Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak upiec tort/ciasto w kształci kobiecych piersi z sutkami???
Moj D ma 21 listopada urodiny 30ste i chcialam mu strzelic takiego torcika sexy, jeszcze musze prezentosa zakupic![]()
Moj D ma 21 listopada urodiny 30ste i chcialam mu strzelic takiego torcika sexy, jeszcze musze prezentosa zakupic![]()

Zobacz załącznik 297285Kpi a jak podnioslas plecki? wozisz Natalke juz w spacerowce czy jakas poduszeczke dajesz pod plecki
wlasnie tez mam ten problem bo Jas juz nie chce na lezaco w wozku i spokoj jest tylko jak spi, jak sie budzi to sie drze bo mu nudno
U mnie w gondolce jest możliwość troszkę podniesienia dziecka mniej więcej na takiej zasadzie jak w spacerówce....tak że mała będzie mogła za jakiś czas (a w zasadzie chyba już bym mogła jej tak zrobić) podziwiać z lepszej perspektywy świat!!!
Co do posta to wczoraj tak miałam...Ambitnie chcuiałam odpisać wszystkim .....pisałam 20 minut i myślałam że szlag mnie trafi....Oby dziś było lpeiej bo nie reczę za siebie....
Gratulacje dla Twojej spryciuli i oczywiście winszuję udanego spaceru,....Moja na spacerze mogłaby byc ze 3 godziny....tylko mamusi "leniwcowi" nie zawsze się chce tyle chodzić!
hej
A ja poszukuję zaproszeń i innych gadżetów na chrzest, ale mam frajdęOczywiście na allegro
![]()
witam się i ja
kpi23 u Was ząbkowanie może przebiegać bezobjawowo![]()
Witam
O matko jaka tu produkcja od rana. Jeszcze wczorajszej nie nadrobiłam (w ciągu dnia troszkę czytałam gdy Karolina dżemki łapała).
U nas noc SUPERKarola spała od 22 do 7 poczym zjadła 130 i spała do 9 a teraz sama bawi się w łóżeczku. Kochane dziecko dało rodzicom odpocząć.
Ale ten czas leci Karolcia dziś kończy 5miesięcy. A dopiero się urodziła. Tydzień temu miną rok jak pierwszy raz ją na usg zobaczyłam.
Dobra idę poczytać co słychać.
Zazdroszczę Wam że macie takie fajnie babcie... mojej mamy nie ma w kraju, a męża mama nigdy nie zaoferowała nawet że zostanie z małym albo żeby chociaż zabrała na spacer... hmmm... nie wiem o co jej chodzi... czy Wy same pytacie czy by się małymi zajęły czy same oferują? Ja nigdy nie poproszę...

no juz kasiek mi znalazla to urzadzonko :-)
to krzeselko z ikeii jest fajne,ale szkoa,ze nie ma kólek,zeby je przesuwac po chałupie. A ma ktorAS z was wanienke z ikei?
Thievery lubie, Royskopp znam ale Hooverphonic nie, zaraz cos sobie zapodam na wrzutekto wie może się spotkamyfajnie by było, ja jeszcze lubię Thievery Corporation, Hooverphonic, Royksopp