reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja
Kasia - trzymam kciukasy - będzie dobrze
Kpi - się stęskniłysmy dawno Cię nie było 25grudnia super data na chrzciny
Dziewczynki pózniej jak się uda nadrobię na razie uciekam bo mleczny potwór zakomunikował że się obudził i jest głodny:)
Na chwilkę wrzucę zdjęcie z wczorajszego spacerku by się pochwalic :p

Ostatnia edycja:
reklama
perfecta świetna fotka i jaki Jasio cudnie wtulony w mamę i ten uśmiech super
kpi dwa lata temu 25 grudnia chrzciliśmy naszą Asię, pięknie wyglądało wszystko tak świątecznie :)

kpi ale Natalka Ci już szaleje;)
anik pokaźna gromadka!:) Babcia musi być dumna:)
emalia zagłosowane i dodane do ulubionych! będę głosować w miarę możliwości!:) Widzę że mogę dostać rabat za zakup żelazka;) Już się temu przyglądam:) Bo mojej mamie się wczoraj spaliło i to dosłownie, płomienie ognia buchały z listwy zasilającej:( Była masakra:( No i żelazko na końcu kabla spalone:(

Moje dziecko było marudne od rana, ale teraz w końcu usnęło i śpi, dzięki czemu mogłam skończyć pracę na zajęcia;)
Pisałam referat o Problemach przystąpienia Polski do strefy euro:) Niby fajny i ciekawy, ale materiałów ciężko było szukać:) Na szczęście już napisane, teraz tylko obróbka techniczna i do soboty muszę wysłać:) Także coś zrobiłam przed czasem:)
Udało mi się to napisać jak mała spała, po troszkę każdego dnia:)

Zdecku jak bys chciała, to ja mam jeszcze kupony na 150zł zwrotu, tak więc poczytaj sobie o tym zelazku, bo jest zaje....

Witam się i ja
Kasia - trzymam kciukasy - będzie dobrze
Kpi - się stęskniłysmy dawno Cię nie było 25grudnia super data na chrzciny
Dziewczynki pózniej jak się uda nadrobię na razie uciekam bo mleczny potwór zakomunikował że się obudził i jest głodny:)
Na chwilkę wrzucę zdjęcie z wczorajszego spacerku by się pochwalic :p
Zobacz załącznik 296846

Śliczna fotka. Kolor włosów też jesienny :)

hej,

troszkę nie zaglądałam na bb - niestety brak czasu, wir zajęć różnistych mnie porwał ...
w każdym razie żyję, jestem i mam nadzieję, że choć troszkę doczytam co u Was ;)

Natalcia rośnie, waży już 6730 i mierzy 64 cm ... poza tym ślicznie je, i od wczoraj umie przewracać się z placków na brzuszek, dwa razy pomogłam jej wyciągnąć rączkę z pod siebie, trzeci poradziła sobie sama ... jestem taka dumna:)
śmieje się w głos bardzo często i sporo gaworzy ... do mnie, do taty i do laleczek ... ;) takie to słodziutkie ...
dalej ćwiczymy i Pani rehabilitantka nas chwali, że są duże efekty ;)
a poza tym spacerujemy - śliczna pogoda u nas, październik nas rozpieszcza
zaplanowaliśmy chrzciny na 25 grudnia i teraz myślimy nad organizacją ... mamy do zaproszenia jakieś 27 osób ... no i my to 29 ... najbliższa rodzina ;)

strasznie jestem ciekawa co u Was - podczytam ile sie da:)!

Fajnie ,że wróciłas. Nadrabiania jest troszkę :):-)

Dziewczyny dajcie radę jak usypiać Gaję w dzień??Bo ja już wysiadam:(Proszęęęęęęęęęęęęęę!!!
Perfecta ognista babka z Ciebie;)

Perfecta ŚWIETNY RUDY!!!! :) Co to za farba?? Ja na dniach się farbnę :) bo moje włosy już poodrastały :)

To już troszke sprany ten mój rudy, 4 mam "poprawke" u fryca Nie mam pojęcia jaki to numer farby bo farbuje u fryzjera wiem tylko że loreal a numer mogę Ci podać w czwartek wieczorkiem bo moja fryzjerka ma zapisany w kajeciku pamiętam tylko że to siedemset coś 725 chyba , dowiem sie i napiszę w czwartek po wizycie:)

:-)

my juz po spacerku 2 godz teraz Ksawek dosypia jeszcze w wozeczku a mamusia buszuje na necie dzis mam wiecej czasu bo w domu wkoncu wszystko zrobione udalo mi sie w weekend nadrobic nawet obiad gotowy hehehe:) maz w pracy do 20 wiec jestesmy sami...po obiadku wybywamy na kolejny spacerek tak cieplutko na dworze:)

zdec- ale zarloczek z Julci:) Ksawek to najwiecej mleczka 180 wypil a kaszki 100
kajdusia-niestety nie mam takiej mozliwosci :(((
emalia-no to zakupy sie udaly, zaglosowane:)
karo85,ola_fasola-zdrowka!
anik79 sto latek dla Oskarka!!! a gromadka niezla:)
katarzynajanicka-mam nadzieje ze na wazeniu ok?!trzymam kciuki!
kpi23-gratulacje dla Natalci!
perfecta-sliczna fotka

;-)

reklama
hej dziewczynki

Karo zdrowiej, wiem co to znaczy miec katar, wlasnie przez niego pol nocy nie spalam
Anik super takie zjazdy rodzinne a babcia ma pokazna gromadke, na pewno wesolo kiedy tyle ludzi sie spotka
Anik, Anecznik wszystkiego najlepszego dla maluchow, niezle ze juz nasza trojeczka 5 miesiecy konczy:-)
Jas z okazji skonczenia 5 miesiecy dostal banana, mam nadzieje ze go nie uczuli a niedlugo zaczne miesko wprowadzac

Emalia co ty taka zaparowana hihi, glos oddany
Ksawerek tez slicznie wyglada, zaglosowane
Perfecta pieknie wam w tej jesiennej aurze

Do góry