reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Masakra- zabrakło mi słow...

Claudia- mi też leci, jak ostatnio ścisnęłam sobie cycusia, to poleciało odrobinke mleczka, a od kilku dni zaobserwowałam na sutkach plamki.

Ja się żegnam, Dobranoc dziołszki ;)

no oby to było mleczko a nie coś innego, plamki na sutkach też mam takie ciemnie

Dobranoc

reklama
Jestem w szoku !!!! Biedna malutka i takie bezmózgi mają dzieci.
Nic dziewczynki żegnam się lecę spać...do jutra Majcia chyba śpi:)muszę wykorzystać sytuację

damqelle - Ja proszę przepisy na tarty :D zawsze miałam ochotę zrobić ale nie wiem jak się to ciasto robi czy coś :) a i czy blaszke potrzebuję specjalną do tarty?? Lubię piec a jakoś jeszcze nie dorobiłam się nawet formy do mufinek a uwielbiam je :D:D
A co do popuchniętych kostek ja już się przyzwyczailam że nie wiem jak wyglądają :D:D:

Ja też z tych które mogą w grudniu rodzić i jakoś nie przygnębiam się z tego powodu;)

Ja przyjechałam dziś po szkole, przespałam się i teraz na komputer na chwilke nadrobić weekendowe zaległości :)

claudia
- zamiast wałka wystarczyłaby ci butelka :). No tasiemca nie masz ale takiego innego małego pasożytka w sobie;) jak to stwierdził dr House ;D

moniaivoy - gratulacje dla szwagierki :)

tysia - skoro kobieta twojego teścia gotuje taki niedobry obiad pod swoją córkę która karmi to aż się przeraziłam że sama bedę musiała twarde ziemniaki jesc hihihi

monciaa - ponoć przy porodzie tak samo czujesz czy będzie 2 czy 4kg heheh

klaudoss - ja miałam 3700 i 58cm i jak na dziewczynke mówili że długa a mój brat tylko 100g mniej ale tylko 51cm i był taka kluska hehe;)

Poczytałam popisałam teraz idę spać :D ja nocny marek hehe

Ostatnia edycja:
Dzień dobry !!!
ja dziś od 2:00 nie spie mały mnie kopie, wiertoli się..., do tego kaszel nocny się ujawnił, potem zgłodniałam, więc dwie kromy sobie zjadłam, nawet pranie wstawiłam przed 4:00, teraz wypiłam syropek i znów mnie ssie :p
mąż pojechał do pracy pewnie tez nie wyspany, bo jak się wierciłam w nocy i wstawałam co trochę to też się przebudzał :-)

Poleżę troszku może zasnę jeszcze :-)
udanego poniedziałku :-)

monciaa - to tez był mój pierwszy raz jesli chodzi o oponki :-) zawsze ewentualnie piekłam jak mama zrobiła :p ale kiedy to było ...

ariska - o tej co Ty się spać wybierałaś, to ja wstałam :p hehe i jak wstałam tak nie śpie hehe :-D

Ostatnia edycja:
oo mysłałam ze bede pierwsza z rana.. a tu Blondi ranny ptaszek :)

http://vod.onet.pl/male-olbrzymy,6052,film.html wczoraj sobie obejrzałam.. co prawda nie do konca..ale jestem w szoku... nawet nie wiedziałam o tym problemie...

a własciwie tak wogole to trzeba by było sie przywitac:)

WItam wszystkie brzuchatkusie i również zycze miłego poniedzialku...
mi dzis sie tak zle spało w noc... ze musiałam sobie okno otowrzyc.. bo jakos gorąco mi ciagle było... no i juz o 4 okazało sie ze jestem taka wyspana jak nigdy.. do tego zasnełam koło 2 z wielką łaską... tzn.. Kubus spał w najlepsze juz sporo wczesniej.. tylko mi te wszystkie mysli po głowie chodziły i uwierały.. Tomuś jeszcze spi... a ja sobie własnie kawkę pije :p

Ostatnia edycja:
I ja myślałam, że będę pierwsza....Ja się obudzilam ok 5....chwila wiercenia....wstałaam umyłam włosy, zjadlam sniadanie, doczytalam co piszecie i jestem. Ciężko mi spać....masakra. Mimo posiadania rogala nie mogę sobie znaleźć miejsca w łóżku i jeszcze pies który mnie podsiada i się rozpycha. Teraz to w czwórkę sypiamy w jednym łóżku a ono małe 140 cm....

blondi wrzuć przepis na oponki bo mi smaka narobiłaś...tzn. narobiłyście bo wczoraj więcej ich pichciło. Ja nigdy sama oponek nie robiłam....zawsze mama robiła....

I ja się Witam :)

Nockę miałam ciężką :( Spać nie mogłam, budziłam się co chwilkę, tomcio kopał okropnie :( Idę z Wiki o 11 do kontroli ale nie do naszego lekarza bo go nie ma :(

cze dziewuszki prawie nic nie spalam.. o 23 wywalilam mezucha na salony bo... no bo bąki puszczał:) a potem jak sie na niego wkurzalama to Szymo zaczal swoje balety, potem mnie brzuch i posladki bolaly wiec nie moglam spac.. coraz gorzej tzn. krocej sypiam.. dzisiaj pospalam tylko od 5-6 i od 6.40 do 7. o 7 wstalam zrobic mezuchowi jajecznice na maselku ze szczypiorkiem potem odczekalam pol godz i sama zjadlam.. dzis musze sie wyspac bo bedzie lipa.. szkoda ze nie mozemy pospac na zapas, tzn juz sie wyspac bo wiadomo jak bedzie dzidzia to bedzie posprzatane:)

reklama
I ja sie witam :)
Widze, ze wiekszosc z Was zle spala dzisiaj...
No u mnie nie bylo zle, noc przespalam i obudzilam sie kolo 7.

Oponki uwielbiam, kiedys robilam kilka razy, ale nawet nie wiem czy mam jeszcze przepis, czy gdzies nie posialam ;)

Do góry