reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

A ja z kolei jakos jestem pełna energii :) upiekłam sernik, pieczeń dla meza na jutro.
Jedziemy na czwartek i piatek do znajomych do mojego ukochanego Torunia :) uuuwielbiam to miasto.
my to zadlugo nie mozemy usiedziec w miejscu, coś musi się dziać

reklama
no widzisz anadri :) uwazam , ze to miasto ma klimat , dusze.. letnie spacery po bulwarze filadelfijskim , pierogi "Pod kurantem", ukochane katarzynki w czekoladzie :)

A ja nie lubię Torunia nie wiem dlaczego ale wiele razy byłam tam z B bo on tam studiował i ciągle tylko banki widziałam :p

NO i ex mojego B tam mieszkała więc moze dlatego ...;/ :)

Martolinka mąż jest jupi !!! i robi mi obiecana fasolke pobretonsku na jutro (tzn na caly tydzien - taki wielki gar)
Zajal sie dzisiaj Pawlem i od razu jakos mam wiecej energi, a maly daje wkosc bo jeszcze nic sie nie przebilo, ale daje juz mi dotknac tego zeba palcem i pomasowac moge i nic jeszcze nie czuje

Dziunka cos ci chcialam odpiac ale co to bylo? zabij mnie a nie pamietam

kasiula duzo zdrowka dla was

hmm banki?? to gdzie oni cie zabierali ?? :D

martolinka Ty mi tu przestanz tymi czekoladowymi katarzynkami bo ja pierwszy dzien na diecie jestem :p

O tam Andari zacznij od poniedziałku :)

No wiesz co on do bankowej chodził więc nie wiem nawet co to za ulica była. Haha on to mnie nie zabierał nigdzie, szedł na wykłady a ja szłam (z jego kolegą, siostra) zwiedzać miasto .A że strach zawsze to daleko nie szliśmy heh :p

reklama
ehh jestesmy w domu ale to wcale nie jest dobra nowina. Bo poprawy nie ma żadnej. 10 dni od poprzedniego rtg nie ma zmian. W sumie na antybiotyku od 20.10. Na razie jestesmy w domu i boerzemy dalej antybiotyk a w spzitalu mają sie skonsultować i 12 mam zadzwonic powiedza mi co dalej :/

no to super Kasiiulka, bo nie rozumiem czemu wczesniej miałam dostep a teraz nie mam ... ja wiem że czasem mnei na bb nie ma, ale to nie moja wina ... tylko braku czasu. czasem jest go wiecej, czasem mniej. :)

jezu musze zaczac sprzatac i dalej pakowac... nie chce mi się !!! mały spi i jest taka błoga cisza. moge spokojnie posiedziec. zal marnowac takie chwile na cokolwiek innego niz siedzenie i picie herbaty. zwlaszcza ze mały spi okolo 30-40 minut tylko.
anadri nie miałas dostępu do albumu zamknietego tylko do grupy zamknietej Listopadóweczki 2009 - Forum BabyBoom i nadal go masz

Do góry