reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny małe pytanie:
karmię cały czas piersią, ale niebawem (za 2 tygodnie) muszę małego zostawić na dwa dni! Muszę , wiem ze troszkę można odciągnąć, ale nie będę jak miała tego przechować ( takie tam techniczne kłopoty) i muszę zaryzykować wprowadzić mleko modyfikowane.
Czyli w dzień by dostał modyfikowane, a już wieczorem i jeszcze rano moje...czy można tak mieszać???

reklama
konniczynka dobrze ze juz macie szczepienie za soba, a twoja Emilka to widze wagowo i rozmiarowo do mojej podobna :)
Lencja wspolczuje stluczki...mam nadzieje ze ubezpieczeni?? Zaraz wstawie przepis bo potem zapomne

Co do jezdzikow to tu chyba wszystkie dzieci ich uzywaja, po parku smigaja takie maluszki, a ze koszt to ok 20€ to pewnie Lilcia latem taki dostanie
Tylko nie wiem czy 2-kolowy od razu, tak to wyglada
2055b_loopfiets_hond.jpgsfk_loopfiets_roze.jpg

A tak sie oczywiscie o swietach rozmarzylam ze strzelilam nowego suwaczka, prosze zwrocic uwage jaki fajny

Ostatnia edycja:
zyraffka - nie ty jedna wariatka, u nas też deszcz nie deszcz na spacer trzeba iść;-)

hahahha lena - stare dupy:-D:-D:-D:-D gosiagro - a pewnie że jare:-D:-D:-D

A właśnie odnośnie palenia!! Która z was w ciąży się tak zarzekała, że jak tylko urodzi to pierwsze co to idzie na papieroska?:-D Jak wyszło w praktyce?:-D
edit) tak się teraz zastanawiam czy to nie była cobra, znana ze swojego ciętego języka:-)
ewelina - świetna czapa!:-)

perfecta - super te domki z pierników!;-)

Co do urlopów to rzeczywiście dziewczyny bierzcie po macierzyńskim opiekę, bo inaczej przepadnie z końcem roku:-( Ja wezmę:-)

cobra18 - całe szczęście że jednak mama Ci pomaga!;-) Będzie dobrze...

yoshe - ja kaszkę podaję przez NUK-a nr 1 rozm L, specjalny do kaszek, ale moja pije tylko z gumowych smoczków...

ola_fasola - spokojnie, moja też miała takie dni że budziła się wcześnie, ale jej przeszło(mma nadzieję);-) A co do cycków i brzucha, to niestety tak to u nas kobiet jest, jak chcemy posiadać dzieci:-( No ale wierzę że trochę ćwiczeń i będziesz zadowolona:-):-) Ja wam powiem, że nie przejmuję się brzuchem i cellulitem na udach;-) Mam to w d..., bo co mi tam:-D:-D

agast - no co za lekarka:wściekła/y::wściekła/y: Kurcze czy oni się z księżyca biorą?:szok:

kasiulka - ten konkurs na razie nie aktualny:-(

A mi dzisiaj tak szybko dzień zleciał, pewnie dlatego że tak długo sobie pospaliśmy. Po południu przyszła znajoma i siedzieliśmy i gadaliśmy do wieczora, niuśka padła koło 7(nie wiem czy to dobrze) ale mało w dzień spała:-) Mama była w UM i zgłosiła zgubienie dowodu osobistego (powiedzieli jej że na policje to nie ma sensu tego zgłaszać). Potem babcia wpadła do nas i zabrała małą koło południa na spacer, to spokojnie zrobiłam obiad:-)

stella - ja cały czas mieszam, w dzień mała pije moje a w nocy i wieczorem MM:)

Ostatnia edycja:
Lencja - cóż za pech:-( najgorsze to jak jedziesz prawidłowo a tu jakiś buc cie stuknie:no:
koriander - a jaki ty masz piękny suwaczek, hohoho:happy::happy::happy:, fajne te jeździki:tak:

Ja już się zegnam, lecę obejrzeć z mężusiem filmik, ale wcześniej budyń nam zrobię, a co!:-D:-D
Dobranoc!

anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica:)
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam:p
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"
szczęka i opadła z podziwu...Czy można zamówić na Święta takie cudo? Ile kosztuje z przesyłką?

Witajcie dziewczyny nie zdazylam was jeszcze podczytac bylismy dzisiaj na szczepieniu Michałek nawet nie zapłakał taki dzielny ten mój synek a oprócz tego waży 8275 i ma ok 69 cm ide troche was nadrobic

reklama
Do góry