reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Anulka kochana, powtórz tą betkę za 2 dni jak @ nie będzie. Powinien być we wczesnej ciązy już przyrost znaczny więc na pewno będzie wiadome co i jak.

Margerita gratuluję serdecznie
Poziomki przepiękny brzuszek i niech rośnie jak największy :-)
Lilith ja jestem chętna na grudzień i mam ogromną nadzieję że nam się uda:-)

Hej!

To mój trzeci cykl starań o drugą dzidzię. Mam już 4-letniego synka...Od tygodnia delikatnie pobolewa mnie brzuch jak na okres oraz piersi-nie cały czas, tylko momentami tak kłują po bokach i są wrażliwe na dotyk. Wiem, że takie objawy są też na @, chociaż nigdy takich nie miałam tak wcześnie. Normalnie to dzień przed @ pobolewa mnie brzuch.
Zastanawia mnie jednak coś innego...Od niedzieli czyli od czterech dni ciągnie mnie i kłuje po lewej stronie, tak jakby jajnik ale promieniuje do pachwiny. Czy któraś z Was miała coś takiego i co to może być?
@ mam dostać 7.11 a zawsze mam bardzo regularnie więc z testem czekam właśnie do 7...Pozdrosy dla Wszystkich:-)

hey, u kahaki bez zmian, jutro bedzie rozmawiac ze swoja gin. to moze cos wiecej sie dowie, bo inni nic nie wiedza...

kachutka witamy :-) daj znac po tescie, a na razie &&&&&&&&&&&&&&&&

a mnie dzis podbrzusze boli, moze wreszcie owu :-) ciekawe co sie z tym cyklem dzieje...

A mnie dzisiaj boli wsyzstko i znowu zatoki sie odezwaly... nie czuje nic oddycham ustami... masakra , do tego bole przez @ .. ide spac... wybaczcie

ps. co sie dzieje z Kamia nie wiecie?

reklama
Do góry