Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszczeDziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpiod rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??
DZiewczyny jak gotujecie zupki dla dzieciaczków??Bo moja Gaja cos odrzuca słoiczki a tak pęknie jadła;(
Ja proponuje albo arkady albo heliosaDo magnolii mam komunikacją miejską dość spory kawałek drogi ale jak się uprzecie to mogę dojechać
![]()

help!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????
moim zdaniem w dwa osobne trzebahelp!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????
OMG a ja mam taki zwykły, nawet nie pomyślałam, no to du***a jutro mąż będzie musiał podjechać po drugi.avena na posiew są specjalne pojemniczki.