reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ewela-pięknego masz pierwszoklasiste:) nie powiedziała bym ze on do pierwszej klasy chodzi, wygląda na starszego.
zdec- moja królewna przy szczepieniu nawet nie zapłakała ale za to jak pani od szczepien sie zblizała to od razu ryk:p szczególnie przy tej doustnej szczepionce na rotawirusy :)

ja jeszcze kombinezonu nie kupiłam na razie mamy tylko kurteczke, musze sie wybrac na jakies zakupy ale czasu ciagle brak poza tym nie jest jeszcze tak zimno bardzo no i oczywiście bede szukała takiego jakiego pewnie nigdzie nie ma:) szarego, drobno pikowanego z futerkiem... czy widział ktos taki kombinezon?? ja widziałam w tej reklamie na pierwszej stronie allegro no ale to nie na sprzedaż :(

reklama
Jestem .Mój mały strasznie marudny dzisiaj ani na rękach ani w wózku ryk cały dzień nie poznaje mojego dziecka ,ale to ewidentnie zabki trze dziąsła na całego ślinka leci ciurkiem mam nadzieje ze szybko wyjdą bo takich dni więcej i odlot do koka
a byłam w carfurze na zakupach i jakktoś myśli oszczeniaczku uczniaczku to tam jest po 109zl i dodatkowo bon za 40 zl

chciało mi się coś słodkiego to upiekłam bułeczki drożdżowe, jak ostygną i spróbuje to ewentualnie wrzucę przepis na odpowiedni wątek...... z tego czekania to mi się słodkiego odechciewa

Jestem .Mój mały strasznie marudny dzisiaj ani na rękach ani w wózku ryk cały dzień nie poznaje mojego dziecka ,ale to ewidentnie zabki trze dziąsła na całego ślinka leci ciurkiem mam nadzieje ze szybko wyjdą bo takich dni więcej i odlot do koka
a byłam w carfurze na zakupach i jakktoś myśli oszczeniaczku uczniaczku to tam jest po 109zl i dodatkowo bon za 40 zl

ten bon to pewno dopiero przy nastepnych zakupach do wykorzystania?

A ja się zaszywam w kuchni:)Idę piec:)

robiłam Twojego ciapkowaca i mi nie wyszedł bo jedna galaretka nie stężała w odpowiednim momencie to wlałam takie ciapy zamiast kpostki, coś z tego będzie ale nie tak jak chciałam :)

padam dzisiaj. jak nie ma męża to ciężko tak cały dzień z dzieckiem. Podziwiam samotnie wychowujące matki.

Mały teraz na macie leży, pewnie z 10 minut wytrzyma góra. Dobrze, że każdy uśmiech, każda słodka minka, każda nowa umiejętność wynagradzają wszystkie niedogodności bo człowiek nie zniósłby takiego trybu życia hehehe

Bon można wykożystać w grudniu a jak ktoś ma z pażdziernika to może teraz
można je dostać za zakup konkretnych żeczy z ich gazetki i mają przydzielone do konkretnych żeczy odpowiednią ilość w bonie

reklama
Oj chyba zawsze będziesz pierwsza :-) u mnie najpierw farma a potem bb :-) :-):-)
jaka farma??

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
gratulacje!!
Kochana szaszłyczki z wołowinką polecam:)
A sałatka na szybko może sałata lodowa tuńczyk ser feta oliwa z oliwek zioła???
Badz z makaronem ryzowym moze zrobic furore:)Makaraon ryzowy szyneczka ogórek swiezy koperek majonez przyprawy:)
A może zrób nadzieane pieczarki mieskiem mielonym??
jak czytam takie Twoje posty to tylko ślinkę łykam:-p
Agi78 - slicznie poclia wyglada:) a ta grzyweczka to normalnie super!

... już się przyzwyczaiłam do tych cycków :baffled:, na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest :-D
chyba masz ten sam problem co ja...:-( Tylko jeszcze bardziej jestem wkurzona,bo cyce askudne przez mleko ktorego prawie nie było!gdzie kupujesz staniki?

...dopiero pomalowanie cycków gencjaną na fiolecik pomogło takich brzydali to już nie chciała a mąż jak to zobaczył :szok:to też kazał mi je chować bo chodziłam tak z dwa tygodnie:-D
Hahaha,wiem jak to wyglada,bo tez smarowalam sutki tym fioletem,jak mały miał plesniawki. Oohydaaa :-DKazdego by odstraszyło,ale wtedy moje dziecko dopiero co zaczeło widziec hihi

agast22 - sliczne te rzeczy,kombinezon i kurteczka.

Ja nie mam kombinezonu. fifi ma dostac w preznecie od cioci,ale zobaczymy co z tego bedzie bo ta ciocia to czasem gusta ma taaaki.... ze nie wiem czy bedziemy nosic... Póki co chodzimy w tym misu z H&M i pod to grubiej ubieram.

fifi dzis marudny,chyba idzie kolejny ząbek.
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez odmawiaja mleka?? Ja juz nie wiem co mam mu dawac. Wczoraj rozmawialam o tym z pediatra,mowila,zeby oszukiwac jakos,ale kaszek najlepiej nie dawac bo tylko rozpychaja, a ja mu na noc zawsze kleik ryzowy,lub kaszke ryzowa z jabłakmi...
konsystencja musi byc odpowiednia do łyżeczki-wiec gestawa, bo butli nie chce widziec.. Nie zawze tak jest,ale coraz zesciej. Dzis np samego mllka nie tknał. Zrobialm w smoczku wieksza dziure i dosypalam do mleka kaszki jabłkowej,wypil troche,ale ciezko bylo.... co robić?????

Do góry