reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
lopop - tylko wiesz, ja mam endometriozę, więc u mnie mogą być różne zrosty i po prostu nie boję się samego zabiegu, tylko, że moge się dowiedzieć jakiś strasznych rzeczy...ale dobra zaczynam myśleć pozytywnie...

reklama
lopop - tylko wiesz, ja mam endometriozę, więc u mnie mogą być różne zrosty i po prostu nie boję się samego zabiegu, tylko, że moge się dowiedzieć jakiś strasznych rzeczy...ale dobra zaczynam myśleć pozytywnie...
wiem każda się boi tym co usłyszy ale znam dziewczynę która ma endometriozę i też miała laparoskopię ale nic takiego złego nie wykryli tylko bierze leki i jak zajdzie w ciąże to ma co roku mieć aż 3 maluszków czyli być trzy razy pod rząd w ciąży:)

będzie dobrze kochana ja w to wierzę:)&&&

mama piękne kreseczki bardzo tłuste i wyraźne:):):):)

amalfi - wysoką masz tą temkę... Ja to teraz mam na poziomie 36,3-36,4...U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj test owulacyjny jeszcze był negatywny...zobaczymy co będzie dzisiaj....
Nie wiem, mozliwe, to moj pierwszy raz jak mierze tempke wiec nie mam porownania. Drugi cykl z clo, moze clo podnosi tempke, jak myslisz? Zobacze co z tego wyjdzie. Mysle ze temperatura jest dosc indywidualna, rozna u kazdej z nas. A iludniowe masz cykle? Mnie ginka kazala sie bzykac od 12dc zaczynam jutro hehe, zrobie tez test dla porownania

Nie wiem, mozliwe, to moj pierwszy raz jak mierze tempke wiec nie mam porownania. Drugi cykl z clo, moze clo podnosi tempke, jak myslisz? Zobacze co z tego wyjdzie. Mysle ze temperatura jest dosc indywidualna, rozna u kazdej z nas. A iludniowe masz cykle? Mnie ginka kazala sie bzykac od 12dc zaczynam jutro hehe, zrobie tez test dla porownania
Pewnie, że tempka jest całkwoicie indywidualną sprawą, tak tylko zauważyłam, że masz wysoka. Clo nie podnosi tempki też birę, także wiem:)) Ja mam cykle 30-31-dniowe, ale ja owulkę mam zazwyczaj pójna, bo tak koło 18dc...także ja jeszcze mam czas, ale nie zamierzam czekać, tylko cały czas działamy, heheh

Ja zaraz sie biore za bzykanko, tylko skoncze kawe:-D. Bo od dzis ostro, kiedy sie da!! Zrobie to dziecko, chocbym miala pat z diablem podpisac:tak:!!!!!!U mnie nadal ta sama tempka 36.7. Musze kupic inny termometr

dziewczyny piszecie tutaj o słabszych wynikach armii czy one bardzo się różnią i odbiegają od normy???
bo mój ma też lekko poniżej ale nie jest źle bo wyniki A + B ma dać powyżej 50 i u M tak jest więc niby to nie jest M przyczyna braku ciąży

lopop a twój m bierze witaminki?? mój miał bardzo złe wyniki jakąś infekcje i dużo uszkodzonych ale lekarz dał mu antybiotyk i m.in. clo i witaminki i jest ok.. ja jestem zdania ze nawet jak jest ok to niech witaminy i tak bierze przecież nie zaszkodzą...
a ja wczoraj na imprezie dostalam @... ale wiedziałam że przyjdzie.... dziś 2dc więc od dzis clo:) ciekawe czy cos z tego będzie.. oby:)

Mama gratulacje :) wiedziałam ze sie wkońcu uda wszytskim musi sie udac :) i nam też

U mnie juz po badaniu HSG wiec tak samo badanie da sie przezyc ale u mnie było źle ponieważ jeden zatkany i lekarz probował przepchac wiec mega ból prawie zemdlałam ale przyłam drugi drożny więc niby nie tak źle ale i tak mam doła Lekarz kazał działac ze jest szansa dał nam 3 miesi ące bez leków teraz żeby organizm odpoczął ale co potem jak sie uda co mnie czeka tego nie wiem :(

Ewson13 ale udało się przetkać ten drugi jajowód? Jeśli tak to teraz masz zwiekszone szanse na zajście w ciąże. Nie martw się na zapas może akurat uda Ci się zafasolkować przez te 3 cykle, wkońcu hsg zwieksza szanse. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ewson13 ale udało się przetkać ten drugi jajowód? Jeśli tak to teraz masz zwiekszone szanse na zajście w ciąże. Nie martw się na zapas może akurat uda Ci się zafasolkować przez te 3 cykle, wkońcu hsg zwieksza szanse. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzięki za &&&& :)
Ale właśnie tego drugiego nie udało sie przepchać jeden się wypełnieł a drugi nic więc teraz mam 50% bo drugi zatkany :(
Ale czy jest wogole szansa na udrożnienie tego drugiego czy potem tylko in vitro :( załamka

Do góry