Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taki pchacz jest juz zamówiony u chrzestnegoJa myślę o czym takim
FISHER-PRICE GRAJĄCY MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ (1292921672) - Aukcje internetowe Allegro
Jest od 6 miesiąca
konniczynka dobrze ze juz macie szczepienie za soba, a twoja Emilka to widze wagowo i rozmiarowo do mojej podobna
Lencja wspolczuje stluczki...mam nadzieje ze ubezpieczeni?? Zaraz wstawie przepis bo potem zapomne
Co do jezdzikow to tu chyba wszystkie dzieci ich uzywaja, po parku smigaja takie maluszki, a ze koszt to ok 20€ to pewnie Lilcia latem taki dostanie
Tylko nie wiem czy 2-kolowy od razu, tak to wyglada
Zobacz załącznik 298052Zobacz załącznik 298053
A tak sie oczywiscie o swietach rozmarzylam ze strzelilam nowego suwaczka, prosze zwrocic uwage jaki fajny
Witajcie dziewczyny nie zdazylam was jeszcze podczytac bylismy dzisiaj na szczepieniu Michałek nawet nie zapłakał taki dzielny ten mój synek a oprócz tego waży 8275 i ma ok 69 cm ide troche was nadrobic
wróciłam z pracyjak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka
jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę
za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden
jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????
hahahahaBluza Olafa sie znalazla jakis tatus ubral kolege w Olafa bluze)))
Z szefem super, ale z mężem grrrrrwróciłam z pracyjak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka
jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę
za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden
jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????
Niech się upomina o to, co mu się należy!!! Zwłaszcza że ty będziesz na niepełnym etacie mniej dostawać, a rodzinka się powiększyła!!! Daj mu kopniaka ode mnie i niech ruszy zadek do szefa!!!!!!!SuperBluza Olafa sie znalazla jakis tatus ubral kolege w Olafa bluze)))

Auto mamy ubezpieczone i OC i AC więc spoko...Szczepimy 6w1, a tam jest wzw bkonniczynka - czemu kolejne szczepienie dopiero w lipcu? A kiedy trzecia dawka WZW???