ewelinka307
Fanka BB :)
gosiagro -mmmmmmmuffinki wyglądają wyśmienicie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde a ja nawet mięska nie podałam bo Gaja ma diete i znów wszystko od nowa zaczynamy
no właśnie żeby tylko mieć z kim dziecko zostawić:-(, to też bym mogła wrócić, ale na razie jest dobrze jak jest!
Jeszcze sweterek na 3-4 latka, czerwone spodenki na 2 latka - wszystko HM - super stan
Kochammmm mojego lumpka![]()
hefi super te pomaranczki, u nas co roku taka nadziewana gwozdzikami rozsiewa zapachy po domu. A suszysz jakos w piekarniku czy masz inne metody?![]()
Gosia - jak robilaś muffinki? Ja potrafię perfekcyjnie zrobić takie z pudełeczkahehehhe
Sliczna choinka z przystojniaczkiemOj, przestańcie już z tymi pysznościami!!! Ja jestem na diecie (raczej na niej być powinnam... hehe)!!! Tak mi ssie w żołądku jak widzę te wszystkie smakołyki...![]()
Wklejam zdjęcie żeby się pochwalić ubraną choinką... tak przy okazji, Damianek ma czerwone policzki, jak troszeczkę widać na zdjęciu... czy uważacie że to może być skaza? czy może od mrozu??? ;/Zobacz załącznik 307386