Kasiula1982
Fanka BB :)
a jeszcze któaś miała przepis na sernik nowojorski chyba???????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście dzieciaczki najważniejsze, a tym ktorzy twierdza,ze piersi po karmieniu wracaja do dawnego stanu nie wierze!! Ja prawie nie karmilam. Przez miesiac scigalam pokarm laktatorem i to wystarczylo,zeby cyce powiekszyly sie min o rozmiar, straciły kształt i w ogole tragedia...:-(
Przeczytalam po troszeczku co tam naskrobałyscie dzisiaj.
U mnie wczoraj był zły dzien...Bylam u lakrza z wynikami morfologii fifiego. Niby hemoglobina wzrosla,zelaza nie trzeba, ale bylo tam dziwnie duzo limfocytów, za malo natomiast granulocytow. Lekarka dala skierowanie na posiew moczu,i przpisala cebion multi witaminki,ktore maja spowodowac,ze szpik bedzie wytwarzal wiecej krwinek.. jakos mnie to przestraszyło... w domu zerknelam w internet a tam wyszlo,ze to wyniki jak u chorego na białaczkę, wyłam jak nie wiem, póxniej troche doczytalam dzis poszlam do innej pediatry-prywatnie(super babka) uspokoiła mnie. Nadwyzka leukocytów może być w tym wieku(3/4mies),ale to byla chyba najdłuższa noc w moim macierzyństwie.... :-(
A Piotrek znów chory :-( Rano jeszcze był w przedszkolu,odebrałam go zachrypniętego, później zaczął "szczekać"" i na wieczór dostał gorączki... mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...
Do jutra, pa
Witam sie z rana!
U nas w nocy tak padało ze szok, a teraz nawet słoneczko sie przebija. Mam na dzisiaj tyle planow ze nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim! Jutro mąż ma imieniny a ja nadal bez prezentu;/ Jeszcze rodzice dali mi kase zebym coś M kupila od nich...Nocka jak zwykle spokojna ale nie wyspalam sie bo polozylam se dopiero przed 1..
Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)
prosze bardzoa jeszcze któaś miała przepis na sernik nowojorski chyba???????
Ej kochana czy Tobie przypadkiem nie za dobrze...Nie dosc że sypiasz jak Królowa to jeszcze imprezki.....Ach..Chyba dam mojemu P. przeczytać Twojego posta (choć i tak nie moge narzekać)witam się,
noc podobno dziś tragiczna, ale ja nic nie wiem bo mąż miał dyżura ja dziś wieczorem piwkuje z ludźmi z pracy
![]()
Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)
Oj Lena nie można mieć wszystkiego....zasnęła bujana na rękach ale przynajmniej ze SMOKIEM....Może w końcu coś zaskoczy tak jak chciałaś!Witajcie wszystkiehgo NAJ dla Jasia mojego zięcia i NatalkiSto lat Dużo zdrówka
Gaja usnęła ze smokiem ale babcia ją bujałą na rękach
MagdaM ale super!!Gratulacje drugiego zębolka u nas cisza![]()
witam sie i ja jako ostatnia
w końcu goscie pojechali i moge trochę poczytać
była u nas ciocia m - zakonnica więc trochę inaczej było w porównaniu z innymi odwiedzinami ale dalismy radę![]()
maja juz od rana śpiewa, nauczyła się porządnie piszczeć, a w zasadzie to takie piski z krzykami i cały czas teraz piłuje gębala
kilka razy przekręcila sie na brzuszek ale zdecydowanie lepiej jej wychodzi z brzucha na plecy, zębów jeszcze brak choć na górnych dziąsełkach wyrażnie widać że są dwa zębole, pewnie niedługo cos sie ruszy
ja też ma xlandera xa przesiadłam się do spacerówki jakiś miesiac temu, bo gondola mała sie zrobiła i przyznam że jestem zadowolona z niej bardzo, fakt spacerówka w jednym kierunku jazdy ale na górze mam okienko i widzę co majunia robi
u mnie w poniedziałek już 6 miesięcy, jak ten czas leci!!!
gratuluję dzieciaczkom pięknych ząbków, przewrotów i pięknego rozwijania
zaraz nam maluchy wystartują i zacznie sie chowanie wszystkiego
ja tez gram w farmę bardziej dla zabicia czasu jak maja śpi żeby nie myśleć o koleżance, ale juz 31 tc wiec może sie uda, niestety znów bakterie wyszły i nie mogą krążnka założyć![]()
Oj co my bysmy zrobiły bez tej Lenki....w sobote robię małą ząbkową imprezke i wymyśliłam szaszłyki, ale nie wiem jak zrobic.......... Lena ratuj!!!!!!!!!!!!!!i jakąś szybka sałatkę poproszę![]()
Zdec miłego spacerowania z marudą....hehehe :-)Moja dzisiaj straszna marudaNie chce spać w łóżeczku
Także idziemy na spacer
Miłego dnia wam życzę
![]()
a co robisz z paznokciami?Hej
My dzisiaj sami bo mąż ma służbę;-) Zimno i pochmurno na dworze:-baffled:
Czekam dzisiaj na kuriera bo zamawiałam parę rzeczy do paznokci;-)
Robiłam zdjęcia moich dzieciaków ale Kacper za nic nie chciał oczu otworzyć.
Nocka OK bo nie wstawałam-a raczej poprostu siły nie miałam i mąż 2 razy wstał.to chyba tak samo jak u Gosi
A to moje potworki
Zobacz załącznik 299410