Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm lekarka powiedziała że waga jest bardzo dobra i nawet nie zwróciła uwagi na to że taki mały przyrost, powiedziała tylko że teraz się dużo rusza itp itd. Jutro badania i w środę może się zaszczepimy to jeszcze raz ją zważę bo wydaje mi się że więcej waży
hmmm ale nie wiem od której laboratorium.zdrówka życzęJestem. Mam angine i zacieki ropne na migdałach, no i dostałam " bezpieczny" antybiotyk. Czuję się strasznie...
Lena-ty to masz talent. Sto lat dla AndrzejkaI znowu ten link jest do du...

gratulacje! 
gosiagro jakbyś wykrakałaJuż teraz nie chce leżeć na plecach, ja ją na plecy, a ona myk na brzuch
Tylko w związku z tym ciekawa jestem jak będzie spała w łóżeczku <olaboga>
Stary stołował się na obiad w MC Donalds <lol> a teraz poszedł z małą na spacer, niby coś tam mówił żebym posprzątała, ale wydaje mi się że jest czysto, więc może pójdę się zdrzemnąć
![]()
Gosiu jak tam kredyt? Udało się?
To co idziemy w czwartek do kina? W jakich godzinach wam najlepiej, jak dla mnie np 16-19 byłoby super, póki jeszcze nie jest tak zbyt ciemnoI przede wszyskim do którego i na jaki film?
![]()

i taka zabawa z mamusia;-)
A film wsio ryba
ważne, ze mamuśki się spotkają a tatuskowie niech bawią pociechy

Byliśmy u ortopedy i wszystko OK.
Następna wizyta za 3 miesiące![]()
Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpiod rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??