reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

eevcia - Mi tez twardnieje brzuch około 10 razy na dobę, ale lekarz powiedział że w tych tygodniach to normalne, a nospy nie pije bo szkoda mi chemie w siebie ładować, mam nadzieje, że to nie trzeba pic tej nospy tylko mozna

reklama
co do nospy to ja lykam po1 tabletce....2 razy dziennie rano i wieczorem i jak by mi sie brzuch twardnial i bolał-czyt,skurcze by były to tez mam wziąść.Taka prawda ze dziewczyny z krótkimi szyjkami muszą bardzo uważać bo twardnienie brzucha i skurcze powodować mogą skracanie szyjki...a te ktore mają dlugie to pewnie...po co się faszerować.

Jakaś śpiąca jestem i chyba zrobię sobie herbatki.....mam ochotę na cos słodkiego....a niestety wczoraj we troje zjedliśmy kilogram wafli,dokończyłam mandarynki i nic nie mam:(
Męzuch jutro moze będzie jechał do sklepu to mi kupi ...tak za mną chodzi twix......... i kubuś truskawkowy
Chyba ze doczekam się tych jabłek to nawet surowe jablko mnie zadowoli.
Dopiero 16 sta a ja czuję się jakby byla z 22 juz...w nocy budzilam się co chwila i przekręcałam z boku na bok,a mała nie ruszała się wogle....dopiero zaczęła rozrabiać po 10 ej...

Ostatnia edycja:
Zadzwoniła do mnie przed chwilą zdenerwowana teściowa i przestraszonym głosem spytała czy przez przypadek nie zaczęło się już u mnie. Miała takie silne przeczucie, że coś mi jest. Uspokoiłam ją trochę, ale biedna chyba już tak będzie miała do końca mojej ciąży. I wyobraźcie sobie, że to nie jest jej pierwszy wnuk, ale 10-ty;-) Ciekawa jestem czy moja mama też by tak teraz panikowała...no coż nigdy się o tym nie przekonam...
M przestawił mi kompa do sypialni, więc teraz mam bliżej do niego i mogę co jakiś czas tu zaglądac:-)
Polecałyście sobie filmy, więc i ja kilka polecę:
- 9 kompania (film rosyjski, ale naprawdę świetny)
- Człowiek ringu
- Hooligans cz.1 i 2
to co prawda bardziej tzw. męskie kino, ale ja akurat takie lubię.

joasiu - dziekuje,
kilka tyg. temu zglosilam na policje oszustwo i myslalam, ze sprawa wyjsni sie dosc szybko i bez wiekszego zamieszania. bo zarowno all jak i policja dosc sprawnie ze soba wspolpracuja i nic nie zapowiadalo takiego obrotu sprawy - okazalo sie, ze to jakas grubsza sprawa... prokuratura, zeznania, konfrontacje, itd... nie lubie takich sytuacji... i nie radze sobie ze swoja bezislnoscia i roznymi sugestiami, tymi pytaniami... czekaniem...

gdynianaka - fajnie miec takich milych i otwartych tesciow,
ciesze sie bo moi tesciowie tez sa bardzo kochani i bardzo mi pomagaja. Mame mam daleko i widzimy sie raz w roku. Wierze, ze Twoja Mama byla by teraz z ciebie bardzo dumna i szczesliwa widzac Cie z takim ladnym brzuszkiem.

martusia - ja tez ciage chodze i szukam czegos co moglabym zjesc... ale to chyba stres mna tak kieruje

Ostatnia edycja:
Asiu powiem ci ze w pazdzierniku tez zostalam pierwszy raz oszukana ale nie poszlam na policje.. nie chce sie w ciazy denerwowac a wiedzialam czym to pachnie.. moja glupota bo wczesniej nie sprawdzialm faceta a mial malo komentarzy i bylo to podejrzane..

AsiaK, Klaudoos -wiecie człowiek uczy się na błedach niestety;-(

martusia - no oczywiście jak trzeba ze wzgledów bezpieczeństwa maleństwa to jak najbardziej, ale u mnie ok więc nie będę się faszerować:-)

Dziewczyny mi się często śni, że klikam na forum z Wami, hehe śmiesznie sie czuje jak się obudzę :-)

Dziś mi wyjątkowo duszno, jejku niech się juz brzusio obniża, bo nie wydole, mam wrażenie że tlenu brakuje w pokoju:-(
o zgadze nie wspomne bo pewnie Wy też się męczycie z nią.....

ariska, w szpitalu, w którym ja chcę rodzić trzeba mieć absolutnie wszystko swoje, więc trochę mam do zabrania :frown:

zielona, niestety, opony zawsze wymienia się tak, żeby były takie same na osi, inaczej samochód może wariować w trakcie jazdy :happy2:

Blondi, też coś dzisiaj mam problemy z oddychaniem i mega zgagą, co jest o tyle dziwne, że zgaga zawsze dokucza mi w nocy, w dzień daje mi spokój :frown:

gdynianka miło że teściowa myśli o tobie:) ja niestety nie moge zbytnio na to liczyć z teściową : stosunki grzecznościowe, a mojej strony brak:(
Ja się zbieram zajrzę wieczorem idę kończyć obiadek a potem na ćwiczenia do SR:)
Miłego popołudnia.

reklama
odpukać mi się nie zdarzyło oszustwo,ale ostatnio mój mąż miał problem z babkę ...kupował baterię do laptopa ale po interwencji w all wszystko się wyjaśnilo i skończyło dla nas dobrze.... Trzeba uważać tyle cwaniaczków na all. Z resztą na BB też....mamy przyklad blondi.

Ja zrobiłam przegląd ciuszków....teraz piore białe. Postanowilam wrzucić do prablki na pranie wstępne i właściwe. We wstępnym dosypałam wanisha a we właściwym będzie tylko proszek. Dodam płukanie i powinno być chyba ok.???

Do góry