Ola_fasola
Moderatorka
Jeju co za dzień!! dobrze że się już kończy....wszystko mnie dziś wkurza, pierwszy raz jak dłuższego czasu nie zrobiłam w domu nic, nic mi sie nie chciało, mała marudziła dziś cały dzień nie wiadomo co jej był
glądałam jej dziąsełka ale nic nie widać zeby ząbki wychodzić miały.
Tak mi się nic nie chciało że miałam siedzieć cały dzień w domu ale maż znalazł mi zajęcie - musiałam jechac mu wykupić ubezpieczenie do samochodu
zbierałam się cały dzień aż w koncu udało mi sie wyjsc i pojechałam a tam oczywiscie zamknięte
jeju myślałam ze wybuchne i co się okazało że pojechałam nie tam gdzie trzeba

zle sie dogadalismy no ale udało mi sie w koncu to załatwić. Wracając do domu tak sobie pomyślałam o kluczach do domu... gdzie one mogą być i gdzie były..jak zamieniałam gondole na fotelik to wrzuciłam je do gondoli i tam zostały, na klatce - dobrze ze nikt sobie ich nie wziął... to tak jakbym zostawiła te klucze w drzwiach bo u nas na klatce stoją tylko dwa wózki i jest 6 mieszkań wiec wiadomoczyje te klucze były.. ciekawe co jeszcze dziś moze się wydarzyć..Maruda już spi uff wreszcie można odpoczać, ciekawe ile pośpi.
Miłej nocki życze wszystkim!! ja juz chyba ide spać.
Tak mi się nic nie chciało że miałam siedzieć cały dzień w domu ale maż znalazł mi zajęcie - musiałam jechac mu wykupić ubezpieczenie do samochodu

Miłej nocki życze wszystkim!! ja juz chyba ide spać.