reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Anulka GRATULACJE!!!
Teraz już tylko można życzyć dużo zdrówka Tobie i Fasolce :)

Martusia - coś mi się zdaje, że jutro zrobię.

reklama
Ohohohoho, ale się dzieje ostatnio a bb :-D
Anulka, tez miałam nosa :-p nic dziwnego, że Ci sikacz nie wychodził przy becie 5,1...Ale jak zrobisz za parę dni, to zobaczysz 2 piękne kreski, mówię Ci!
verte, testuj, póki dobre prądy chodzą na bb :-D

Ohohohoho, ale się dzieje ostatnio a bb :-D
Anulka, tez miałam nosa :-p nic dziwnego, że Ci sikacz nie wychodził przy becie 5,1...Ale jak zrobisz za parę dni, to zobaczysz 2 piękne kreski, mówię Ci!
verte, testuj, póki dobre prądy chodzą na bb :-D
no fakt ale moj gin powiedzial ze roznie bywa z ta beta:) ja mam czekac jesli @ nie bedzie to za dwa tyg wizyta a jesli sie pojawi mam skierowanie na badania...pecherzyka jeszcze nie widac ale mowil ze cos o grubosci i cos tak ze podejrzewa ale za wczesnie w takim ukladzie to 5 tc...

u mnie jest 5 tc wg OM <ostatniej meisiaczki> a bete mialam 428 we wtorek......... to jak u ciebie tak twierdzi to u mnie ktory tydz.... no dalaś mi do myślenia

oj zuzu, ale Ty komplikujesz sobie życie :-p widocznie anulka miała później owu niż Ty, może dopiero z 10 dni temu miała i dlatego taka beta. A niezależnie od tego lekarze i tak podają wiek ciąży od OM.

reklama
no wlasnie bo ja juz sama nie wiem kiedy tak naprawde byla owu pogubilam sie ... mi gin nie kazal bety robic tylko czekac...

Do góry