reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzwonil ten osiolek.. lekarz mu pwoiedzial ze i tak juz po obiedzie.. za pozno na cokolwiek.. ale nie widzi nic niepokojacego. rozwarl mu to i zajrzal tam... kazal rivanolem przemywac i wponiedzialek do kontroli. jesli to miecho bedzie nadal na zewnatrz to mu w poniedzialek wytna. pytal tez czy chce zwolnienie.. powiedzial ze nie ale i tak mu wystawil na 7 dni. wie ktos czy on moze pracowac jak ma wystawione zwolnienie? bo jego szef na bank sie nie zgodzi by poszedl na L4 z powodu przeklutej reki.

reklama
Daffi -niech zagada z szefem np o 3-4dni wolnego niech nie daje zwolnienia ale niech mu powie ze doatał na 7 dni ale nie zamierza z niego skorzystac .Do lekarza zadzwoncie o cofniecie zwolnienia i bedzie git.

Z tego co pamietam w IM tez zwalniali za L4 i klika razy poprostu nie zaniosłam do kadr zwolnienia A POPROSIŁAM O URLOP. t
To pracodawca chyba wysyła do zus .ALE NIE JESTEM PEWNA NA 100%

Czesc Wszystkim tak w ogóle :-D

Cześć Dziewczyny. Mam pytanie do dziewczyn z Międzyrzecza, słyszałam że robią u Was w mieście USG 3D, nie znalazłam zadnych informacji w internecie. wie może któraś czy maja dobry sprzęt i jaki jest koszt takiego USG?

hmm nic mi nie wiadomo by ktory kolwiek z lekarzy posiadal u nas 3d.....

Dokładnie Daffi - jak nie chce iść na L4 to niech nie zanosi do zakładu pracy - ja tak robiłam z Opieką - lekarz mi wystawił, ale nie mogłam iść na nią więc po prostu nie zaniosłam i tyle.

hej dziewczyny
ja o 7 rano jazde mialam, fajnie sie jezdzilo, zostaly mi tylko 2 godziny:szok:
za tydzien bede miec wewnetrzny i sio na egzamin

pogoda pikna nie ma co, to juz lepszy bylby lekki mroz bez sniegu

Dokładnie Daffi - jak nie chce iść na L4 to niech nie zanosi do zakładu pracy - ja tak robiłam z Opieką - lekarz mi wystawił, ale nie mogłam iść na nią więc po prostu nie zaniosłam i tyle.

no M nie da l4 bo w jego firmie okazalo sie ze l4 to jakies matactwo i oszustwo za pewne.. i podejrzenia ze M pewnie zrobil to celowo by isc na zwolnienie!
i poprostu moglby pozegnac sie z praca.
najlepsze jest to ze on tylko raz byl na zwolnieniu w zeszlym roku w kwietniu jak mial artroskopie kolana robioną w LORO.

reklama
daffi wspolczuje Wam bo poto jest L4 zeby isc
ale o ile w panstwowce przez to pracy nie stracisz to u prywaciaza jak najbardziej, i to jest niesprawiedliwe bo roluja ludzi na kazdym kroku

Do góry