A szkoda;p bo ja bym chętnie taką odchowaną śliczną dziewczynkę zakupiła:-)PS. modelka nie jest przedmiotem aukcji![]()
reklama
A szkoda;p bo ja bym chętnie taką odchowaną śliczną dziewczynkę zakupiła:-)
A mi już jedna taka wystarczy he he
MilenaZagi
Aktywna w BB
Mam do sprzedania NOWY wozek. Dla dziecka OD URODZENIA do 15kg.
Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
Regulowane oparcie (3 pozycje).
Regulowany podnóżek.
Koło obrotowe (posiada blokadę).
Zawieszenie na wszystkie koła.
Pokrowiec na nóżki.
DUZY kosz na zakupy.
Folia przeciw deszczowa.
W ZESTAWIE ŚPIWÓR NA ZIME.
POOOZDRAWIAM
Milla
Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
Regulowane oparcie (3 pozycje).
Regulowany podnóżek.
Koło obrotowe (posiada blokadę).
Zawieszenie na wszystkie koła.
Pokrowiec na nóżki.
DUZY kosz na zakupy.
Folia przeciw deszczowa.
W ZESTAWIE ŚPIWÓR NA ZIME.
POOOZDRAWIAM
Milla
Załączniki
Dziewczyny jak któraś w rodzinie ma 7-8 letnią dziewczynkę to moja znajoma ma kilka bombowych ubranek do sprzedania.
Są w tym bluzy i kurtki H&M, prawie nówki. Razem ok 15 rzeczy za 70zł. Jeśli któraś będzie zainteresowana to poproszę ją o zdjęcia i wstawię. Ubranka są śliczne.
EDIT:
przez przypadek kliknęłam na odp do wózka, sorki
Są w tym bluzy i kurtki H&M, prawie nówki. Razem ok 15 rzeczy za 70zł. Jeśli któraś będzie zainteresowana to poproszę ją o zdjęcia i wstawię. Ubranka są śliczne.
EDIT:
przez przypadek kliknęłam na odp do wózka, sorki
Dziewczyny jak któraś w rodzinie ma 7-8 letnią dziewczynkę to moja znajoma ma kilka bombowych ubranek do sprzedania.
EDIT:
przez przypadek kliknęłam na odp do wózka, sorki![]()
wystaw bo mam chrześnice w tym wieku . to pokaze jej mamie
beti1982
III'2008 i IV'2010
Ja też poproszę:-)

Wronia wstawiam fotki tutaj więc gdybyś nie chciała to może dziewczyny będą zinteresowane. Zdjęcia są kiepskiej jakości, w realu ubranka wyglądają zdecydowanie lepiej. Generalnie są w rozmiarze 134,ale kurteczka różowa H&M jest 116. Do tego jest jeszcze jakaś bluzeczka i legginsy.
Zestaw za 60zł ponieważ jednej kurteczki nie brałam bo miała dziurkę,a tak reszta prawie nowa.
Ostatnia edycja:
Jak juz pisalam na PW, bluzy super, ale ja jednak rezygnuje...134cm, to duzo za duży rozmiar na W;-). Takze laski....która pierwsza.....START;-)Zobacz załącznik 300376Zobacz załącznik 300375Zobacz załącznik 300374Zobacz załącznik 300373Zobacz załącznik 300372Zobacz załącznik 300371Zobacz załącznik 300370Zobacz załącznik 300369
Wronia wstawiam fotki tutaj więc gdybyś nie chciała to może dziewczyny będą zinteresowane. Zdjęcia są kiepskiej jakości, w realu ubranka wyglądają zdecydowanie lepiej. Generalnie są w rozmiarze 134,ale kurteczka różowa H&M jest 116. Do tego jest jeszcze jakaś bluzeczka i legginsy.
Zestaw za 60zł ponieważ jednej kurteczki nie brałam bo miała dziurkę,a tak reszta prawie nowa.
reklama
Podziel się: