reklama

Czerwiec 2010

ewelinka widzę że mamy ten sam problem z mężami:( Ja w ramach protestu podzieliłam lodówkę, wczoraj byłam z małą na zakupach a on sobie swoich nie zrobił, więc nie pozwoliłam mu zjeść moich parówek;) Dzisiaj dla niego obiadu - brak:) Zobaczy co miał, a czego nie doceniał:)

iwwka super że z Alankiem już ok:)

Melduję wam również że dzisiaj moje dziecko w końcu przekręciło się z pleców na brzuszek i to nie przez przypadek(jak ostatnio z brzuszka na plecy), bo teraz robi to cały czas, tak więc przenieśliśmy się na ziemię na dywanik na stałe;)

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka widzę że mamy ten sam problem z mężami:( Ja w ramach protestu podzieliłam lodówkę, wczoraj byłam z małą na zakupach a on sobie swoich nie zrobił, więc nie pozwoliłam mu zjeść moich parówek;) Dzisiaj dla niego obiadu - brak:) Zobaczy co miał, a czego nie doceniał:)

iwwka super że z Alankiem już ok:)

Melduję wam również że dzisiaj moje dziecko w końcu przekręciło się z pleców na brzuszek i to nie przez przypadek(jak ostatnio z brzuszka na plecy), bo teraz robi to cały czas, tak więc przenieśliśmy się na ziemię na dywanik na stałe;)

hehe żeby drugiej nie znalazł:)

A to tort dla męża;H)
Obraz 156.jpg

widziałam ze niektóre z was podaja witaminki, moja córcia od ur dostaje vit D i bio gaje kropelki probiotyczne (te zniwelowaly całkowicie kolki jakie miała po moim mleczku;-) jako ze jesien nastała to dostaje wit c w kropelkach raz na jakis czas i od tyg omege-3 dla niemowlaczków;-) tą dostawała przez całe zycie płodowe bo mamusia regularnie łykała;-)mysle ze reszte potrzebnych skłaników bedzie miała z jdzonka- póki co pół roczku mineło zdrowiu i radości oby tak dalej!!! wam cos pediatrzy proponowali???

Jestem. Mam angine i zacieki ropne na migdałach, no i dostałam " bezpieczny" antybiotyk. Czuję się strasznie...:(
Lena-ty to masz talent. Sto lat dla Andrzejka :) I znowu ten link jest do du...

reklama
mi_mi - moja dostaje cebionmulti(to mieszanka witamin), Devikap (wit.K), dostawała jej trochę więcej dlatego dodatkowo podawałam jej wapno;) U nas też naszczęście na razie obyło się bez chorób i kataru:)

emalia - zdrówka życzę:)

Mała teraz na życzenie tatusia się przekręciła, bo mówił do niej żeby mu pokazała jak się obraca;) Ale radocha:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry