reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
dziewczyny czy duphaston ponosi temp??dziś biorę ostatni dzień i jutro mam zrobić testa.
od 5 dni mam 37,00 a dziś jest mój 12 fl przed chwila zmierzyłam temp bo chciałam sprawdzić czy termometr czasem nie walnięty i mi wyszło 37,3.
wiec raczej działa...
maćku trzymam kciuki!

reklama
witam Clo-babeczki..
wlatuje rano kiedy jeszcze maly ruch bo chce napisać ,ze odchodze...starania zakonczone-efektów brak,za duzo hormonów,moja psychika juz tego nie wytrzymuje,fizycznie tez juz jestem zmeczona tym seksem na zawolanie..mam dość biegania po ginach a najbardziej hormonów-mam 2 dzieci -mam dla kogo być zdrowa...mąż też ma stres i nasz sex jest tylko w celu prokreacji-mam dość...

serce mi peklo ma milion kawalków podejmując tą decyzje,przeryczalam i przespalam pol soboty i niedziele...ale nic na sile.
MACKU- &&&&&&&&&&& za II
DEN,MYŚA,ANDZIA,HALINA,DENTIKO,IZA i pozostale kobietki-pozdrawiam i życze spelnienia Waszych marzeń i celów.

wspominajcie mnie milo.
mama aż się popłakałam
chyba ten listopad to jest taki brzydki miesiąc ze dopadają nas doły:(
nie zostawiaj nas plisss potrzebujemy ciebie chociażby żebyś nas potrząsnęła
witajcie dziewczyny , zapomniałam dodać że ja z meżem mamy konflikt serologiczny ja mam grupe krwi O Rh-, a mąż O Rh+, po zabiegu ponownie distałam immunoglobuline anty -Rh D , może to było powodem pustej ciąży . W pierwszej ciąży problemu nie ma.
Czy ma kturaś podobnie , zaszła po raz kolejny w ciąże??? jake leki pszyjmowaliście .??
z góry dziękuje za odpowiedzi. poizdrawiam
ja też mam grupę A Rh- a mąż A Rh+ i jako narazie konfliktu nie mamy bo przeciwciała się nie wytworzyły a ty robiłaś badanka na przeciwciała???

po pierwszym porodzie dostałam zastrzyk i teraz jak mówię każdemu z ginków a ich w ciągu 2 lat miałam 5 to żaden jakoś się tym specjalnie nie zainteresował więc może one nie przeszkadzają tak bardzo?????

dziewczyny czy duphaston ponosi temp??dziś biorę ostatni dzień i jutro mam zrobić testa.
od 5 dni mam 37,00 a dziś jest mój 12 fl przed chwila zmierzyłam temp bo chciałam sprawdzić czy termometr czasem nie walnięty i mi wyszło 37,3.
wiec raczej działa...
maćku trzymam kciuki!
A w ulotce nic na ten temat nie jest napisane, bo na luteinie podaja, ze podwyzsza temp.

Tym mierzeniem w dzien to nie ma sie co za bardzo podniecac. ;-) Ja rano mialam 36,55 a w dzien 37,2 :tak: Wiec jak widac roznica ogromna, a czynnikow powodujacych wzrost pelno.

niby na ulotce pisze,że nie podnosi.. czas pokaże...a temp w ciągu dnia nie ma sie co podniecać...bo ważna jest temp z samego rana.ja własnie o 7 rano mam od 5 dni 37,00

maćku lilou &&&&&&&&&&&&& :)
z tą luteiną to różnie jest- dupek na bank nie podnosi,a lutka niby podnosi, ale jak mi sama skakała tempka to jej lutka nie zmieniała(mialam brac pare dni po owu), a jak była zygzakowata to tez prawie wcale, bo i tak byla porąbana, wiec moze zalezy od organizmu?

maćku lilou &&&&&&&&&&&&& :)
z tą luteiną to różnie jest- dupek na bank nie podnosi,a lutka niby podnosi, ale jak mi sama skakała tempka to jej lutka nie zmieniała(mialam brac pare dni po owu), a jak była zygzakowata to tez prawie wcale, bo i tak byla porąbana, wiec moze zalezy od organizmu?
Byc moze...
I moze sie okazac, ze u mnie zatrzymala @, podczas gdy innym nie zatrzymuje...

ee maćku z tego co czytalam, lutka @ nie zatrzymuje...
możesz lutka sobie fl wydlużyć,ale nie powstrzymasz @.
więc trzymam kciuki...

a w poprzednim cyklu brałam luteinę i chyba faktycznie podnosi temp.bo miałam 37,00 i dostałam @

reklama
Do góry