reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
witam się i ja:) od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła:) chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC :) Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia:)
Doczytam Was i zaraz może coś dopieszę:)

Też ściągacie?
Na jakim programie?
Wyszukiwarka Torrentów - Torrent Scan na tej stronie szukam filmow a sciagam przez uTorrent

monia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??

klaudoos tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem bo znowu odchorujesz, czego Ci oczywiście nie życzę.
na razie po spacerze musze nabrac sil, bo odechcialo mi sie od nadmiaru tlenu:)

Dziewczyny no tak, wkładki laktacyjne, sztućce i termometr tez mam spakowane. Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam zwykłe bawełniane bo nienawidzę tych aptecznych. Co do rzeczy dla dziecka to u nas trzeba mieć tylko swoje pampersy i chusteczki. Poza tym nic.

A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox :( Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???
dzidzi przezyje to- spokojnie!! najwazniejsze bys Ty miala sily!! i pamietaj wylecz do konca, by nie bylo powiklan!!!!

witam się i ja:) od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła:) chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC :) Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia:)
to cudownie:)

dziewczynki a tu coś dla Was:) Malowanie

Witam, troszkę nadrobiłam zaległości i wiem co u was słychac. Mam nadzieję, że z Martą70 i jej dzieciątkiem jest wszystko w porządku.
Dzisiaj tak mocno stwardniał mi brzuch, że nawet nie czuję ruchow mojego Miśka i zastanawiam się czy nie podjechac do szpitala, ale pewnie odrobinę panikuję. Już odmierzam jak żołnierz dni do "wyjścia", rowno za 14 dni Miś powinien się urodzic.
Pisałyście o torbach do szpitala, ja zdecydowaam się na średniej wielkości walizeczkę na kołkach, wszystko mam już spakowane poza biustonoszami do karmienia, bo zamowiliśmy z allegro, przyszły tylko, ze trochę dla mnie za małe i teraz czekamy na nową paczkę. Mam nadzieję, że dotrą na czas.
Pozdrawiam was gorąco i uciekam do znienawidzonego już przeze mnie łożka

klaudoos my przez ARESA ściągamy
też dużo tam idzie znaleźć , gdyby nie to , już całkiem nie byłoby co oglądać.

Blondi trzymaj się

reklama
Ribi witaj w klubie, mi tez minęlo drugi dzień chodzę normalnie ALE ULGA! Czyli jednak to nie od obciążenia, a musiał Nam dzidziulek uciskać na jakiś nerw skoro masaże śrdenio pomagały, a ostanio nic nie robiłam jakoś i samo znikło, a mały daje czadu od kilku nocy musiał odciążyć nerw :) SUPER ŻE NAM MINĘŁO! Oby tak do końca :)

Blondi trzymaj się
Dzieki Kochana!

Do góry