reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

agusia - ja Cię popieram w 100% lekarz kazał dać Ci danonka to z pewnością miął jakiś powód ja nie mam doświadczenia ani medycznego ani z dziećmi więc oceniać go na podstawie internetu i teoretycznych informacji nie zamierzam. Zresztą Ty jesteś mamą i znasz to dziecko najlepiej i podświadomie wiesz co jest dla niego dobrze a najmniejszą zmianę w jego zachowaniu w razie czego pewnie błyskawicznie zobaczysz :-) Trzymam kciuki, żeby bąbel przekonał się też do innych pyszności :-)

Dlaczego to moje dziecko musi być najbardziej marudne po 16 kiedy mój mąż jest w pracy ach :-)

reklama
Dziewczyny dzieki wielkie,ale torty wspaniale szczegolnie ten z pozycjami.No sama chce zrobic - taka niespodzianka, jeszcze znajomi maja wpasc to wogole beda jaja hihi

My dzis po długim spacerze, na którym o dziwo moje dziecko wcale nie spało....ale było mega grzeczne.....Teraz śpi a my siadamy do obiadku:

Załączniki

• DSCF4509.jpg
    DSCF4509.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF4558.jpg
    DSCF4558.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF4512.jpg
    DSCF4512.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF4535.jpg
    DSCF4535.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF4557.jpg
    DSCF4557.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 59
ewela jeśli chodzi o wzory tortów zajrzyj tutajFotoforum: torty - Garnek.pl
a cycki to zależy czym będziesz wykańczać jak kremem to robisz z biszkoptu a jak masą to z galaretki wychodzi super
co do fotelika to my zastanawialiśmy się dość długo ale kupiliśmy bo w nosidełku mały dawno się nie mieścił i kupiliśmy taki jest super a poarcie regulujesz oparciem fotela 07 TOBI TOYS FOTELIK SAMOCHODOWY 9-36 KG GW24 +MIS
krzesełko mamy takie jest superKrzesełko do karmienia PEPE Baby Design+GRATISY

Agi - super wyglądacie:-)

Anecznik - a ja się nie zgodzę, idąc tym tropem możemy zacząć podawać truskawki, ktoś po coś wymyślił schematy żywienia i ja rozumiem odstępstwa, nawet duże, ale nabiał jest polecany dużo dużo później, a jeszcze w takiej postaci?

Agusia - chodzę z Igą do alergologa i zbyt wczesne wprowadzanie może prowadzić do alergii, każda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka, ale to dość kontrowersyjna opinia lekarki i ja jednak bym skonsultowała, choćby dla własnego spokoju, a temat rozszerzania diety od zawsze wywoływał dyskusje, więc się nie przejmuj;-)

kpi - narazie mam na oku takie podziękowanie:KLASYCZNE PODZIĘKOWANIA DLA GOŚCI - CHRZEST ! (1297793736) - Aukcje internetowe Allegro
i takie zaproszenia: ZAPROSZENIA NA CHRZEST, ROCZEK, KOMUNIĘ (1304302234) - Aukcje internetowe Allegro

No to się nawymądrzałam:-D

Witam dziewczyny ja tylko na chwile wstawić, że oddam kupon (na odpowiednim wątku) a tak to tylko pochwalę sie, ze w końcu udało mi się trochę uporządkować półki w kuchni, nawet Nina ma na swoich porządek hih :-D efekt zadowalający:
I dołączam zdjęcie mojej małej chichotki z wczoraj, bo akurat fotki zrzuciłam :-D

Załączniki

• PA280308.jpg
    PA280308.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 55
  • PA270272.jpg
    PA270272.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 67
Właśnie wróciliśmy od neurologa... USG główki wyszło dobrze :) ale niestety mały ma nieprawidłowe bodźce ruchowe i musimy chodzić na rehabilitacje przez 2 tygodnie co dzień :( no ale jestem dobrej myśli ;)

reklama
Agi slicznie wygladacie na spacerze, chyba jeszcze cieplo u was?
Kreatorka po przeczytaniu twojej historii jak to poznalas swojego meza jakos inaczej patrze na Ninke, bardzo chciala sie juz urodzic:)
Anecznik ja tez sie nie zgodze z tym co piszesz, nie kazda mama niestety wie co dla jej dziecka dobre bo gdyby tak bylo to ten maluch nie walczylby w szpitalu o zycie po zjedzeniu muchomora
oczywiscie danonki to nie muchomor;)
poza tym jestem wdzieczna swojej poloznej bo jak do mnie przychodzila to caly czas powtarzala ze pediatra to nie Bog, to tylko czlowiek i moze sie mylic

Do góry