reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wtedy to przynajmniej czegoś słuchałam, miałam ulubione zespoły itp. a teraz nawet nie wiem co się dzieje na scenie muzycznej :-)
teraz to nie ta jakosc jak kiedys:-p:-p
ale was wzielo na wspominki;)
nie moge sobie przypomniec za czym ja wtedy szalalam ale boysbandow raczej nie lubilam

chyba bardziej po polsku sluchalam, varius manx z Lipnicka, Bartosiewicz, Kowalska i
o tak tak sluchalo sie:tak::tak:

reklama
hefi - ten co ma athena na zdjęciu to jest 9-36:-) Też na niego spoglądałam, ale opinii jeszcze i testów bezpieczeństwa nie sprawdzałam;-)

Wiem ;) Źle sformułowałam zdanie :) tzn myślałam o tym że jak zrezygnowalismy z tego to zaczelismy szukac w tych 9-18.
a co do tego fotelika co athena pokazała to jest podobno mega bezpieczny my prawde mówiąc na początku się na niego napaliliśmy i objeździliśmy wrocek żeby go znaleźć (jest w ascocie na Sztabowej) tylko oczywiście ja się musiałam dorwać opinii uzytkowników i.... diuuuppaaaa...
Athena ty będziesz go używać teraz? czy to zakup na później? Zdaj relacje na bieżąco co i jak (oki?) możesz na priva albo w temacie o fotelikach :) My zakup jak juz planujemy przed świętami bo wybieramy się w dosyć długą podróż na święta i chciałabym żeby Julka miała wygodnie i bezpiecznie bo w tym foteliku to wygodnie pewnie jej średnio będzie za miesiąc. Chociaż podobno do roku czasu się wozi dzieci w tych fotelikach i wymienia na te większe dopiero jak głowa dziecka zaczyna wystawać poza oparcie :/ tak mi babka w sklepie powiedziała (zaczepiła nas jak słyszała że chcemy dla małej kupić juz fotelik normalny).

Nie trawiłam The Kelly Family - ale 1 piosenka mi sie ich podobała :D (nie pamiętam tytułu wiem że namiętnie jej słuchałam i dla niej tylko sobie kasetę magnetofonową kupiłam :p)

Laski szybkie pytanko
ten
1312500446

czy

ten
1317104652

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry