reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A moja śpi już prawie 2,5godziny...I nie wiem co robić...Budzić ja czy jak....Poszła spać o 14.40 teraz jest 17.00...jak wstanie np. o 18.00 (to będzie chciała jesc...I cały plan dnia wezmie w łeb...Bo jak zje o 18.00...to co kapiel normalnie o 18.45???? Jejku siedze i licze...Ale zawsze po kapieli bylo jedzonko....i wtedy spac...ale jak zje np. o 18.00 to nie bedzie głodna za godzine...Boziu....Zamiast siedziec i sie relaksować to je siedze i obliczam co i jak
Wy byscie budziły czy nie????

Co zrobiłaś w końcu??

Położyłam mojego spać :-) właśnie sobie zasypia więc mam chwilę :-)

Kajdusia - gratuluję przewrotu:-) Małgosia widziała że mama markotna i postanowiła ją rozweselić:-)

eagle - będzie dobrze, najlepszy przykład widziałaś tak jak sama piszesz u logopedy, z Tomkiem będzie tak samo:tak::tak::tak:

zdec - mnie dzisiaj też siateczka przyszła i mała już memlała z niej jabłko - fajna sprawa

Buterfly - powodzenia na wizycie

izia - półtorej gościa z Michałka:-)

Idę kąpać maruderka mojego, bo o 17 nie miał kto spać, a teraz oczka trze

Obudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!

iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku!:) Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha:)

Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała:(

lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.

Ostatnia edycja:
ZDEC dziękuję;)
Gaja juz śpi jak zabita:)Oczywiście po kąpieli :)A dzisiaj ją usypiałam i zaczęła ssać palca i podmieniłam na smoka jakos pociągnęła ale co było jak się obudziła bo to jej wróg smok:)Chyba pół Trzebnicy słyszało:)

iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku!:) Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha:)

Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała:(

lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.

Ja mam jedną w rozmiarze A a drugą D :-)

lena:-Ddobre żeby tylko opieki ktoś na was nie nasłał:-D:-D:-D:-D
zdec właśnie szkoda nam było bo zdążył zasnąć koło domu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry