reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jak tu dziś spokojnie czyżby długi wekend się zaczął:baffled:

gosiagro-no niestety z marysią tak łatwo nie było dopiero jak ginka mnie opierniczyła że wszystkie witaminy ze mnie ssie i wogóle to się wziełam za odzwyczajanie smarowanie solą cytryną nie pomagało dopiero pomalowanie cycków gencjaną na fiolecik pomogło takich brzydali to już nie chciała a mąż jak to zobaczył :szok:to też kazał mi je chować bo chodziłam tak z dwa tygodnie:-D

reklama
ewelinka ciekawie rzeczywiście musiały wyglądać fioletowe cycki:) hahaha

Jejku jak ja wam współczuję tych marudek:( Ciekawe swoją drogą kiedy mnie to czeka.... bo narazie odpukać to chyba mam za dobrze;)

emalia w końcu udało mi się zagłosować:) Amen.

mój fifi dziś dostał zupkę ze słoiczka a nie maminą i ........ wybrzydzał, mało chętny do jedzenie był, a moje to wcina, że się uszy trzęsą....... w sumie oszczędniej będzie hehhehe

a ta pożyczoną spacerówką(coneco) to nie umiem jeździć, jak bym czołg ptrowadziła, kołe się nie obracają i w sklepie się o pólki obijałam :p:p:p

mój fifi dziś dostał zupkę ze słoiczka a nie maminą i ........ wybrzydzał, mało chętny do jedzenie był, a moje to wcina, że się uszy trzęsą....... w sumie oszczędniej będzie hehhehe

a ta pożyczoną spacerówką(coneco) to nie umiem jeździć, jak bym czołg ptrowadziła, kołe się nie obracają i w sklepie się o pólki obijałam :p:p:p
hehehe zeby nie pomysleli, że pijana matka z wózkiem:)

zdec-fajne zakupy
Agi- zdjęcia super
BButerrfly-śliczny synuś i super zdjęcia -u nas odkąd Klara się urodziła ciągle słyszę że nasz pies wkrótce będzie służył jako koń:-D

Witam sie i ja! wpadam tu tylko na chwilkę! Klara spi, ciekawe ile.... my dziś byliśmy na szczepieniu, Klara waży 6210 malutka jest w porównaniu do niektórych dzieciaczków.
Dziś w przychodni spotkałam sąsiadkę z osiedla..ma miesięczną córeczkę, wymieniłyśmy się numerami i mamy isc razem na spacer. w koncu będę miała jakieś towarzystwo!
Tak poza tym to u nas nuuuudy...staram sie odzwyczaić Klarę od noszenia na rękach bo została pare razy z teściową i juz tylko nosić i nosić! Kurde co ona ma z tym noszeniem, nic tylko na ręce i to dziecko łapie te włosy i jest cała we fluidzie!!! głupio mi zwrócić jej uwage ale wkurza mnie!!!!!!przyjeżdża do dziecka wymalowana jak na impreze! a pozniej nic nie moge w domu zrobic bo mala nawet chwilke sama sie nie pobawi...ahh to sie wyzaliłam.

przepraszam ze nie odpisuje wszystkim, nie mam czasu przypomniec sobie co pisałyscie a juz nie pamietam.

Wszystkiego naj naj dla Natalki i Jasia!!!

Klementinko- 10kg stracilam w szpitaliu, 10kg w ciągu kolejnych 6 tygodni i potem juz powoli schodzilo przez jakies 4 miesiące az do momentu ze wazylam mniej niz przed ciążą 58kilo!!!!!!!!! Bylam na ściłej diecie tylko gotowane, zero słodczy itp. Hanka była bardzo absorbującym dzieckiem, w dzien non stop na rękach, w nocy pobudki co godzine, do tego karmienie cycem i samo zeszło :)

Ola- fajnie ze bedziesz miała towarzystwo do spacerków :) Ja nadal samotnie chodze...

Ja dzisiaj zaszalalam na zakupach :) Jutro mąż ma imieniny wiec kupilam Mu fajowską bluze z kapturem, Jagodzie kupiłam zapas pieluch w Tesco (162szt rozm.4 za 95zl) nowy kombinezon i kurtke na wiosne w h&m (wszystkie kurtki i kombinezony przecenione o 50%!!!!!!!!!!!!!) no i tą czapkę z różą co zdec ostatnio dla Natalci kupiła :) Sobie tylko spodnie do spania kupiłam i kubek :) Hance jak zwykle pet shopy dwa :) A jeszcze wieczorem na zakupy spozywcze musze śmignąć bo w lodowce tylko światło, haha

Taki kombinezon http://allegro.pl/nowy-kombinezon-dla-dziewczynki-h-m-r-80-9-12m-i1300308185.html
i kurtka http://allegro.pl/h-m-kurtka-kurteczka-r-86-nowosc-i1305767770.html

Ostatnia edycja:
agast super że zakupy się udały! Ostatnio też oglądałam tą kurteczkę, ale u nas ona kosztuje 60zł (a potem stwierdziłam że 2xkurtka i kombinezon jej powinny wystarczyć na zimę:) ))

ola_fasola 6kg przy nie których 8 to rzeczywiście mało, ale moja pewnie też tyle waży. Dowiemy się 29.listopada, bo wtedy mamy szczepienie:( Ciekawe jak to będzie...

reklama
Do góry