reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
izia_tcz Ale masz dużego chłopaka, szlafroczek rewelacyjny :-)
Obudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!
Witaj w klubie niejadków ;-)U mnie tak było przez ostatnie 2dni, ale dziś już Emilka jadła lepiej

ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.
Ja też :no: Kilka prób robiłam i nic z tego:no:
YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D
Gratuluję!!!!!!!!!! i się pochwalę, że u nas dziś też były pierwsze przekrętasy na brzuszek!!!!!!!!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2: 2 razy się udało, a dalsze próby kończyły się płaczem :biggrin2: Celem Emilki wprawdzie był nie przekręt, a dosięgnięcie proszku do prania, ale liczy się, że pierwszy przewrót zaliczony :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

przez tą awarię wózka zmobilizowałam się i kupiłam śpiwór do spacerówki, taki mega ciepły, kuzynka mi spacerówe pożyczyłą i od jutra fifi an spacerze z nowej perspektywy będzie świat oglądał, a jak koło z naprawy wróci to naszego x-lanedra na spacerówke przerobię
mam tylko nadzieję, że uznają reklamację- zardzewiałe koło i uciekacjące powietrze a do tego dziś drut z budki wylazł:p jakiś felerny model nam się trafił :(

fifi za dzielność na szczepieniu nową zabawkę dostał

http://allegro.pl/fisher-price-grzechotka-muzyczne-kluczyki-gryzaki-i1220257208.html
i książeczkę "Zagadki Filemona"- cena książeczki 6,90 :)

Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:

cześć Mamuśki !!!!

sto lat mnie nie było ;-( ehh ale sie za Wami steskniłam i jestem back :-)
nadrabiam czytanie i bede starac sie pisac co u Nas, fajnie ze widze znjome nicki na forum jestem ciekawa jak sobie radzicie ???? paietam jak psalysmy o swoich ciążowych rozterkach i kłopotach a tu dzieciaki urosły jak na drożdzach .....ale ten czas leci.
pozdrawiam Was serdecznie i do przeczytanka

ps Sonia za tydz konczy pół roczku i ladny z niej łobuziak ;-)ma 69 cm i waży 7 kg ;-) az nie chce sie wiezyc ze jak sie ur miala 49 cm i 2 kg

W sumie to szkoda że wracają:( Mogłyby zostać chociaż te B....:(((((((((( buuuuuuuuuuuuuuu....

liliti super że u was tak fajnie wszystko:) Pisz z nami jak najczęściej:)

reklama
zdec- mysle sobie ze to jednak indywidualna sprawa jest. Mam kolezanke ktora ma po karmieniu cycki jak naleśniki albo uszy jamnika jak kto woli :) haha

Do góry