reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

koniczynka- gratulacje dla Emilki również :-)U nas skończyło się na tylko jednym przewrocie, ale mi to wystarczyło do pełni szczęścia :-D, widzę, że nasze dziewczynki prawie rówiesniczki :-)
Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:
u mnie po Piotrku zostały ciut wieksze (tak jak "ciut" wieksza ja cała zostałam ;-), ale niestety bardzo ciagnące do dołu- takie uszy spaniela- grawitacja zrobiła swoje :sorry:
zdec- mysle sobie ze to jednak indywidualna sprawa jest. Mam kolezanke ktora ma po karmieniu cycki jak naleśniki albo uszy jamnika jak kto woli :) haha

Ooooo, to o mnie :growl:

lilliti
- no witaj córo marnotrawna :-D już nas więcej nie opuszczaj, napisz coś więcej o Sonii i pochwal się fotką jakąś!
AniaCh- babo jedna, nigdy, ale to przenigdy nie czytaj w internecie jakiś "rewelacji"- od tego w depresję można wpaść, od tego są lekarze, żeby stawiać diagnozę! :tak:, ja jakiś czas temu zobaczyłam u piotrka siniaka na pięcie, tak mnie to zdziwilo i zaniepokoiło, że zaczęłam czytać i też same tragiczne wiadomości.... a siniak następnego dnia zszedł :-) Ale współczuję serdecznie tych nerwów...

A Piotrek znów chory :-( Rano jeszcze był w przedszkolu,odebrałam go zachrypniętego, później zaczął "szczekać"" i na wieczór dostał gorączki... mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...

Do jutra, pa

reklama
PIERWSZA.... w sumie już się przezwyczaiłam:((
Moje dziecko dało mi dzisiaj pospać, bo tym razem nie wstało o 6, tylko o 6:30(marne pocieszenie:(() teraz leży w łóżeczku i mam nadzieję że jeszcze uśnie. Za to w nocy karmiłam tylko raz, koło 2:)

Wszystkiego najlepszego dla Nataki i Jasia.

Czytam że jesteście nie do końca zadowolone z x-landerów, to ja się cieszę że go jednak nie kupiłam:) A co do koloru to katarzynajanicki do mojego zielonego też leciały w lecie takie czarne robaczki:(

kajdusia - zdrówka dla Piotrka!:)

A z tymi cycami to zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy:)

lena - zagłosowane:)

U ciebie emalia znowu nie mogę:(

Oj chyba zawsze będziesz pierwsza :-) u mnie najpierw farma a potem bb :-) :-)

Mój mąż jeszcze śpi, szczęściarz ma twardy sen. Ja przy włączonym "odbiorniku" nie potrafię zasnąć :-)
Jestem za to z rana pełna werwy więc sobie poprasuję :-)

Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że u czerwcówek urodziło się tylu samo chłopców co dziewczynek :-) Czyli każdy ma swoją parę :-D :-D i zaczynają się już pomału półroczniaczki :-D oj jak ten czas leci :-)

Moja znajoma jest teraz w 8 miesiącu ciąży i mówi że zaczynają jej się dłużyć tygodnie. Zobaczy jaki 9 miesiąc będzie długi :-)

Ostatnia edycja:
anecznik moja też, jest w 32tc i już nie może się doczekać:) A w odatku przez ostatnie kilka tygodni miała mówione że będzie miała cesarkę, bo mała pośladkowo ułożona, więc panikowała, strasznie bała się cesarki, ale ostatnio małej udało się obrócić(tak szaleje) i już dobrze leży:)

Apropos farmy, dwie darmowe próby na koło fortuny jak by ktoś chciał: freefarmwheel

witam się,

noc podobno dziś tragiczna, ale ja nic nie wiem bo mąż miał dyżur:-p:-p a ja dziś wieczorem piwkuje z ludźmi z pracy:-D

izia- duży tej twój synek:tak:

kasiajanicka - no to kicha z wózkiem:no: czy tylko ja jedyna jestem tu zadowolona z x-landera?:-D ale jeszcze się nie przesiadłam do spacerówki to może zmienię zdanie:-p

liliti - sto lat cie nie było, pisz co u was, pochwal się Sonia:tak:

ania ch
- garnuszek na allegro jest po 70 zl ; nie czytaj bzdur w internecie!!! tak jak kajdusia napisała, można milion chorób wynaleźć:no:

kajdusia - dużo zdrówka dla Piotrusia:tak:

Aniach - zgodzę się z dziewczynami dr google to nie jest najlepszy pomysł, ja mało nie osiwiałam jak zaczęłam czytać o objawach i chorobach.

gosiagro - Tobie to nie za dobrze?Najpierw koncert, teraz piwko:wściekła/y: Baw się dobrze :-D:-):-D:-)

Liliti - pochwal się córcią

Kajdusia - zdróweczka dla Piotrka

Anecznik - moja znajoma jest z bliźniakami w ciąży, termin jakoś na luty i też marudziła że nic nie widać, nie ma brzucha, a teraz brzuchol już duży, dzieciaki szaleją, ani się nie obejrzy jak będzie miała rewolucję w domu

Witam sie z rana!
U nas w nocy tak padało ze szok, a teraz nawet słoneczko sie przebija. Mam na dzisiaj tyle planow ze nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim! Jutro mąż ma imieniny a ja nadal bez prezentu;/ Jeszcze rodzice dali mi kase zebym coś M kupila od nich...Nocka jak zwykle spokojna ale nie wyspalam sie bo polozylam se dopiero przed 1..

AniaCh
- ja na prawde po dwojce karmionych dzieci mam cycki jak wczesniej! Powaznie! To chyba sprawa genow. W pierwszej ciąży przytyłam 30kg, schudlam potem w 5 miesiecy a nie mam nawet jednego rozstępu takze takie zecy to indywidualna sprawa.
Kajdusiu- az tak żle jest?? Moze jakies kremy czy cos.. albo ćwiczenia z ciężarkami??

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)

reklama
Do góry