho ciemo i wogole strasznie :no::dry: telefon znalazłysmy w rowie zakopany pod ziemia,a K.nie ma :szok:.Ta jego zona zestresowana,same czarne mysli wiecie od razu same przychodza do glowy :szok::no: ja juz tez tak zaczelam w pewnej chwili myslec. Ale spotkalam kolege co wracal skąś o 3 w nocy starego czasu i kuzwa udało nam sie go znalezdz- gdzie był - siedział w rowie i jeszcze buta zgubił i szedl tak bez jednego :dry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: załaka jednym słowem, naje_bany w trzy du_py ,normalnie film im sie urwał , nosz kurna mac i poszlam spac po 3 w nerwie ,zmeczona na maxa po nocnym joggingu :eek::dry::cool2:

a teraz to sie tak z nich brechamy:-D:-D:-D jakie te chłopy głupie są... leży teraz i niedobrze mu :no: normalnie masakra jednym słowem.

konieczynka jak mozna stopic/spalic laktator ??????

Ostatnia edycja:
reklama
Ewela Gotowalam, zeby wysterylizowac i za malo wody wlalam, bo po krotkim czasie smrod sie rozszedl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja wina, bo zapomnialam o nim, a jak zaczelo smierdziec, to najpierw myslalam, ze to pralka i ja sprawdzilam najpierw, a potem dopiero zobaczylam, ze to z garnka dym leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje wczorajszych przezyc:no::no: Tez bym byla niezle zdenerwowana w takiej sytuacji :-:)-:)-(

Ewela Gotowalam, zeby wysterylizowac i za malo wody wlalam, bo po krotkim czasie smrod sie rozszedl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja wina, bo zapomnialam o nim, a jak zaczelo smierdziec, to najpierw myslalam, ze to pralka i ja sprawdzilam najpierw, a potem dopiero zobaczylam, ze to z garnka dym leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje wczorajszych przezyc:no::no: Tez bym byla niezle zdenerwowana w takiej sytuacji :-:)-:)-(

Ty to masz jazdy hehe

żyraffka ślicznie wygląda z tymi balonikami :-)

kasiajanicka ten zabieg mają robić już teraz czy masz się zgłosić do chirurga na konsultacje bo mój syn miał robiony zabieg ok 2 r.ż.
koniczynka może zobacz w carfurze przecież masz niedaleko

Ja w końcu mogę poleżeć i poczytać bo od samego rana w kuchni się zaszyłam oczywiście mały ze mną bo przecież tatuś zajęty przy telewizorze :wściekła/y::wściekła/y:na szczęście poszedł do pracy to trochę spokoju bo mnie dziś dobijał a jeszcze przed wyjściem we wiadomościach podali że w gdańsku akcja policji była dobrze że mój dopiero wychodził bo znowu stresa bym miała

Lece zaraz do Tesco, czekalam az sie mala obudzi do jedzenia i zaraz wybywamy na poszukiwania, jak w Tesco nie bedzie obskocze jeszcze carrefoura, apteke 24h i najwyzej zjade do Galerii Baltyckiej do smyka. Licze na Tesco(najblizej), bo Emilka jakis katarek znowu ma i nie chce jej za duzo po dworzu i sklepach ciagac, zeby piatkowego szczepienia nie musiec przekladac :(

Witajcie niedzielnie :-)
Do nas wczoraj przyjechała teściowa, mąż już ją odwiózł, nawet nie było tak źle, chociaż przeraża mnie jaka ona jest już stara i jaka niekumata...
Dzisiaj dzień lenia, cała moja aktywność to krótki spacer z dziećmi i zrobienie obiadu...
I w ramach tego dnia lenia nie chce mi się też Wam odpisywać :zawstydzona/y:
może wieczorem zajrzę na dłużej.....

Dziewczyny bardzo proszę o dodanie oceny pod zdjęciami jest ich 7. Można głosować tylko raz chyba, ze macie zmienne IP. Będę bardzo wdzięczna, dzisiaj ostatni dzień.

Konkurs fotograficzny - Twój profil

co za telemaniak po mamusi, nie mogę popatrzeć na tv bo w jakiej pozycji moje dziecko by nie było to i tak wykombinuje zeby zerkać na telewizor

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry