reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Emalia moja Gaja waży 7,5 kg ;)Podskoczyła na mm bardzo dużo;)i tak jej ukracam jedzenie tzn daję 180 max bo ostatnio dałam 210 i z chęcią zjadła ale nie chce jej upaść jak wieprzka;)
Dziękuję za głosy:)
Katarzyna czyli nasze kciuki pomogły SUPER!!!

reklama
ja dziś pasuje normalnie- fifi wyje od ok 16, na chilkę przysnął i dalej....... ani gryzaka, ani smoczka, ani nic......... ząbki sa chyba przyczyną, stan podgorączkowy mu sie robi powoli, dam mu Calpol przed snem, aby chociaż noc przespał

Witam dziewczyny listopadowo :tak:
Niestety w ogóle nie mam czasu na siedzenie w internecie, tak, więc jestem kompletnie do tyłu. Moja mała jest taka marudna, że już nie wiem co mam zrobić :-( ledwie wytrzymuję psychicznie i fizycznie :-( Tak jej wychodzące ząbki dokuczają, że masakra :no: już dziś dałam jej pół paracetamalu, bo płakała mi prawie dwie godziny... na szczęście po leku się uspokoiła i pospała trochę...
LenaDTR - zagłosowane :tak:
hefi - powodzenia jutro, oby wszystko wyszlo dobrze :-D trzymamy kciuki! :tak:
agusia44 - zagłosowane także :-)

Lecę kończyć robienie roladek schabowych w sosiku serowym na jutro :-) buziaki

mamy dolną jedyneczkę :D już mnie synek nią ugryzł :) tylko czubeczek ząbka wyszedł, ale zawsze :d przynajmniej znam przyczyne marudzenia synka............ zamiast kreseczki, o której pisała avena jest mega krecha....... jak ja bym mu ulżyć chciała...........

oj wpolczuje wam tych marudzen, oby zabki jak najszybciej powychodzily

Elizka spokojnie, na Mikusia tez glosujemy:tak:
Hefi kurka, lepiej nie bagatelizowac i zrobic te badania, bede trzymac kciuki
Zdec banan normalny:-) tylko chcialam go podac najpozniej jak sie da, podobnie jak mango i inne takie dziwactwa
to sa jednak owoce alergizujace i sie troche ich obawiam mimo ze dozwolone od 4 mies.

dostal tez szpinak ale nie bardzo mu podszedl, jednak nr 1 to marchewa i dynia

edit: KatarzynaJanicka gratulejszyn, super ze juz sie wybija

Klementinka to dynia również u mnie nr1:) Szpinak też wciąga wszystko jest z ziemniaczkami, więc jutro próbuję marchewkę z ziemniaczkami:)

Czy któraś z was też tak ma że dziecko nie chce jeść żadnego owoca? Próbowałam wszystko, nie ważne czy ze słoiczka czy surowe: jabłko, morela, banan, mieszane jabłko-morela-banan, jabłko-marchewka, śliwka dzisiaj próbowałam gruszki:(((( NICCCCCCCCC!!:(( Wszystko bleeeee i jak próbuję jednak dać to mała mi zaczyna płakać:(((

katarzynajanicki gratuluję ząbka:)))) W sumie szybko od 16 do 20:)) Obyś noc miała spokojną:)

Ja tez sie witam tak z doskoku bo nawet nie chce mi sie czytac...witam w klubie marudnych dzieciaczkow, co za dzien, nie dosc ze deszcz lal i nie dalo sie wyjsc na spacer, to jeszcze mala co chwile poplakiwala,
kreatorka, Agi78 iiwka lacze sie w bolu, oby im szybko te zebiska wyszly!
hefi oby nie bylo wrzodow, moja mama sie strasznie meczyla wiec wiem co to znaczy:-(, trzymam kciuki

Anik super ten zlot, swietne takie zdjecia na pamiatke :-)Sto lat dla Oskarka!!
Anecznik sto lat dla Kamilka!!
kpi super ze zagladasz, gratuluje Natalci, szkoda ze musisz do pracy wracac ale na pewno wyjdzie wam to na dobre i kto wie, moze szybko pojawia sie 2 kreseczki>?:tak:
Elizka ja zawsze glosuje jak mi sie pod nos podstawi :-) gotowe!
Klementinka bbbbbbbbbbbuuuuuziaaaaki dla Jasia!!5 miesiecy to super wiek ;-)! Ja dalam juz banana le tylko dwie trzy lyzeczki, wroce do niego po 6mc bo tam w skladzie byl sok z cytryny a to cytrus, wiec nie dosc ze banan moze uczulac to jeszcze tej
cytryny doladowali :no:

zapomnialam co mialam jeszcze komu napisac:szok:

katarzyna gratulacje moja też drze pape;)
Dziewczyny jak położe Gaję spać poźniej to wstanie mi poźniej czy tak samo tzn 5,30;)na nowym czasie:)

reklama
zdec- po prostu mąż mu palec do gryzienia dał i jak poczuł to mnie od razu zawołał, zajrzałam w paszczę i oczom uwierzyć nie mogłam...... cieszę się jak by normalnei epokowe wydarzenie nastąpiło.. choć w sumie nastąpiło....... szkoda tylko, że nie ja odkryłam zębola bo bym pierścionek dostała............ a tak muszę mężowi coś kupić........ et tam browara jakiegoś mu w Piotrze i Pawle kupię
edit: Lena ja kładę Fifiego spać o 20, tak jak przed zmianą czasu i mi wtsaje półtorej godziny szybciej....... znaczy się śpi o półtorej godz krócej, ale to chyba z powodu zęba....

zdec- fifi zdecydowanie woli zupki a nie owoce

Ostatnia edycja:
Do góry