reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Miejsce zaklepane, można pisać. A więc, rozłożyło mnie na amen. Gardło boli jak chol..., katar, kaszel, boli głowa. Już się zarejestrowałam na 10tą do lekarza. Wrrr... ciekawe ile w aptece zostawie. Kurcze, co do kina to bym poszła ( pod koniec tyg) ale mój za żadne skarby świata nie zostanie z małym na tak długo.Tym bardziej ,że wraca tak zmęczony, że jak się położy to już nic nie słyszy, dlatego reflektuję tylko na Multi baby kino. Zdec- to kino właśnie jest dla matek z dziećmi. Masz tam cieplej niż normalnie w sali, przewijaki, foteliki sam. za darmo do pożyczenia, pieluchy darmowe, ściszony głos, a wszystko po to żeby mamy z maluchami przychodziły. Zresztą już któras była i pisała ,że było fajnie.

reklama
:-( Niestety niezałapałam się na podium.....Ale nie żałuję...hihi
U nas nocka super...Spanko od 19.00 do 5.20 i potem jeszcze do 7.15 (pewnie byłoby dłużej ale była megakupka w pieluszce i mała sie dopominała o zmianę)....A teraz Luska bawi się w leżaczku a mamusia z kawusią na BB
Emalia - głosik oddany!:-)
zdec - zazdroszczę Wam tych planów kinowych
gosiagro - od rana myślami jestem z Wami!!!!

Coś cisza dzisiaj na bb!
U mnie mała już od godzinki sobie śpi (czemu ona nie może spać po prostu dłużej rano:((((
emalia - zdrówka życzę!
My z K. nadal na wojennej ścieżce, bo mnie wkurza facet-samolub! I teraz mi pisze esa: Może ja chciałem napisać do niuśki. Co robisz niuśka? :) TO mu odpisałam że niuśka mu nie odpisze bo śpi:)
kasiek - zagłosowane!

Witajcie,

Nocka w miarę, ale podubka już o 6:(

A do tego babykina to można iść z takimi maluszkami? Chociaż szczerze to chciałabym w końcu wyjść sama, bo już wszędzie chodzę z małą:( Niech wie że też ma ojca... To zbieramy informacje: HEFI - nie wtorek i środa, czyli jakby pozostaje nam czwartek:) Na którą godzinę mniej więcej reflektujecie i przede wszyskich jakie kino?

AgnieszkaJ wybacz ale nie pamiętam Cię za bardzo, chyba za wiele nie pisałaś;)

emalia zagłosowane:)

W ogóle to jest 8, i jestem pierwsza??? <wow>:)

pociesze cie moja juz o 5:30 wstała na tryb dzienny :/ Coś ją brzuszek boli i się napręża :(
A w czwartek to o każdej porze mogę :)

Na razie tylko prośba o głosy... ;) odezwę się później

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Zagłosowane :)

:-( Niestety niezałapałam się na podium.....Ale nie żałuję...hihi
U nas nocka super...Spanko od 19.00 do 5.20 i potem jeszcze do 7.15 (pewnie byłoby dłużej ale była megakupka w pieluszce i mała sie dopominała o zmianę)....A teraz Luska bawi się w leżaczku a mamusia z kawusią na BB
Emalia - głosik oddany!:-)
zdec - zazdroszczę Wam tych planów kinowych
gosiagro - od rana myślami jestem z Wami!!!!
\

Gratuluje nocki :)

Te z prsze o głosy :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Zbieram się do lekarza :(

Hejus dziewaszki

Jak tam wczoraj byłyscie na wyborach? :nerd: ale ci ludzie podnieceni chodzili hehe

Moj mały standardowo , pobudka o 1 w nocy potem po 5 :sorry2:,ech ten dzinks \
teraz marudzi i nie wiadomo o co kaman ,bo ani spac ,ani jesc :nerd:

Melduję się w świetnym humorze:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Alankowi od wczoraj nic nie jest:tak::tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nawet nie wyobrażacie sobie jaka to dla mnie ulga:tak::tak::tak:
wcozraj to siedziałam jak na szpilkach!
Teraz śpi sobie grzecznie.
Wczoraj przyjechali do mnie rodzice i dzisiaj pojechali i dlatego nie było mnie:tak:;-)

Kurcze... czy już wszystkie bobaski mają ząbki??? U nas ani widu ani słychu...
U nas nie ma ząbków:no:
Mąż jadł gniazdka i bardzo zachwalał:);-)
Aż ciekawa jestem jak smakują:blink:

a to mój prawie 5cio miesięczny synek ze swoją 10 dniową kuzyneczką Leną
Zobacz załącznik 302490

i dwie matki-polki
Zobacz załącznik 302489
Ślicznie wyglądasz a synka masz uroczego:tak::tak:

Ja też się żegnam:) Dobranoc i prosimy o głosiki , bo jeszcze można głosować :) www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Zagłosowane:tak:

Na razie tylko prośba o głosy... ;) odezwę się później

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Głos oddany:tak:

Ja też biorę teraz udział w konkursie ale głosowanie będzie od (chyba) 6 grudnia.:tak:
Więc też liczę na Wasze głosiki:-D:-D:-p:-D:-D:-p

miałam coś jeszcze pisać i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edit:
Zapomniałam Wam napisać ze mamy dzisiaj wizytę u ortopedy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się
Pospałam dzisiaj do ok. 6:) Później zabawa do 8 i spanko do 9:) A dzisiaj jedziemy po skierowanie na badania i przy okazji na ważenie.

Konniczynka
- to teścik zrób

kasiek, emalia - zagłosowane

iiwka - to super wiadomości, powodzenia u ortopedy

Do góry