Oj chyba zawsze będziesz pierwsza :-) u mnie najpierw farma a potem bb :-) :-):-)
jaka farma??
Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
gratulacje!!
Kochana szaszłyczki z wołowinką polecam
A sałatka na szybko może sałata lodowa tuńczyk ser feta oliwa z oliwek zioła???
Badz z makaronem ryzowym moze zrobic furore
Makaraon ryzowy szyneczka ogórek swiezy koperek majonez przyprawy
A może zrób nadzieane pieczarki mieskiem mielonym??
jak czytam takie Twoje posty to tylko ślinkę łykam

Agi78 - slicznie poclia wyglada

a ta grzyweczka to normalnie super!
... już się przyzwyczaiłam do tych cycków

, na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest
chyba masz ten sam problem co ja...:-( Tylko jeszcze bardziej jestem wkurzona,bo cyce askudne przez mleko ktorego prawie nie było!gdzie kupujesz staniki?
...dopiero pomalowanie cycków gencjaną na fiolecik pomogło takich brzydali to już nie chciała a mąż jak to zobaczył

to też kazał mi je chować bo chodziłam tak z dwa tygodnie
Hahaha,wiem jak to wyglada,bo tez smarowalam sutki tym fioletem,jak mały miał plesniawki. Oohydaaa

Kazdego by odstraszyło,ale wtedy moje dziecko dopiero co zaczeło widziec hihi
agast22 - sliczne te rzeczy,kombinezon i kurteczka.
Ja nie mam kombinezonu. fifi ma dostac w preznecie od cioci,ale zobaczymy co z tego bedzie bo ta ciocia to czasem gusta ma taaaki.... ze nie wiem czy bedziemy nosic... Póki co chodzimy w tym misu z H&M i pod to grubiej ubieram.
fifi dzis marudny,chyba idzie kolejny ząbek.
Dziewczyny
czy Wasze dzieci tez odmawiaja mleka?? Ja juz nie wiem co mam mu dawac. Wczoraj rozmawialam o tym z pediatra,mowila,zeby oszukiwac jakos,ale kaszek najlepiej nie dawac bo tylko rozpychaja, a ja mu na noc zawsze kleik ryzowy,lub kaszke ryzowa z jabłakmi...
konsystencja musi byc odpowiednia do łyżeczki-wiec gestawa, bo butli nie chce widziec.. Nie zawze tak jest,ale coraz zesciej. Dzis np samego mllka nie tknał. Zrobialm w smoczku wieksza dziure i dosypalam do mleka kaszki jabłkowej,wypil troche,ale ciezko bylo....
co robić?????