reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
AMALFI- endo to ta sluzowka w macicy w ktora sie zagniezdza dzidzia...a niestety Clo uposledza endo a ze ja po 4 cyklach z Clo to mam cienki i teraz trzeba hormonami popracowac nad grubością..

reklama
O kurde! To mnie tez to czeka jak nie uda mi sie szybko zajsc. Ja planuje szybkie zajscie, ale wiem ze ja mam zawsze pod gorke, ale i tak wiem ze mi sie uda, bo zawsze mi sie udaje. Najpierw planuje, potem mam pod gorke, a potem jest juz tylko cudownie..... I tego zycze wszystkim staraczkom

witajcie kochane, jeszcze tydzień do mojego testowania, objawów oczywiście żadnych, cyce bolą nadal jak bolały ale to pewnie wynik działania hormonów albo zamieszania jakie w nich panuje. Dobrze że można Wam się pożalić :)

mysa bedzie dobrze, nie wszystkie maja objawy od razu, ale mysle ze ja chyba bym wiedziala czy zafasolkowalam, to sie chyba czuje

dzięki kochane, no mi też sie tak wydaję że jak się zafasolkuje to chyba sie to czuje intuicyjnie. Oby ten tydzien szybko zleciał. Co u was slychać dzisiaj, ja smażyłam naleśniki a teraz idę na spacer ,czas ruszyć 4 literki z fotela

Myśa ja mam @ i tak mnie bolą piersi - a nigdy tak nie miałam więc rzeczywiście dziwne to wszystko :(

dzisiaj wreszcie dodzwoniłam się do ginki na badanie chlamydii i ureoplasmę ale to dopiero w celach wyznaczenia terminu badania mam tylko nadzieje że do świąt będę już miała wyniki

dzięki kochane, no mi też sie tak wydaję że jak się zafasolkuje to chyba sie to czuje intuicyjnie. Oby ten tydzien szybko zleciał. Co u was slychać dzisiaj, ja smażyłam naleśniki a teraz idę na spacer ,czas ruszyć 4 literki z fotela
Ale chwilke, bo chyba sie pogubilam... Jakis czas temu pisalas chyba, ze test pokazal druga blada kreche...?:dry:

A ja dzis dzwonil do P-niania, zeby umowic sie na wizyte do specjalisty i znowu dupa - nie ma na razie takiej mozliwosci, bo maja reorganizacje:wściekła/y:

reklama
Ale chwilke, bo chyba sie pogubilam... Jakis czas temu pisalas chyba, ze test pokazal druga blada kreche...?:dry:

A ja dzis dzwonil do P-niania, zeby umowic sie na wizyte do specjalisty i znowu dupa - nie ma na razie takiej mozliwosci, bo maja reorganizacje:wściekła/y:
a inna klinika nie wchodzi w grę przecież tam raczej mają parę klinik ? a ty pewnie chciałaś państwowo?

Do góry