reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Mam do sprzedania NOWY wozek. Dla dziecka OD URODZENIA do 15kg.
Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
Regulowane oparcie (3 pozycje).
Regulowany podnóżek.
Koło obrotowe (posiada blokadę).
Zawieszenie na wszystkie koła.
Pokrowiec na nóżki.
DUZY kosz na zakupy.
Folia przeciw deszczowa.
W ZESTAWIE ŚPIWÓR NA ZIME.

POOOZDRAWIAM
Milla

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 46
  • folia.jpg
    folia.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 40
  • PB060020.jpg
    PB060020.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 45
Dziewczyny jak któraś w rodzinie ma 7-8 letnią dziewczynkę to moja znajoma ma kilka bombowych ubranek do sprzedania.
Są w tym bluzy i kurtki H&M, prawie nówki. Razem ok 15 rzeczy za 70zł. Jeśli któraś będzie zainteresowana to poproszę ją o zdjęcia i wstawię. Ubranka są śliczne.

EDIT:
przez przypadek kliknęłam na odp do wózka, sorki :)

Dziewczyny jak któraś w rodzinie ma 7-8 letnią dziewczynkę to moja znajoma ma kilka bombowych ubranek do sprzedania.
Są w tym bluzy i kurtki H&M, prawie nówki. Razem ok 15 rzeczy za 70zł. Jeśli któraś będzie zainteresowana to poproszę ją o zdjęcia i wstawię. Ubranka są śliczne.

EDIT:
przez przypadek kliknęłam na odp do wózka, sorki :)

wystaw bo mam chrześnice w tym wieku . to pokaze jej mamie

Dziewczyny Wronia napisała wcześniej do mnie na priva więc ma pierwszeństwo. Zdjęcia wrzucę jutro wieczorem bo muszę do podjechać do koleżanki.

IMAG0692.jpgIMAG0689.jpgIMAG0691.jpgIMAG0686.jpgIMAG0683.jpgIMAG0688.jpgIMAG0684.jpgIMAG0690.jpg

Wronia wstawiam fotki tutaj więc gdybyś nie chciała to może dziewczyny będą zinteresowane. Zdjęcia są kiepskiej jakości, w realu ubranka wyglądają zdecydowanie lepiej. Generalnie są w rozmiarze 134,ale kurteczka różowa H&M jest 116. Do tego jest jeszcze jakaś bluzeczka i legginsy.
Zestaw za 60zł ponieważ jednej kurteczki nie brałam bo miała dziurkę,a tak reszta prawie nowa.

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 300376Zobacz załącznik 300375Zobacz załącznik 300374Zobacz załącznik 300373Zobacz załącznik 300372Zobacz załącznik 300371Zobacz załącznik 300370Zobacz załącznik 300369

Wronia wstawiam fotki tutaj więc gdybyś nie chciała to może dziewczyny będą zinteresowane. Zdjęcia są kiepskiej jakości, w realu ubranka wyglądają zdecydowanie lepiej. Generalnie są w rozmiarze 134,ale kurteczka różowa H&M jest 116. Do tego jest jeszcze jakaś bluzeczka i legginsy.
Zestaw za 60zł ponieważ jednej kurteczki nie brałam bo miała dziurkę,a tak reszta prawie nowa.
Jak juz pisalam na PW, bluzy super, ale ja jednak rezygnuje...134cm, to duzo za duży rozmiar na W;-). Takze laski....która pierwsza.....START;-)

reklama
Beti ma też malutką córeczkę więc chyba za duże będą. Jak coś to powiem Oli aby na allegro wystawiła bo nie ma tu dziewczyn z córeczkami w takim wieku :)

Do góry