Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
fajna ta promocja w arkadach, tylko ze jeżeli w arkadach to dopiero o 17:45 mogę bo mąż na 15:30 nie zdąży, jeżeli dla was to za późno to możemy pójść do Heliosa
W sumie ja bym bardziej preferowała Helios, ale mogę się też dopasować do Arkad, w sumie to nie dużo dalej i dojazd też w miarę mamCzyli Gosiu ty na 17:15 w razie czego w Heliosie, albo 17:45 w Arkadach? Wolałabym wcześniej żeby zdążyć wrócić na kąpanie małej
![]()
Rzecvzywiście Twoja panna juz duża pół roku to masakara ale ten czas lecifajnie ze mieszkacie tak blisko dziewczyny ze mozecie sie spotkac;-)
no u nas radocha bo z mężem odzyskalismy wspólne spanie w sypialni hehe, tak na zmiane spalismy z małą, potem spała w pokoju obok sypialni a dzis juz druga noc w swoim pokju za jna drugim końcu bedzie spała;-) w koncu duża z niej panna a ja nie ukrywam ze brakowało mi męża przy boku...
zrobilam Małej posiew i bad ogólne bo zaczela marudzic przy jedzeniu i stracila apetyt,no i mocz mocno zasadowy i leukocyty wiec w posiewie beda pewnie bakterie,rano mamy wizyte u lekarza i bedziemy działać- intuicja matki nie zawodzi najwyrazniej, culam ze cos sie zmienilo u małj a to na pewno nie ząbkowanie
Krzywiła się, była bardzo zaskoczona i niezbyt ucieszona, a ja miałam niezły ubaw
Zjadła może łyżeczkę, a po chwili jej się ulało i marchewka wylądowała na ubranku i moich spodniach 
My tylko podajemy witaminę D. Mamusia za to nadal przyjmuje Feminatal N, więc Emilka wysysa witaminki z mlekiem mamy :-)widziałam ze niektóre z was podaja witaminki, moja córcia od ur dostaje vit D i bio gaje kropelki probiotyczne (te zniwelowaly całkowicie kolki jakie miała po moim mleczku;-) jako ze jesien nastała to dostaje wit c w kropelkach raz na jakis czas i od tyg omege-3 dla niemowlaczków;-) tą dostawała przez całe zycie płodowe bo mamusia regularnie łykała;-)mysle ze reszte potrzebnych skłaników bedzie miała z jdzonka- póki co pół roczku mineło zdrowiu i radości oby tak dalej!!! wam cos pediatrzy proponowali???
Dużo zdróweczkazrobilam Małej posiew i bad ogólne bo zaczela marudzic przy jedzeniu i stracila apetyt,no i mocz mocno zasadowy i leukocyty wiec w posiewie beda pewnie bakterie,rano mamy wizyte u lekarza i bedziemy działać- intuicja matki nie zawodzi najwyrazniej, culam ze cos sie zmienilo u małj a to na pewno nie ząbkowanie

Hehe, ustąpię pierwszeństwa innymkonniczynka nie strasz !! Podium dla pierwszej zafasolkowanej czerwcowki nadal nie zajete wiec..![]()
Za rok się zastanowię, ale wtedy pewnie już miejsca na podium będą zajęte:-)W dwóchDziewczyny czy na badanie ogólne moczu i na posiew mocz musi być w 2 pojemnikach, czy wystarczy w jednym?Bo zapomniałam spytać
Ja się planuję wybrać na solarium, bo mi z bladości cienie pod oczami coraz większe się wydają, ale to ciągle plany