u mnie też no ale ile można liczyć już nie wierzę że się udałapię jak najwięcej się da fluidków, bo u mnie owulka się zbliża))
reklama
ja też nie wierzę...tym bardziej, że w styczniu czeka mnie laparoskopia...u mnie też no ale ile można liczyć już nie wierzę że się uda![]()
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GWIAZDECZKA- nie,normalnie w aptece kupilam...masz polke z witaminami dla mężczyzn i wybierasz-jeszcze slyszalam ze męzczyzni chwalą sobie Promen...
WIKULA,LOPOP- prosze ,glowa do gory...wiem jak jest ciężko -wiem-mo juz sex uszami wychodzil...a teraz dzialalismy tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. w mega plodnym śluzie ,potem mialam siostre na 3 dni z corcią,potem raz dzialiliśmy ,ale mąż byl przemęczony i nie bylo finiszu...wiec dlatego tyyyyle testow zrobilam bo ciezko mi uwierzyc,ze w te wszystkie miesiace mielismy takie maratony a teraz tylko 2 razy i jest efekt-caly czas boje sie cieszyc....rozumiecie mnie prawda...to jest taki paradoks.
choc po dzisiejszym tescie i mega wyraznych krechach czuje ,ze sie udalo!!!tylko teraz do 14 poczekac na usg..
LOPOP- dla Ciebie tez kochana-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WIKULA,LOPOP- prosze ,glowa do gory...wiem jak jest ciężko -wiem-mo juz sex uszami wychodzil...a teraz dzialalismy tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. w mega plodnym śluzie ,potem mialam siostre na 3 dni z corcią,potem raz dzialiliśmy ,ale mąż byl przemęczony i nie bylo finiszu...wiec dlatego tyyyyle testow zrobilam bo ciezko mi uwierzyc,ze w te wszystkie miesiace mielismy takie maratony a teraz tylko 2 razy i jest efekt-caly czas boje sie cieszyc....rozumiecie mnie prawda...to jest taki paradoks.
choc po dzisiejszym tescie i mega wyraznych krechach czuje ,ze sie udalo!!!tylko teraz do 14 poczekac na usg..
LOPOP- dla Ciebie tez kochana-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mama05
mama05
ANDZIA,WIKULA- dzieki
)no tak test to chyba oznacza dzidzie co???
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
piekne krechy :-)
reklama
Podziel się: