reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, ja tylko na chwilkę bo musze ogarnąć mieszkanie - a mały wlasnie zasnął wiec może w spokoju chociaż włosy umyję. U nas noc to masakra - pierwsza taka że wstawałam co 40 min, nie mam kompletnie pojęcia co mu było, mam tylko nadzieje że taka noc sie więcej nie powtórzy. Opadam normalnie z sił. Przez to że się nie wysypiam chodzę nerwowa, oberwało się nawet mojemu mężowi - chociaż tak się zastanowić to mu się faktycznie należało.

kreatorka- gratuluje ząbka
miłego dnia

reklama
Dzieki dziewczyny:-)No tak ja matka Polka wole sie zapytac bo swoim starszakom to dawno sie wprowadzalo nowosci.... juz 3 -4 lata temu, wiec sie zapomnialo...:-) wolalam sie upewnic:-p
Gratuluje drugiego zabka!!! kreatorka

Kreatorko- gratuluje ząbalka :)

Klementinka- mąż zadzwonił do mamy i ma pryjść jak on będzie w domu, bo chciał krwawej jatki uniknąć ;) więc jak mnie zaaresztują to wieczorem dopiero :)

zmieniłam pieluchy na Dadę i już jest ciut lepiej, używam ich od wczorajszego popołudnia, do tego dziś postanowiłąm myć pupę wodą nie chusteczkami, jak jeseśmy w domu, to też powinno pomóc, martwi mnie tylko ta ranka, ale mam nadzieję, że się podgoi, smaruję ją sudocremem

wczoraj poprasowałam, chate sprzatnełam, obiad na 2 dni ugotwałam i mam dziś freeeee :) jak m ały wstnie to spacerek :) mam nadzieję, że części od wózka w końcu przyjdą i będę mogła ten czoł ruski odstawić :) znaczy oddać kuzynce :)

hej

Gratuluję nowych ząbków chyba Kasia i Kreatorka jesli dobrze pamietam

Perfecta
- trzymam kciuki

MagdaM - współczuję ugryzienia, ja też się tego obawiałam ale jak narazie obyło sie bez kąsania

Eliza - na pierwszy raz to podaj z dwie łyżeczki

koriander - ja tez do mojej nawijam mamamamama ale nie załapała jeszcze, za to dzisiaj obudziła się z nową umiejętnością - robi brrrr i bańki ze śliny:-D

A ja jadę do pracy bo szefowa dzwoniła że zagubili mój wniosek o urlop macierzyński dodatkowy, wrrrrrrr....
Iga zrobiła się straszny dzikus, wczoraj byliśmy u teściów i póki była u mnie lub Sebka na rękach był spokój, ale jak ją tylko teściowa wzięła tak odrazu ryk i to tak przeraźliwie, buzia w podkówkę i łezki leciały:( Nawet się uspokoić nie chciała. Juz się boję co to będzie na chrzcinach:szok: Musze zrobić jeszcze jedno podejście ale nie dawać jej nikomu i zobaczymy jak zareaguje.

avena to mój ma tak samo przy obcych osobach... no i stosuje tą metode ze jest u mnie na rekach i nikomu go nie daje, a jak ktos go wezmie a maly zrobi tylko podkówke to go zabierm by uniknąc najgorszego placzu.....:-p

filip przespal dzis nocdo 5.30...ale pozniej juz spac nie chcial,siedzialam do 6.30 z nadziejea jeszcze,a pozniej wziela go ode mnie mama,a ja sobie spalam do 8.20:)
Czy normalne sa cztery kupy do południa....twarde,czrane, niewielkie,ale cztery, przedwczoraj byly 3twarde,apod wieczor żadka taka troche, wczoraj dwa razy a dzis juz 4,a ostatnia to taki twardy klocek ze sluzem...
No i tylko kilka z Was napisalo mi ile jedza dzieciaki... ??Innego posilku niz mleko. z gory dzieki :) idena spacer choc pochmurno i zimno...

Witam
Nawet nie próbuę Was nadrobić...P. w domu i on ma zakaz oglądania kanału History w TV a ja mam zakaz siadania na BB....Takie ultimatum mi postawił...ale teraz robi kawke wiec siadlam :-)
U nas dziś zimno jak diabli....Bylismy z mała na spacerze ale wytrzymałam tylko 45 minut,,tak mroźno...Polcia cały spacerek przespała i jeszcze w domu z 20 minut....
Doczytam WQas wieczorem jak P. bedzie w pracy bo zaraz bedzie wracał i jak mnie na BB zobaczy to przełączy na History
Wrzuciłam zdjecia kubka na zamkniety ale nie pamietam na ktory watek ;-)

zastanawiam sie czy na wyjazd do PL nie kupic wozka parasolki
najbardziej podobaja mi sie te z Peg Perego
jak zobaczylam co one potrafia i jakie maja resorki to tylko one
miala ktoras z Was doczynienia z tym wozkiem?
chyba Cobra ostatnio taki kupila

tylko nie wiem czy te male kolka poradza sobie ze sniegiem:confused:

Stella wydaje mi sie ze obecnosc kota przy dziecku z AZS nie jest dobrym pomyslem
wspolczuje problemu

Jaskowi chyba idzie prawa dolna dwojka, cos bialego wylazi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
zastanawiam sie czy na wyjazd do PL nie kupic wozka parasolki
najbardziej podobaja mi sie te z Peg Perego
jak zobaczylam co one potrafia i jakie maja resorki to tylko one
miala ktoras z Was doczynienia z tym wozkiem?
chyba Cobra ostatnio taki kupila

tylko nie wiem czy te male kolka poradza sobie ze sniegiem:confused:

Stella wydaje mi sie ze obecnosc kota przy dziecku z AZS nie jest dobrym pomyslem
wspolczuje problemu

Jaskowi chyba idzie prawa dolna dwojka, cos bialego wylazi:-)

ja mam mamas&papas to to samo co peg perego?
moj urzekl mnie kolorem,tym ze oparcie sie sklada prawie na maksa,wazy moze z6kg, ma budke,
minus za kosz na zakupy- do ktorego miesci sie folia przeciwdeszczowa tylko,i ze przednie kola nie sa skrecane.

Do góry