reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Larvunia- biedaku dobrze że ma sie rodziców :-)

Ania- cienie fajne

A moj stary dzis nie wrocił i troche mnie zdrażnił bo wczoraj mogł miec juz załadunek ale chciał dziś więc jutro wieczorem bedzie. Czasem mam wrażenie że nie spieszy sie do domu ale też go rozumiem całą noc nie spał i jakby wczoraj sie załadował to dziś tez by nie spał.

Nati padła była dzis w kaloszach poganiać wiec padła mi o 18 troche się boje że sie o 24 obudzi no i jej nie zdążyłam wykąpać. Za to Zonia nadrabia bawi sie w całym domu zaraz ja kąpie i kłade.

Miłegowieczoru

reklama
Hejka laski, ja jak zwykle szybciutko. Dafii śliczna ta twoja maleńka :)
Larvunia Ja też marzę o wannie i ciepłej kąpieli, ale nie mam i nikt z moich bliskich nie ma, a szkoda :(
Ja mam znowu zapalenie piersi, ale teraz drugiej. Oszaleje, mały nie chce ciągnąć lewego cyca, a prawy mnie teraz cholernie boli. I kto powiedział, że macierzyństwo jest łatwe.
Idę zaraz spać, bo nie wyspałam się, młody dawał czadu do 2-giej w nocy, bo się przejadł i wszystko ulał, a ja już nie miałam mleka. A z butli to nie to samo co cyc.
Annes mój też cały dzień jest poza domem i czasem mam maksa, ale ktoś musi robić na dom. A przydał by mi się czasem przy dzieciach.
Asia ja bym oszalała jakby u nas wody nie było, wszystko mnie drażni. Mam nadzieję, zę wam szybko włączą.
Buźka dla wszystkich

No hej;) byliśmy z Zuzką u lekarza nic poważnego tylko infekcja wirusowa, płucka i oskrzela czyste na szczęście, dostała Pulneo i Sinecod bo kaszle w nocy i spać nie daje jej to. Jak zwykle ciężko było zajrzeć jej do buźki nie lubi tego i tego patyczka:-D
larvunia współczuję tego braku wody zwariować można:no:
madzia, katgen podsunęłyście mi pomysł na jutrzejszy obiad dawno nie miałam placków:tak:

tak po za tym u mnie ok;-) dobrej nocy jak coś:-)

milego wieczoru laseczki
ja po jezdzie jestem jutro mam znowu i zostanie mi tylko 3 godziny
mam nadzieje ze zdaze przed sniegiem

Dobranoc...
ja leze juz pod kolderka :tak::tak:
i czekam az mlody zasnie...

megi a do jakiego lekarza dla dzieci chodzicie z zuzka??
chodzisz do tej przychodni kolo szpitala ??

ciacho idziesz jak burza :-D:tak:

daffi wozeczek fajny...a jula jaka duza :tak::tak:

uciekam...........

dzien dobry:-)
daffi wozek fajny,ale powiedz czemu zmienilas spacerowke?przeciez tamta tez byla fajna podobna co nie?juleczka rosnie ci jak na drozdzach:-)
megi cale szczescie ze to nic powazniejszego,syropki ci lyka bez problemu?
ciasteczko niby w przyszlym tygodniu ma spasc snieg zdarzysz?:-D:-D
my dzis po pracy idziemy z dawidkiem i znajomymi na sale zabaw,jestem ciekawa jego reakcji bo jeszcze nie byl:-)

Dzień dobry.
Współczuję braku wody, ja bym chyba kota dostała. Marzena - mały pewnie się wyszaleje i Ci padnie hehe
Daffi ja mam bardzo podobny wózek - Bertoni Foxy - fajny ale mnie troszkę wkurza :/
http://www.smykland.pl/foto/foxy/coolgreen.jpg - taki mam.
Cienie - rewelacja !
U nas ok pozatym, że obudziałam się w nocy wołałam Marcina, żeby małą łapała bo spada z łóżka, a ona spokojnie sobie kimała na poduszce, nie wiem co mi się przyśniło :p
Dzisiaj siostra ma urodziny więc idziemy na torcika, a jutro i w niedzielę szkoła, nie chce mi się no ale to ostatni rok - byle do czerwca :)

Ostatnia edycja:
Doberek
a my zaraz do przedszkola smigamy:tak:

madziarena wchodze na ta strone a tam pisze na czerwono ze strona zgloszona do dokonujacych atakow czy cos takiego :szok::szok: i nie otworzyla sie :no::no:

marzenka to milej zabawy napewno maly sie wybawi i szybko zasnie :tak:

uciekam zajrze pozniej !!!

reklama
madziarena a czemu cie wkurza ten wozek?
madzia a mi sie wyswietlila bez problemu
tak wogule ktoras chetna na kawke?bo wlasnie sobie zlopie:-D

Do góry