reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Czesc. miałam sie dzis wvczesniej położyć dołóżka,ale znowu nie wyszło;/
Ja podaję małemu Devikap, cebion multi i dodatkowo wit. 'c'-ale to zalecienie od kardiologa,zeby kolejne badanie w CZD sie powidoło. Juz w nast. piątek jedziemy do Centrum Z.D. ponownie... a jutro do 'naszej' kardiolog. Chcialabm zeby zrobila echo, jakos wydaje mi się czasem,że mogło sie cos pogorszyć. Zastanawiam sie,czy dziecko z wada serca może słabnąć...? Filip czasem, choc zadko tak jakby w bezruchu zamiera, tylko patrzy, ani reka ani noga...Biedaczek mój:-(ale on ogolnie jest grzeczny,choc bardzo ruchliwy...Nie wiem juz sama:-(

hej laski.wlasnie wrocilam z cmentarza gorczynskiego.zapalilam Jagódce znicz od nas wszystkich.
super gest. Dzięki.

Uciekam spać;)Wiktoria dzwoniła z mama....wszystko ok jest ciagle na przeciwbólowych!!Kuzynka mówi ze boi się ruszyć leży jak sztywna!!Ma pewnie jakąś traumę:(Za 2 miesiące następne operacje:(
Biedacto. Oby szybko wydobrzała i obyło sie bez komplikacji, bez tych zszywan itp...:szok:

Emalia- zagłosowane
Lena, kasiek- mozna glosowac raz, klikam przewaznie na pierwszego linka, ktorego przeczytam

liliti - gratulacje Soni,ze udało jej sie przespac noc samodzielnie ;) Śliczna zniej dziewczynka.

magdziak - no niezłe tempo. U nas tez tak było,ze lekarka mówila,ze zabkow nie bedzie w najblizszym czasie,az ktorego rranka Filipek ugryzł mamę za kciuka :tak:

ajne te torty ze zdjęciem.
Lena fajny tort ,ja zrobiłam tak tylko,ze zamiast napisau 40 to 30 zaliczonych hehe było smiechu z tegoZobacz załącznik 302681
Ja pierdziele!!:-D:-D:-D:-DCzad!!
Ja mam taki dołączany do miksera taka nakładkę;)Muszę tak spróbować bo nie chce jeść słoiczków:(Dzisiaj jak dałam jej jabłko z marchewką ze słoiczka to 7 kup walnęła!!!
oolabogaaa!!!!!
Mój max 5!a brzuszek jej nie bolał? Ja wczoraj pierwszy raz mu zupke chcialam ugotowac,to sie zagapialam i razem z garnuszkiem sie spaliło!
Dziewczyny, patrzcie jak śpią moje Niunie :-)

Zobacz załącznik 302829
Słodko.
To dobranoc.

Aaaa, myślicie,ze miesiac przerwy pomiedzy badaniami krwi z rozmazem wystarczy,zeby sprawdzic poprawę, czy lepiej czekac dłużej?

reklama
Witajcie Mamusie!

Gratuluję ząbków i postępów w przewrotach :)

Dzisiaj moje słoneczko skończyło 5 miesięcy!!! :) Ząbków dalej brak, ale do seryjnych przewrotów na brzuszek dołączyła się umiejetność okręcania o 360 stopni w celu sięgnięcia po zabawki. Mój szkrab olewa grzechotkę żyrafkę, kaczkę, zato fascynują go samochodziki, koparka, dzwoniąca kostka, szeleszcząca książeczka i chusteczki. A hitem jest jeszcze edukacyjny robocik Fisher Price'a (Krzyś z zapałem naciska, przełącza, słucha piosenek...)

Dzień dobry :)
Muszę stwierdzić, nie po raz pierwszy zresztą ;) , że mam kochane dziecko.
Mama podziębiona to dała mi pospać w nocy i pomimo, że od długiego czasu budzi się po kilka razy w nocy to dziś przespała prawie 12 godzin! Zasnęła przed 20 i obudziła się około 7:30 super nocka!
Lecę Was poczytać.
Życzenia dla jubilatów i solenizantów!!!

to i ja sie załapałam na podium :)

a jednak nie Lencja mnie ubiegła

u nas nocka jakaś dziwna dziś była
Tomuś obudził sie po 2, chwile poleżał w łóżeczku myślałam że zaśnie ale nie więc dałam cyca a po nim mega kupa była więc to był pewnie powód do pobudki bo juz nie pamiętam kiedy budził się o takiej godzinie ( przeważnie ok 5)
ale poszedł spać i pobudka ok 7.30 więc wszyscy wyspani i zadowoleni

a pogoda u nas dziś paskudna znów pada i jeszcze śnieg zapowiadali

najlepsze życzenia dla Krzysia

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Gaja juz dzisiaj 4 kupę walnęła...kurde dzwoniłam do położnej kazała dac marchewkę!!Co jeszcze mogę dać aby zatrzymać jakiś lek??

Lena a te kupki to tak jak rozwolnienie czy normalne? Ona juz w sumie tak drugi dzien ma :/
Narazie spróbuj marchewkę podawać. Na leki to wydaje mi sie ze jeszcze bedzie czas, jak do wieczora jej nie przejdzie to skocz moze do lekarza jutro z mała.

reklama
Lena a te kupki to tak jak rozwolnienie czy normalne? Ona juz w sumie tak drugi dzien ma :/
Narazie spróbuj marchewkę podawać. Na leki to wydaje mi sie ze jeszcze bedzie czas, jak do wieczora jej nie przejdzie to skocz moze do lekarza jutro z mała.
No wczoraj tak miała i dzisiaj znów;(

Do góry