reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lencja gratulacje! Mam nadzieję że małej już tak pozostanie (u mnie czasem tak jest);)

Bluzeczki śliczne:) Szkoda że mam tak dużo bluzek, bo bym kupiła:) Ale moja mała rzadko chodzi w bluzeczkach, najczęściej body na długi rękaw pod wszystko pod spód. Teraz jeszcze jak jest w miarę ciepło to ubieram jej na dwór na bodziaka, bluzeczkę i ciepłą bluzę. Ale jak przyjdzie zima to do kombinezonu, raczej tylko rajtuzki i bodziak, tak jak teraz do kombinezonka polarowego:)

Moja zjadła marchewkę z ziemniaczkami, popiła mleczkiem, pomogła mamie obiad ugotować w kuchni, a teraz narzeka na macie, bo nie może sobie kluczyków do buzi wsadzić:)

reklama
Lencja tu propaguja bardzo pozne wprowadzanie, mimo ze sloiki po 4 m-cu oferuja duzzzzo
lekarze boja sie alergii i pozwalaja na to co u nas: marchew, jablko, banan itd
generalnie im pozniej tym lepiej, jednak w paktyce duzo mam robi inaczej, bulka w 2 m-cu, zelki w 4, kielbacha w 6
wszystko do pomemlania

zyraffka super ten filmik, a Lukasz widze tez maniak techniczny lapie za kamere jak moja, od razu kombinuje jak sie do niej dobrac. Zdjecie tez super, to mi podsunelo pomysl na nowy watek :-D

Agi cierpliwosci jeszcze troszke i juz sie te zabki wyrzna i Polusia nie bedzie plakac

Kajdusia a ja cie przebije, u ginka jeszcze nie bylam i pewnie pojde za rok w Polsce,,tu niestety wizyty poporodowe nie sa propagowane:szok: A co masz za dola, gadaj

eagle oj to wspolczuje z Asia, mam nadzieje ze lada moment z tego wyrosnie i zacznie dobrze sypiac, a Tomus nic a niz sie nie zmieni i nastana u was ciche noce :-)
Klementinka nie zartuj bardzo dobrze rozszerzasz diete Jasiowi, na pewno nie bedziesz zalowac, a taka zelka to po co, dziecko powinno jako pierwsze poznawac zdrowe smaki bo swinstwa i slodyczy zdazy sie w zyciu najesc

gosiagro- przyjedz do poznania,to przedstawie ci prawdziwe gwiazdy polskiego hip hopu :)
jestem w poznaniu u mamy.kocham to miasto:D
ustronianko- generalnie nie wiem co powiedziec,ale powiem tyle, ze nie powinnas sie wpier... niech Paula robi co chce,mysli co chce.
nie chce dac tesciowej dziecka?? tez nie chce. i nigdy nie dam.
wiem jak jest naprawde, a obcy ludzie moga mnie cmoknac.
nie zawsze to co nam sie wydaje, swiadczy o tym jaka jest prawda.

ona jest matka,i bezie robic ze swoim dzieckiem co jej sie podoba.

a wypominanie komus,na ogólnodostępnym forum,ze ktos laskawie placil za nich czynsz,jest wg mnie niesmaczne i pozbawione kszty taktu i podstaw dobrego wychowania.
mamy ja teraz zbesztac? olac? czy co mamy zrobic??

tyle.kur.. amen.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry