reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego Najlepszego dla Hani i Mikołajka i Lenki

No jasne:-):-)
Tak jak Zdec napisała nie wyobrażam sobie mieć dwójkę bobasków naraz:-D:-D:-D
Także trzymam kciukasy za dalej rozwijającą się miłość i szczęście:tak::tak:

a ja dostałam w piątek:tak::tak:

Odpisuję Wam już długo,ale między czasie pranie wieszałam,przebrałam Alanka,dałam m jeść i tak leci...
Mszę coś na obiad wykombinować bo w lesie jeszcze jestem;-)

Ja mam gołabki a jutro muszle makaronowe nadziewane robię;)

reklama
Zyrraffka, lencja - maluchy przeurocze!!! Słodziaki z tych Waszych pociech!

Najlepsze życzonka dla Hani, Lenki i Mikołaja
Uśmiechu na
twarzy i wiele radości kazdego dnia
dla Was i Waszych rodziców

jejku jak się Filip za tata stęsknił... nie widział go od piatku wieczorem do wczorajszego wieczora, po południu to był taki smutasek i tylko leżał i patrzył sobie, nawet za bardzo nei gadał, potem tata wchodzi do domu a Filip jak go zobaczył, jak zaczął się śmiac i gadać.. zmiana gigantyczna....... nie myślałam, że maleńkie dziecko tak tęskni........ chyba jeszcze wielu rzeczy nie wiem.....

ale dziś pogoda do d... mam lenia i nie idę na aerobic, nie chce mi się, jak B skończy prace do wracam do domu, czas zakończyć wczasy u dziadków..
jutro szczepienie, znów 3 zastrzyki, pocieszam sie, że to przedostatnie szczepienie :)

znajomy zapytał, czy zgodziłabym sie aby on w ramach zajęć z psychologii przychodził raz na tydzien do nas poobserwować Filipa, potem, by swoje obserwacje i mi i studentom na zajęciach przedstawił, zgodziłam się a w zamian dostaje sesję fotoraficzną z Fifim, ten kolega super zdjęcia robi :) np takie:
Zobacz załącznik 298854

Ostatnia edycja:
U nas dziś w miarę dobrze, tylko jakoś tak smutno jak pada, co prawda spacerek był, ale to nie to samo... nic mi sie już nie chcę...

Emaila
- powinność spełniona, głos oddany :-D
gosiagro - super, że zabawa udana :tak: obyśmy miały więcej czau dla siebie na przyjemności :-)
koriander - póki co mała nie gryzie, chyba, że akurat capnie mnie za palec to takie delikatne uczucie jakby igiełką ktoś dziabnął :tak:
ewuś- dobrze, że się odzywasz! :-) też o Tobie sporo myślałam jak sobie dajesz radę :tak: trzymajcie się dzielnie! :-)

Lenko, Haniu i Mikołajku wszystkiego dobrego!

jejku jak się Filip za tata stęsknił... nie widział go od piatku wieczorem do wczorajszego wieczora, po południu to był taki smutasek i tylko leżał i patrzył sobie, nawet za bardzo nei gadał, potem tata wchodzi do domu a Filip jak go zobaczył, jak zaczął się śmiac i gadać.. zmiana gigantyczna....... nie myślałam, że maleńkie dziecko tak tęskni........ chyba jeszcze wielu rzeczy nie wiem.....

ale dziś pogoda do d... mam lenia i nie idę na aerobic, nie chce mi się, jak B skończy prace do wracam do domu, czas zakończyć wczasy u dziadków..
jutro szczepienie, znów 3 zastrzyki, pocieszam sie, że to przedostatnie szczepienie :)

znajomy zapytał, czy zgodziłabym sie aby on w ramach zajęć z psychologii przychodził raz na tydzien do nas poobserwować Filipa, potem, by swoje obserwacje i mi i studentom na zajęciach przedstawił, zgodziłam się a w zamian dostaje sesję fotoraficzną z Fifim, ten kolega super zdjęcia robi :)

Mój Łukasz najdłuzej nie widział swojego taty dobę, ale jak tylko mąż wraca z pracy to Łukasz aż się trzęsie za nim a jak cię cieszy jak mąż zakłada nosidełko, uwielbia chodzić z mężem, mąż mu wszystkie swoje sprze ty modelarskie pokazuje daje "ponosić" razem z nim a Łukasz zachwycony:)))

Zazdroszczę sesji zdjęciowej:) jak tylko bedziesz miała fotki to pochwal się nam.
Powodzenia na szczepieniu.

dobra marudki obie już śpią więc mam chwilkę
hmmm....ciekawe jak dlugą?:dry:

ewelw28 ja z Bebilonu nie dostałam nic:-(, a co ta Twoja "kofana" teściowa tym razem wymyśliła?
ewuś oczywiście że pamiętamy i nawet nie raz wspominałyśmy
ciesze sie ze się dogadujecie z M a jak maluchy, wrzuć jakieś fotki w wolnej chwili bo my ciekawe jesteśmy jak te nasze bliźniaczki rosną:-)
agast22 trzymamy kciuki żeby tym razem wyniki były ok i lekarka już się ich nie czepiała
Lencja super ze tak mimo wszystko przyjemnie weekend minął
ja za słoneczkiem też już tęsknię, ale do wiosny juz niedaleko:-D
a minki Kornelci przeurocze, co ona z tym języczkiem potrafi zrobić:-)
koriander ogromnie gratulujemy Lili fikołków na brzuszek a u nas od soboty brak przewrotów Tomus pokazał że umie przez kilka dni i na tym koniec
Emalia oj ty nasz "trolku":-D
Klementinka jaki pracowity poranek
ewelinka307 dużo zdrówka dla wszystkich Twoich chorowitków, oby Was dwie nic nie złapało, dziękuje za przepis:tak::-)
zyrafka filmik z Łukaszkiem cudowny, życzę żeby i Wam udało się przespać kiedyś noc w dłuższym kawałku
u nas z Asią od urodzenia jest z tym problem, mam wrażenie że dla niej spanie i zasypianie to największa kara, ona jeszcze nigdy nie przespała w nocy dłużej niż 4-5 godz i jest wstawanie na siku lub piciu, przeważnie po północy ląduje u nas w łóżku:baffled: i nie ma mowy o tym żeby zasnęła sama tak jak Tomuś, ktoś musi przy niej być, pod tym względem jest całkowitym przeciwieństwem Tomusia, który wstaje ok 3 na cyca i idzie od razu spać
doskonale wiem przez co przechodzicie teraz wy z niespaniem w nocy, ja to już przerabiałam a teraz taka miła odmiana z cudownym dzieckiem jakim jest Musiu:-)
kasiaj. mój też się cieszy jak tatuś wraca z pracy bo tak to większość dnia z babami spędza, a ile ma wtedy uśmiechów i gadulstwa dla niego:tak:

eagle- mam nadzieję, że Asia szybko wyrośnie z nocnego wstawania, chyba wszystkie Asie tak już mają:) moja mama mówiła, ze ja też bardzo długo budziłam się często w nocy, może Łukaszek ma to po mnie :)

uciekam ,bo mój mały buczek lada chwila wróci ze spacerku. Może będę po 20 jak mały zaśnie. Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
eagle- mam nadzieję, że Asia szybko wyrośnie z nocnego wstawania, chyba wszystkie Asie tak już mają:) moja mama mówiła, ze ja też bardzo długo budziłam się często w nocy, może Łukaszek ma to po mnie :)

uciekam ,bo mój mały buczek lada chwila wróci ze spacerku. Może będę po 20 jak mały zaśnie. Miłego dnia.
a tego to nie wiedzialam że to od imienia zależy :) dobrze przynajmniej mam jakieś wytłumaczenie na to
chyba Tomeczek będzie ją tego uczył bo on tak pieknie śpi w nocy

ja też uciekam nieco ogarnąc mieszkanko póki robaki śpią
popołudniu uciekam na paznokcie i po wnioski na komisję lekarską dla Tomusia
może zajrzę wieczorem
miłego dnia

Lencja - super filmik!

ewelinka - zdrówka życzę!:)

lena - co to są blaszki?

My już po naszym długim popołudniowym spacerku, mała jeszcze dogorywa na dole:-) Śpioszek mały, kto by pomyślał;-)
Wpadliśmy w ramach spaceru do H&M (masakra ten sklep powinni przede mną zamknąć:))) Zaopatrzyłam niuśkę w różową czapeczkę, dokładnie taką: H&M CZAPKA Z RÓŻĄ ~różne rozm. NOWOŚĆ (1311279920) - Aukcje internetowe Allegro I tym sposobem mamy już wszystkie czapki z nowej kolekcji:-D:-D:-D Gorzej że stary mnie zamorduje:-D:-D:-D
I w ogóle jakiś tydzień temu kupiłam małej ogrodniczkę, taką: *H&M* OGRODNICZKA HELLO KITTY 74(6-9m-cy) (1301398883) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam ją wtedy za 30zł, a dzisiaj znowu za 60zł:szok: Także wyszłam zadowolona:tak:

reklama
zdec fajne zakupy
ja juz nie moge sie doczekac kiedys Jas sam usiadzie bo wtedy te ciuchy w koncu bedzie widac

blaszki to chyba formy do ciast

jestem dzisiaj jakas roztargniona, dwa razy spalilam marchewke Jasiowi, samej cukini nie chcial jesc i dostal na obiad mleko
ze spaceru chyba zrezygnujemy bo mzy i tylko 3 stopnie

ogladalam zdjecia mojej kolezanki na fb, ma corke miesiac mlodsza od Jasia i juz daje jej na posmakowanie oliwke i zelka
moze ja przesadzam z tym wprowadzaniem

Do góry